A+ A-

A taxislány

- Na végre ide adjátok a taxi órát? ! -kérdeztem idegesen. Az agyamra ment már, hogy állandóan meg akarnak védeni a központban. Nem utasították el a jelentkezésemet, de nem kaptam meg a taxamétert.
- Itt az órád, de ha külterületre mész, jelentkezz be - Szegények, nem tudták elképzelni, hogy én éppen azért a kalandokért akartam taxis lenni, amik pont a külterületen érhetnek. Beüzemeltem tehát az órát, és beálltam az utolsó kollega mögé. Lassan fogytak a kocsik előlem, az idő gyönyörű volt, így az emberek inkább gyalogoltak, vagy buszra szálltak. Egy óra múlva jött csak meg az első fuvarom. A reptérre vittem. Magas, jóképű, harmincas férfi volt. Éreztem, hogy bámul a visszapillantóban. Mikor végül a szemébe néztem a tükrön át, megszólalt:
- Holnap este jövök vissza, örülnék, ha ön jönne értem.
- Hány órára érkezik a gépe?
- Huszonkét óra tíz percre van kiírva.
- A kijárat előtt fogok állni. Köszönöm a bizalmát - mondtam, és láttam a szemében a mohó vágyat. Mikor megérkeztünk a reptér elé, szép kis borravalót adott, aztán elsietett.

A napom további részében csupa unalmas embert szállítottam, kivéve egy esetet. Egy kisfiút vittem be az anyjával, a balesetire. A fiúcska fejére szorult a bili. Az asszony hol szidta a gyereket, hol pedig nevetett rajta. Szegény lurkó nagyon csöndes volt. Este holt fáradtan értem haza. Bekapcsoltam a tévét, letusoltam, aztán elővettem az előzőnapi salátát, és leültem nézni a műsort. Valami politikai vitaműsor ment, és én azon vettem észre magamat, hogy az eszem a reptéri pasin jár. Letettem a tálat, és a tévét átkapcsoltam a szex csatornára. Éppen két férfi foglalkozott egy lánnyal. Elölről, hátulról tömték. Kezem lassan a szeméremdombomra csúszott, megkerestem a legérzékenyebb pontomat rajta, és maszturbálni kezdtem. Becsuktam a szememet, és azt képzeltem, hogy én vagyok az a lány a tévében. Lábamat széttártam, és benyúltam a hüvelyembe. Úgy gondoltam, hogy a reptéri férfi nyúlt belém. Egyik kezemmel hevesen dörzsöltem magamat, a másikkal pedig a ball mellem gombját izgattam. A tévébeli lány most sikongatni kezdett, mire én is elélveztem.

Másnap csigalassúsággal ment az idő. Egy ütődött részeg összehányta a hátsó ülést, a fél délutánom arra ment el, hogy kitisztítsam a huzatot. Nem tudom, hogy lehet már délelőtt ilyen részeg valaki. A gazdag öreglányok nyavalyogtak is délután, amikor a Zserbóba fuvaroztam őket, hogy vizes még. Délután esett az eső, úgyhogy mielőtt elindultam volna a reptérre, lemosattam a szép sárga taximat. Háromnegyed tízre értem ki. Leparkoltam, aztán elővettem egy magazint a kesztyűtartóból, és vártam. Olvasni nem tudtam az izgatottságtól, így az embereket néztem, ahogy ki - bejártak az automata ajtókon. Az utasom féltizenegykor lépett ki a reptérről. Egyből oda jött hozzám. Csomagja megint nem volt, csak egy aktatáska.
- Jó estét kisasszony - mondta, miközben beszállt a kocsimba, de most előre az anyós ülésre.
- Jó estét! Merre vesszük az irányt? - kérdeztem.
- A város felé - mondta, és elragadóan mosolygott rám. Rákanyarodtam az útra, és elindultam befelé a központ felé.
- Hoztam magának valamit - mondta, azzal benyúlt a táskájába, és előhúzott egy dobozba csomagolt tulipánt, majd a szerszámfalra rakta.

- Köszönöm szépen. Szóval Hollandiában volt?
- Igen. Tárgyalni.
- Hol dolgozik?
- Egy kereskedelmi cég vezetője vagyok - mondta, és közben ellenállhatatlanul nézett rám. Közben elértünk egy kis erdősávhoz.
- Legyen szíves, és forduljon be azon a földúton - mutatott az erdő irányába, és én már tudtam, hogy meg fog történni, amit tegnap óta várok. Jó mélyen mentünk be az erdőbe, aztán egy tisztás szélén megálltam. A férfi keze a combomra csúszott, majd hozzám hajolt, és megcsókolt. Ő is vágyhatott nagyon rám, mert mohón folytatta. Szőke hosszú hajamba, majd a fülembe csókolt, közben keze combomat, térdemet simogatta. Aztán megint szájon csókolt, nyelve mohón kereste az én nyelvemet. Kigombolta a blúzomat, majd melltartómból kibuggyantotta telt kebleimet, és mohón szopni kezdte őket. Lehámoztam róla a zakóját, és az ingjét, és simogattam, csókolgattam széles vállait. Az-tán a kezem lassan a slicce körül kötött ki. Éreztem ágaskodó férfiasságát. Gyorsan kiszabadítottam a nadrágjából, és bekaptam. A férfi nagyot nyögött.

