Amikor a szerelmi kettős létszáma kibővül

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 5.55 pont (40 szavazat)
Megjelenés: 2003. május 29.
Hossz: 9 576 karakter
Elolvasva: 9 676 alkalommal
Talán a legjobb kettesben, de lehet többen is. Például hármasban. Hogy milyen felállásban? Az rád van bízva! Szerintem téged jobban izgat a két nő + egy férfi variáció. De fordítva is gondolj bele! Mi lenne, ha szeretett nőd vetné fel a témát, hogy szívesen kipróbálná veled és a barátoddal. Hiszen a nőket jobban érdekli a két férfi egy nő felállás. Belemennél?

El tudod képzelni, hogy a jelenlétedben más is hozzányúlna a kedvesedhez, akire féltékeny is vagy esetleg? Lehet, nem látnád szívesen azt, hogy más nyújt neki örömet, pláne, ha te is ott vagy. Vagy úgy gondolod, inkább előtted, mint a "hátad mögött"? Ma már olyan világot élünk, amelyben nyitottabbak az emberek, a párok erre a kérdésre. Sőt, vannak házaspárok, akik "összejárnak" e célból. Megadják a társuknak, a párjuknak a változatosságot, inkább ilyen módon, ha van rá igény, mint hogy máshol, idegenben, őnélkülük keressék a "pásztoróra" gyönyöreit.

Ital, lágy zene, gyertyafény

Mondjuk óvatosan felveted a szexpartnerednek, hogy mit szólna egy ilyen bulihoz a barátnőjével. Ha benne van mind a két nő, nyert ügyed van. Otthon vagy a kedveseddel, szeretkeztek, és közben telefonál a barátnő. Áthívjátok egy italra. Persze mindenki tudja, hogy miért jön. Izgatottan várjátok a pillanatot, hogy végre belépjen. Lágy zene szól, gyertyafény, és csengetnek. Belép. Természetesen zavarban vagytok, hisz ez még csak a kezdet. Itallal
k
alf
ín
alf
ál
alf
od
, hogy oldottabb legyen a hangulat. Bevezetitek a hálószobába, ahol megcsókolod a barátnőt, ez persze nagyon izgatja a partneredet, aki alig várja, hogy mind a ketten vele foglalkozzatok.

Egy ágyban két ellenféllel

Ketten kényeztetitek a párodat, aki egyre hevesebben várja az aktust, ami persze több verzióban bekövetkezik. A barátnő aktív résztvevő, ő szintén alig várja, hogy az élvezetek mezején haladjon egyre mélyebb élmények után. A hármas felállásban mindenkinek önzetlennek kell lennie. Éppen ezért a két nő, immáron kielégülten, alig várja, hogy téged kényeztessen, kielégítsen. Te is megkapod azt, amit talán csak filmeken láttál eddig. Minden formában, minden ízében élvezitek egymást, a szexet, az élményeket. És ha még valamelyikkőtök éhes maradt, persze lehet fogyasztani abból a "fogásból", ami a legjobban ízlett, mindaddig, amíg jól nem laksz. Ha megnyerte a tetszéseteket, újra meg újra fogyasztani lehet a legjobb falatokból. Akár hosszú távon is kialakulhat a trió, az idő és a tapasztalat csak fokozza az étvágyat és az élvezeteket.

Szabad, de nem kötelező

Szerintem az effajta együttlétek akkor jöhetnek létre, ha nincs erőo érzelmi kötődés két ember között, vagy már pár éve együtt vannak, és valami újat, izgalmasat, nem mindennapit szeretnének belevinni a szexuális életükbe, nehogy ellaposodjon. De csupán a kíváncsiságból is ki lehet próbálni. Persze, ha a partnered idegenkedik, elutasítja ezt a játékot, nem lehet
r
alf
ák
alf
én
alf
ys
alf
zeríteni
. Ha két ember közel áll érzelmileg, tisztelik, megbecsülik egymást, és úgy érzik, senki nem állhat közéjük, akkor ez a kíváncsiság veszélyes is lehet. Nem szabad belemenni semmilyen hármas felállásba, ha nincs ínyedre.
K
alf
ie
alf
alf
sz
alf
akolni
sem lehet ezt a másik féltől, ha nem hajlik rá! Ez pedig felállástól független. De ha hajlandóságot mutat a partnered, akkor meg tudod ízleltetni vele a gyönyörét is.

