A+ A-

Soproni osztálykirándulás 1. rész

Gimnázium 2. osztályban történt az eset, zsenge hamvas puncijú kiscsajszi voltam! Év vége volt, május közepe felé.. osztálykiránduláshoz készültünk.
Szerda este volt, másnap hajnalban kellett indulnunk a pályaudvarról. Éjjel egy körül felébredtem... rendkívül sajnáltam a dolgot, mivel az álmomban épp egy vad és borzasztó erotikus puncinyalásról álmodtam. Gondolom nagyon sokatokkal előfordult már... de én szabályosan éreztem is... is iszonyatosan yoo volt. Csak bizsergett a puncim.. az finom, siklós, érdes nyelvecske nagyon finoman.. majd elképesztően vadul érintődött a csiklómhoz. Néhány nagyon nagyon finom nyelvcsapás... és...
De sajnos felébredtem.. iszonyatosan be voltam zsongva.. Nagyon "kanos" voltam, ha fogalmazhatok így! Amúgy sem vetem/vetettem meg túlzottan a yoo szexet, de ebben az időben hihetetlenül ki voltam éhezve. Ilyenkor mindig főként egy érdes nyelvre, és egy vaskos falloszra vágyom a puncim közelében. Persze a kettő együtt, egyszerre tevékenykedjen.. (gondolom ezt olvasó nő társaim teljesen megértik).
Szóval az éjszakám nem volt túl yoo.. persze lucskos nunimat nem hagyhattam magányosan.. hozzáfogtam a "csináld magad" mozgalomhoz.. dehát ahogyan két ujjacskám ki-be mozgott a rendkívül nedves nyílásban az azért mégsem olyan volt, mint egy vastag és finom hímtagon lovagolni - a végkimerülésig...
Ezzel a kis művelettel sikerült magam kissé lehűtenem.. de korántsem annyira, mint amennyire kívántam... Azért nagy nehezen sikerült elaludnom... Kora reggel keltem.. és nagy hátizsákkal siettem ki a pályaudvarra... Az osztálytársaim már ott vártak.. szerencsére olyan osztályba jártam, melyben a fiúk jóval többen voltak, mint a csajok.. Nem is voltak túl prűd gyerekek.. az esélyem ígyhát megvolt bármire :)
Ott volt az osztályfőnököm.. a kedvenc tanárom! Azt híresztelték róla abban az időben, hogy eddig minden osztályából volt egy-két szeretője (valakit mindig megdugott) - hát ez sem lett volna ellenemre... dehát szinte álmodni sem mertem róla! Na mind1.. elindultunk.. odaértünk.. ottvoltunk Sopronban.
Egész nap elfoglaltuk magunkat.. nem mondom hogy nem ittunk túl sokat - mert ez nem lenne igaz. Tehát a Soproni borokat természetesen végigkóstoltuk... és öblítő gyanánt egy kis vodkát is utánna küldtünk... Ehhez hozzá kell tennem, hogy nem bírom túlzottan az alkoholt.. Szinte az egész osztály spicces volt - ki kevésbé, ki jobban. (én az utóbbihoz tartoztam). Természetesen a tanárúr nem ivott - legalábbis nem velünk.
Este, a szálláson a lányszobában sok ökörséget csináltunk.. de a lezbi dolgok maximális kiteljesedése egy-egy finom és kéjes franciacsók volt. Persze hangoskodtunk eleget... nem is kell mondanom, hogy én voltam a leghangosabb.. bár csak és kizárólag sexmentes dolgokat csináltunk.. Persze azért én még nem feledtem el, hogy mit is terveztem estére.. (még nem tudtam: kivel és hogyan.. de kefélni akartam egy hatalmasat). A nagy hangoskodás miatt este 10 felé bejött az osztályfőnök, és azt mondta hogy azonnal menjünk aludni.. és maradjünk csöndben.. a szokásos duma.. De valami furcsát sejtettem.. mert szólt: "Kovácskám, maga jöjjön velem"! Nem tudtam mit akarhat, gondoltam biztosan jön a hegyi beszéd..
A szobából kifelé menet belegondoltam, istenem de yo volna, ha itt azonnal letépné a ruhámat és megbaszna... ÁÁ... dehát ez csak egy átvillanó gondolat volt.. Behívott a szobájába - ahol egyedül "lakott" - majd becsukta az ajtót (én úgy láttam, hogy csak kilincsre..)
- Laura, miért mindig veled van a baj?! Mindenben ilyen hangos vagy? - valami hasonlót kérdezett..
- De tanárúr...nem tudom miért mindig én...
Nem hagyta, hogy befejezzem.. nagyon közel lépett hozzám, és megcsókolt.. Nem is tudtam mire vélni a dolgot... Aztán átölelt.. majd az egyik lábamat felemelte úgy, hogy azt a dereka köré fonjam... ("Uramisten, ez iszonyat izgató" - gondoltam valami ilyesmit). Szépen , és finoman az ágyra dőltünk.. Persze én voltam alul, két combom ölelésében az ő teste.. Éreztem, hogy máris sátrat épített... Ettől nagyon beizdultam.. bár eddig sem volt túl száraz a bugyim..
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.69 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2014. 10. 4. szombat 07:18
7P
#7 A57L 2014. 10. 4. szombat 06:44
Én szerintem gyenge lett.
#6 Adam 2003. 06. 2. hétfő 10:40
nagyon tetszett!
#5 TheChronic 2003. 05. 29. csütörtök 22:53
Ez a "hamvas puncijú kiscsajszi" olyan szépen hangzott,önkéntelenül megnyaltam a számat...:))
#4 TheChronic 2003. 05. 29. csütörtök 14:25
Igaz,igaz.Látod,elvakított az orgazmusod.A helyesírási hibákat is szűrd ki,vagy vkivel ellenőriztetsd...csak nehogy elfeledkezzetek az elküldésről,miközben "csekkol" :))
#3 TheChronic 2003. 05. 29. csütörtök 14:23
Meséld el,ne tartson vissza semmi.Csak jó lenne,ha néha normál mondatokat is írnál,nem csak...,mert a szuper tartalmat(pontosan azt mondod,amit hallani akarok!!) lerontod a nehezen olvasható külsővel.Persze sokat segít,hogy tagoltad.A legjobb úton haladsz!! Hidd el,ezt a csúcsot is élvezetes elérni,ami itt vár rád!!
TC
#2 Ildikó 2003. 05. 29. csütörtök 14:12
"leZbi"????? Ezt nem hiszem el!!! Rengeteg a helyesírási és fogalmazási hiba és a stílus is szörnyű, legalábbis számomra! Bocs!
#1 Törté-Net 2003. 05. 29. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?