A taxislány

Szavazás átlaga: 6.52 pont (102 szavazat)
Megjelenés: 2003. május 29.
Hossz: 6 838 karakter
Elolvasva: 10 218 alkalommal
– Na végre ide adjátok a taxi órát?! – kérdeztem idegesen. Az agyamra ment már, hogy állandóan meg akarnak védeni a központban. Nem utasították el a jelentkezésemet, de nem kaptam meg a taxamétert.
– Itt az órád, de ha külterületre mész, jelentkezz be – Szegények, nem tudták elképzelni, hogy én éppen azért a kalandokért akartam taxis lenni, amik pont a külterületen érhetnek. Beüzemeltem tehát az órát, és beálltam az utolsó kollega mögé. Lassan fogytak a kocsik előlem, az idő gyönyörű volt, így az emberek inkább gyalogoltak, vagy buszra szálltak. Egy óra múlva jött csak meg az első fuvarom. A reptérre vittem. Magas, jóképű, harmincas férfi volt. Éreztem, hogy bámul a visszapillantóban. Mikor végül a szemébe néztem a tükrön át, megszólalt:
– Holnap este jövök vissza, örülnék, ha ön jönne értem.
– Hány órára érkezik a gépe?
– Huszonkét óra tíz percre van kiírva.
– A kijárat előtt fogok állni. Köszönöm a bizalmát – mondtam, és láttam a szemében a mohó vágyat. Mikor megérkeztünk a reptér elé, szép kis borravalót adott, aztán elsietett.

A napom további részében csupa unalmas embert szállítottam, kivéve egy esetet. Egy kisfiút vittem be az anyjával, a balesetire. A fiúcska fejére szorult a bili. Az asszony hol szidta a gyereket, hol pedig nevetett rajta. Szegény lurkó nagyon csöndes volt. Este holt fáradtan értem haza. Bekapcsoltam a tévét, letusoltam, aztán elővettem az előzőnapi salátát, és leültem nézni a műsort. Valami politikai vitaműsor ment, és én azon vettem észre magamat, hogy az eszem a reptéri pasin jár. Letettem a tálat, és a tévét átkapcsoltam a szex csatornára. Éppen két férfi foglalkozott egy lánnyal. Elölről, hátulról tömték. Kezem lassan a szeméremdombomra csúszott, megkerestem a legérzékenyebb pontomat rajta, és maszturbálni kezdtem. Becsuktam a szememet, és azt képzeltem, hogy én vagyok az a lány a tévében. Lábamat széttártam, és benyúltam a hüvelyembe. Úgy gondoltam, hogy a reptéri férfi nyúlt belém. Egyik kezemmel hevesen dörzsöltem magamat, a másikkal pedig a ball mellem gombját izgattam. A tévébeli lány most sikongatni kezdett, mire én is elélveztem.

Másnap csigalassúsággal ment az idő. Egy ütődött
r
alf
és
alf
ze
alf
g
összehányta a hátsó ülést, a fél délutánom arra ment el, hogy kitisztítsam a huzatot. Nem tudom, hogy lehet már délelőtt ilyen
r
alf
és
alf
ze
alf
g
valaki. A gazdag öreglányok nyavalyogtak is délután, amikor a Zserbóba fuvaroztam őket, hogy vizes még. Délután esett az eső, úgyhogy mielőtt elindultam volna a reptérre, lemosattam a szép sárga taximat. Háromnegyed tízre értem ki. Leparkoltam, aztán elővettem egy magazint a kesztyűtartóból, és vártam. Olvasni nem tudtam az izgatottságtól, így az embereket néztem, ahogy ki – bejártak az automata ajtókon. Az utasom féltizenegykor lépett ki a reptérről. Egyből oda jött hozzám. Csomagja megint nem volt, csak egy aktatáska.
– Jó estét kisasszony – mondta, miközben beszállt a kocsimba, de most előre az anyós ülésre.
– Jó estét! Merre vesszük az irányt? – kérdeztem.
– A város felé – mondta, és elragadóan mosolygott rám. Rákanyarodtam az útra, és elindultam befelé a központ felé.
– Hoztam magának valamit – mondta, azzal benyúlt a táskájába, és előhúzott egy dobozba csomagolt tulipánt, majd a szerszámfalra rakta.