A harmadik fél jogai

Az a legjobb, ha egyetértés van a párok között. Vagy, ha meg tudtok egyezni, hogy most ilyen a felállás, de legközelebb a másik verziót alkalmazzátok. Nagyon fontos, hogy az elején tisztázzátok, mire is kell az a "harmadik". Csak "kellékként", hogy színesebb, érdekesebb legyen az együttlét, vagy aktív résztvevőként van rá szükség. Ha csak kellék, akkor javarészt az izgat, ha néz a harmadik vagy csak minimálisan vesz részt a szexben. Például csak csókokkal, simogatással, szavakkal és a jelenlétével teszi izgalmasabbá az együttlétet. De tudni kell, ha aktív résztvevő, akkor minden megengedett neki, ami neked vagy a párodnak. Akkor ugyanúgy kiveszi a részét az együttlétből. Ekkor már csúnya dolog lenne ott megsértődni, féltékenykedni és visszavonulni. Ezért fontos, hogy mindenekelőtt eldöntsétek, milyen szerepet is szántok annak a harmadiknak. Ne közben derüljön ki, miért is van jelen a ti szexuális életetekben valaki, aki addig még szerepet sem kapott. Mindenképp meg kell beszélni, hogy ki mire vágyik egy harmadik által.

Túlerőben

Szerva itt, csere ott! Most vegyük azt, hogy ráveszed a kedvesed, mi lenne, ha ti lennétek túlerőben? A barátodat meghívjátok vacsorára, ő örömmel elfogadja azt. Vacsora közben már kezdődik az előjáték az asztal alatt (lábak simogatása, egymás etetése). A párod már nagyon várja az izgató ismeretlent, mert még nem részesült ilyen élményben. A desszert után ölbe kapod a nőt, aki már nagyon várja, hogy ketten játszadozzatok vele. Kéjesen invitálja a barátodat, hogy végre tegye magáévá. Közben veled foglalkozna, a barátod meg vele. Ketten ízlelnétek minden cseppjét, amit ő nagyon élvezne. Kielégülten feküdne köztetek. Ez is egyfajta sikerélmény. Ő is kielégítene titeket és mindenki fantasztikus élményben részesülne. A módját te választod, hogy mi fér bele, de az a legjobb, ha ilyenkor is aktív mind a három résztvevő. Óriási élményben lehet részed mindegyik felállásban, csupán szexpartnerek vagytok. Valóra válthatod az álmaid, vágyaid ilyen téren is a megfelelő partnerekkel. És ebből a játékból is sok minden kiderülhet, és megismerheted a rejtett belső vágyaidat. Olyanokat, amit nem is gondolnál magadról. Sok minden kiderülhet egy ilyen alkalommal, hogy még mi is van benned, ami a szexuális életedben nem került a felszínre. És ha már megismerted önmagadat is, akkor döntheted el igazán, hogy milyen játékban, felállásban szeretnél tovább játszadozni életed során.

Kalandvágyó nő

De mi van, ha ő kezdeményez? Ha szeretné kipróbálni, hogy milyen a szex egyszerre két férfival? Ha te szeretnéd látni, akkor uccu neki, mert tudod, hogy így az adósod és legközelebb neked fog a kedvedben járni, mondjuk a barátnőjével. Az ember gyarló, és működik a jó tett helyében jót várj című elv. De mi van, ha menet közben derül ki, hogy ezt te mégsem bírod lelkileg? Mondjuk megszervezed a hármast, vacsora, gyertyafény, ott ülsz a kedveseddel és a haveroddal, és mindenki tudja, hogy mi fog következni, illetve mire készültök. Onnan már sokszor nincs visszaút. Az is előfordulhat, hogy menet közben rádöbbensz, talán itt most rád nincs is szükség. Akkor mi van? Ennyi! És továbbállsz? Azért mondtam, hogy előtte mérlegelj, mit ér neked ez a meglévő kapcsolat, mennyire vagy "ott" érzelmileg, és mit bírsz elviselni lelkileg.

Érdemes belemenni?

Szerintem amíg szerelmes vagy, egyáltalán nincs szükség ilyen háromszemélyes játékra. Addig csak az az egy számít. És örülj, ha azt az egyet kielégíted. Térjük vissza az egy nő két férfi felálláshoz. Mi van, ha rászokik a szeretett nőd erre a játékra? Mi van, ha csak így fog jólesni neki a szex utána? Mint minden játéknak, ennek is megvannak a veszélyei! Részedről és mindenki részéről egyaránt. Lehet, hogy pont így hozol össze két embert, akik egymásra találnak ebben a játékban. De akkor így kellett lennie. Sose bánd!

Nem akarod, de elvállalod

Van rá példa, hogy annyira szereted a párod, hogy csak az ő kedvéért, csak az ő kívánságára belemész a játékba, ami nem belőled fakad, és nincs ínyedre. De megteszed, mert nem akarsz neki csalódást okozni, nem akarod megbántani és a kedvében akarsz járni. De itt sem mindegy, milyen áron játszunk, egy vagy két emberrel. De magadat is próbára teheted, hogy mit bírsz elviselni lelkileg, érzelmileg. Szóval visszatérve a fentiekhez, lehet, hogy ami a képzeletedben megszületik, azt jobb lenne meghagyni ott. A gyakorlatban mindennek más az íze. A bizalom nagyon fontos ebben a helyzetben is. Van, hogy megbeszélitek előre, hogy mi fér bele a harmadik jelenlétébe és mégsem így történik. Fontos, hogy bízz a partneredben, és ne azzal teljen az idő, hogy azt nézed, betartja-e a játékszabályokat. Így nem leszel felszabadult és önfeledt a "játszótéren". Bizalom nélkül ez sohasem megy.