– Köszönöm szépen. Szóval Hollandiában volt?
– Igen. Tárgyalni.
– Hol dolgozik?
– Egy kereskedelmi cég vezetője vagyok – mondta, és közben ellenállhatatlanul nézett rám. Közben elértünk egy kis erdősávhoz.
– Legyen szíves, és forduljon be azon a földúton – mutatott az erdő irányába, és én már tudtam, hogy meg fog történni, amit tegnap óta várok. Jó mélyen mentünk be az erdőbe, aztán egy tisztás szélén megálltam. A férfi keze a combomra csúszott, majd hozzám hajolt, és megcsókolt. Ő is vágyhatott nagyon rám, mert mohón folytatta. Szőke hosszú hajamba, majd a fülembe csókolt, közben keze combomat, térdemet simogatta. Aztán megint szájon csókolt, nyelve mohón kereste az én nyelvemet. Kigombolta a blúzomat, majd melltartómból kibuggyantotta telt kebleimet, és mohón szopni kezdte őket. Lehámoztam róla a zakóját, és az ingjét, és simogattam, csókolgattam széles vállait. Az-tán a kezem lassan a slicce körül kötött ki. Éreztem ágaskodó férfiasságát. Gyorsan kiszabadítottam a nadrágjából, és bekaptam. A férfi nagyot nyögött.

– Erre vágytam tegnap óta – zihált, és belekapaszkodva a hajamba, irányított. Mikor már nem bírta, benyúlt a bugyimba, és simogatni, ingerelni kezdte a csiklómat. Abba hagytam a szopást, és hátravetett fejjel kezdtem élvezni a dolgot.
– Gyere – zihálta, és megfogta egyik kezével merev szerszámát, ezzel
k
alf
ín
alf
ál
alf
va
fel, hogy üljek bele. Remegő lábakkal dobáltam le magamról a maradék ruhát, majd beleültem. Lassan, érzékien fogadtam be magamba, ő pedig közben ismét megcsókolt. Mozogni kezdtünk, de sokáig nem bírtuk a szűk helyen csinálni, így ő fenekem alá nyúlt, majd kiszállt velem a kocsiból, és a motorháztetőre fektetve, kezdett el baszni. Hosszúakat, és mélyeket lökött rajtam, szinte teljesen betöltött. Közben a melleimmel játszott.
– Akarod hátulról? – bólintottam, mire ő leállított a kocsi mellé, fölemelte jobb lábamat, és ismét belém vágta, durván, szinte már fájt, de rettentően izgató volt. Nagyokat lökött rajtam, éreztem a heréit, ahogy nekem csapódtak. Vérem egyre gyorsabban száguldott, hallottam, ahogy ő is liheg, hüvelyem rángatózni kezdet, és nagyot élveztem. Egy pillanatig hagyott levegőhöz jutni, aztán a motorháztetőre döntött, és a fenekemhez nyomta kemény dákóját.
– Lassan, ott még szűz vagyok – mondtam, és már előre élveztem az új élményt, amire már nagyon régóta vágytam.
– Akkor egy pillanat – mondta és a táskájából elővett egy krémet. Az ujjára nyomott belőle, és a fenekembe nyúlt vele, aztán körkörös mozdulatokkal tágítani kezdte, majd mikor úgy gondolta, hogy jó, bekente a farkát, és elkezdte belém vezetni. A kezdeti fájdalom után hihetetlen gyönyört éreztem.

Ismét nagyokat lökött rajtam, közben egyik kezével a csiklómat ingerelte. Pillanatokon belül patakokban ömlött rólam a víz, és zihálva sikongattam. Hallottam, ahogy ő is sűrűbben veszi a levegőt, aztán éreztem, ahogy megfeszül a háta, és a lábamon csorgott le a kiömlő magja, mire én is megint elélveztem. Lassan kihúzta belőlem a farkát, mire én megfordultam, és lenyaltam a maradék spermát róla. Magához ölelt, és forrón megcsókolt. Így álltunk egy pár percig, aztán beültünk a kocsiba, és fogtuk egymás kezét.
– Akarsz még találkozni velem? – kérdezte.
– Igen – mondtam. Lassan fölöltöztünk, és én begyújtottam a motort.
– Itt a névjegykártyám. Ha akarsz látni, hívjál fel.
– Hová vihetlek? – kérdeztem, most már szinte hivatalosan.
– Az Oktogonra – mosolygott megint, azzal megindultunk ismét a város felé.

Otthon aztán megnéztem a névjegykártyát: Gergely Pál. Én már a nevét is tudtam.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.52 pont (102 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
cscsu50
2022. február 27. 12:43
#23
Nekem tetszik.
1
a
angel234
2021. május 12. 04:04
#22
Olvasható történet.
1
én55
2021. május 11. 13:19
#21
Nekem tetszik 8 pont.
1
z
zoltan611230
2019. május 7. 06:10
#20
Olvasható..
1
f
feherfabia
2016. január 7. 06:05
#17
Nagyon jó!
1
tutajos46
2013. december 7. 06:40
#15
Gratulálok!!!!
1
a
A57L
2013. július 5. 05:29
#14
Tetszik.
1
Luc
2003. július 1. 17:46
#13
1.A taxiórát nem a taxiközpontban adják hanem az óraszervízben vásárolható.
2.Beszerelését is az óraszervíz végzi majd az OMH hitelesíti.
3.És mi van a sárga rendszámmal???
Ha már magyar történetről van szó akkor az legyen hiteles...
Túl sokat nézted a Taxi első részét! Gyenge hármas.
1
Yummy
2003. június 5. 12:11
#12
Ennyi dicseret utan a kerdes: Miert kell elso nap megismernie a tagot? Egyebkent a motorhazteto nem volt kellemetlenul meleg egy 4 oras ut utan ami alatt 600 km-t tettem meg tavaly... (Sajnos csak kivancsisagbol neztem meg :)
1
TacTac
2003. május 31. 00:49
#11
Folytatás?
1
TheChronic
2003. május 30. 17:46
#10
ost,ez itt nem a forma-1,nem lenne semmi baja a forró fedéltől...azért nem izzik fel...:)
meg különben sem egyből mentek ki,hanem előbb bent ügyeskedtek :))
1
ost
2003. május 30. 15:55
#9
En meg oket sajnalom! szerinted hany fokos egy auto motorhaztetoje kb 20 perccel a leallitas utan? Hidd el nem a kellemesen langyos 30 fokos...
1
Xcal
2003. május 30. 08:33
#8
Sajnálnám a motorháztetőt :)
1
TheChronic
2003. május 29. 22:52
#7
Én aszittem először hogy fordítás.De lehet,h az,csak a végén átírta a helyszíneket.
Egyébként tényleg ütős! Mióta álmodok arról,h egy lányt a motorháztetőre fektetve tegyek magamévá!! Már csak rá kék venni vkit..
1
zso
2003. május 29. 17:29
#6
nananananana lakuloban van.
1
Ildikó
2003. május 29. 16:28
#5
A szerszámfal tényleg mókás!! :))) De nagyon tetszett! Csaaak keményen!!!!! 10-es Egy fiatal párt is hazafuvarozhatna egyszer, mondjuk a villanegyedben levő medncés házukba! ;)
1
gézus
2003. május 29. 16:11
#4
egynek elmegyyyyyyyy;
1