És akkor minek?

Végül is mi a jó oldala a hármas szexuális együttlétnek? Egyszerre két embernek is adhatsz és két embertől is kaphatsz élvezetet, figyelmet, sikerélményt, tapasztalatot, kielégülést. Neked kell eldönteni, hogy mire kell az a bizonyos harmadik személy. Ha aktív résztvevő, akkor ugyanolyan joga van mindenhez, amit te csinálsz, ha veled egynemű. Ha másnemű, olyan mint a párod, akkor lehet, hogy a rejtett vágyak, belső titkos dolgok kerülnek a felszínre. Lehet, hogy te hozod ki ezeket a rejtett vágyakat belőle egy harmadik által. Az sem kizárt, hogy már kipróbálta nélküled, és most téged is bele akar vonni. Legalább nem önző.

Fő az önbizalom

Képzeld csak el, ha elkap a barátnőjével. Ott találod magad két nővel, és azt sem tudod, mit kell tenned. Az izgató ismeretlen? Szóval egyszerűbb a helyzet, ha csak szexuális partnerekről van szó, hagyjuk most a szoros érzelmi kapcsolatot. Persze, hogy könnyebb a helyzet, ha mind a két nővel voltál már külön-külön. Mit vársz egy ilyen hármas bulitól? Néha csak jó buli, belefér. Biztos izgat nagyon, hogy mindent duplán élvezel. Önzetlenül mész bele vagy önző módon? Vagy csak menet közben döntöd el ezt a kérdést? Lehet. De lehet, hogy a két nő akar majd csak téged kényeztetni. A legjobb dolgod lesz! Szerintem mindenki úgy gondolja, nemtől függetlenül, ha már belemegy egy ilyen mókába, akkor duplán fog kapni. De lehet, hogy többen elfelejtik, hogy duplán is kell adni. Ami addig esetleg elég volt, azt ilyenkor meg kell dupláznod!

Forrás: CKM
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.55 pont (40 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
feherkalman1
2022. január 4. 11:23
#13
Az is jó ha régebbi dugásokat elmeséli.
1
én55
2021. május 11. 13:34
#12
Szép írás 8 pont.
1
Andreas6
2021. március 16. 08:42
#11
Kevés ilyen tapasztalatot gyűjtöttem, de nem bántam meg, ami volt.
1
a
A57L
2014. április 30. 06:36
#9
Nem rossz írás.
1
tutajos46
2013. december 7. 06:31
#8
Hibátlan a hármas mind két variációban.
1
gyuri0926
2008. november 28. 07:50
#7
A 2f+1n felállás szuper , imádom , ha szeretett nőmet látom élvezni egy másik pasitól.
1
pisti47
2007. június 18. 23:34
#6
Nagyon igaz.
1
Ildikó
2003. május 30. 09:10
#5
Nem vagyunk egyformák! Ezért izgalmas ez az oldal! Ha mindenki ugyanarra "gerjedne", ugyanolyan történetek születnének és az elég uncsi lenne! Megértelek Xcal!
1
Xcal
2003. május 30. 08:43
#4
Nem ajánlom hogy a szerelmed egyáltalán tudjon erről, vagy ő roppan össze, vagy vége az egésznek..
Én pl nem tudnám elviselni a látványt, meg a tudatot, bár olvasni róla szeretek, mégis úgy érzem ha kipróbálnám sokmindent tönkretennék vele..
Arrol nem is beszélve, ha a szerelmem próbálná ki, mindegy hogy ott vagyok vagy nem, már csak a tudatától is hihetetlen roszúl érezném magam..
Ha mégis arra kérne hogy hagy próbálja ki akkor mindenképp nélkülem..
csao
1
Ildikó
2003. május 29. 16:21
#3
Még annyit szeretnék hozzátenni, hogy ha nem alkalmi kalandról van szó, hanem a szerelmeddel vontok be egy 3. személyt, lehetőleg ne válasszatok közös, vagy egyikőtök barátját/barátnőjét!
1
Ildikó
2003. május 29. 16:14
#2
minden igaz ebben a leírásban az elsőtől az utolsó szóig! Pont az említett kellemetlen és kellemes tapasztalatokat sikerült begyüjtenem ebben a témában. Ha olvastam volna vm. ilyesmit, mielőtt belevágok, megkímélhettem volna magam egy-két kellemetlen szituációtól!
1
T
Törté-Net
2003. május 29. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1