- Erre vágytam tegnap óta - zihált, és belekapaszkodva a hajamba, irányított. Mikor már nem bírta, benyúlt a bugyimba, és simogatni, ingerelni kezdte a csiklómat. Abba hagytam a szopást, és hátravetett fejjel kezdtem élvezni a dolgot.
- Gyere - zihálta, és megfogta egyik kezével merev szerszámát, ezzel kínálva fel, hogy üljek bele. Remegő lábakkal dobáltam le magamról a maradék ruhát, majd beleültem. Lassan, érzékien fogadtam be magamba, ő pedig közben ismét megcsókolt. Mozogni kezdtünk, de sokáig nem bírtuk a szűk helyen csinálni, így ő fenekem alá nyúlt, majd kiszállt velem a kocsiból, és a motorháztetőre fektetve, kezdett el baszni. Hosszúakat, és mélyeket lökött rajtam, szinte teljesen betöltött. Közben a melleimmel játszott.
- Akarod hátulról? - bólintottam, mire ő leállított a kocsi mellé, fölemelte jobb lábamat, és ismét belém vágta, durván, szinte már fájt, de rettentően izgató volt. Nagyokat lökött rajtam, éreztem a heréit, ahogy nekem csapódtak. Vérem egyre gyorsabban száguldott, hallottam, ahogy ő is liheg, hüvelyem rángatózni kezdet, és nagyot élveztem. Egy pillanatig hagyott levegőhöz jutni, aztán a motorháztetőre döntött, és a fenekemhez nyomta kemény dákóját.
- Lassan, ott még szűz vagyok - mondtam, és már előre élveztem az új élményt, amire már nagyon régóta vágytam.
- Akkor egy pillanat - mondta és a táskájából elővett egy krémet. Az ujjára nyomott belőle, és a fenekembe nyúlt vele, aztán körkörös mozdulatokkal tágítani kezdte, majd mikor úgy gondolta, hogy jó, bekente a farkát, és elkezdte belém vezetni. A kezdeti fájdalom után hihetetlen gyönyört éreztem.

Ismét nagyokat lökött rajtam, közben egyik kezével a csiklómat ingerelte. Pillanatokon belül patakokban ömlött rólam a víz, és zihálva sikongattam. Hallottam, ahogy ő is sűrűbben veszi a levegőt, aztán éreztem, ahogy megfeszül a háta, és a lábamon csorgott le a kiömlő magja, mire én is megint elélveztem. Lassan kihúzta belőlem a farkát, mire én megfordultam, és lenyaltam a maradék spermát róla. Magához ölelt, és forrón megcsókolt. Így álltunk egy pár percig, aztán beültünk a kocsiba, és fogtuk egymás kezét.
- Akarsz még találkozni velem? - kérdezte.
- Igen - mondtam. Lassan fölöltöztünk, és én begyújtottam a motort.
- Itt a névjegykártyám. Ha akarsz látni, hívjál fel.
- Hová vihetlek? - kérdeztem, most már szinte hivatalosan.
- Az Oktogonra - mosolygott megint, azzal megindultunk ismét a város felé.

Otthon aztán megnéztem a névjegykártyát: Gergely Pál. Én már a nevét is tudtam.
Szavazz Te is!

Átlag: 6.28 pont (85 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 barbi81 2016. 06. 19. vasárnap 09:11
Tetszik.
#17 feherfabia 2016. 01. 7. csütörtök 06:05
Nagyon jó!
#16 feherkalman1 2015. 08. 13. csütörtök 09:42
Hibátlan.
#15 tutajos46 2013. 12. 7. szombat 06:40
Gratulálok!!!!
#14 A57L 2013. 07. 5. péntek 05:29
Tetszik.
#13 Luc 2003. 07. 1. kedd 17:46
1.A taxiórát nem a taxiközpontban adják hanem az óraszervízben vásárolható.
2.Beszerelését is az óraszervíz végzi majd az OMH hitelesíti.
3.És mi van a sárga rendszámmal???
Ha már magyar történetről van szó akkor az legyen hiteles...
Túl sokat nézted a Taxi első részét! Gyenge hármas.
#12 Yummy 2003. 06. 5. csütörtök 12:11
Ennyi dicseret utan a kerdes: Miert kell elso nap megismernie a tagot? Egyebkent a motorhazteto nem volt kellemetlenul meleg egy 4 oras ut utan ami alatt 600 km-t tettem meg tavaly... (Sajnos csak kivancsisagbol neztem meg :)
#11 TacTac 2003. 05. 31. szombat 00:49
Folytatás?
#10 TheChronic 2003. 05. 30. péntek 17:46
ost,ez itt nem a forma-1,nem lenne semmi baja a forró fedéltől...azért nem izzik fel...:)
meg különben sem egyből mentek ki,hanem előbb bent ügyeskedtek :))
#9 ost 2003. 05. 30. péntek 15:55
En meg oket sajnalom! szerinted hany fokos egy auto motorhaztetoje kb 20 perccel a leallitas utan? Hidd el nem a kellemesen langyos 30 fokos...
#8 Xcal 2003. 05. 30. péntek 08:33
Sajnálnám a motorháztetőt :)
#7 TheChronic 2003. 05. 29. csütörtök 22:52
Én aszittem először hogy fordítás.De lehet,h az,csak a végén átírta a helyszíneket.
Egyébként tényleg ütős! Mióta álmodok arról,h egy lányt a motorháztetőre fektetve tegyek magamévá!! Már csak rá kék venni vkit..
#6 zso 2003. 05. 29. csütörtök 17:29
nananananana lakuloban van.
#5 Ildikó 2003. 05. 29. csütörtök 16:28
A szerszámfal tényleg mókás!! :))) De nagyon tetszett! Csaaak keményen!!!!! 10-es Egy fiatal párt is hazafuvarozhatna egyszer, mondjuk a villanegyedben levő medncés házukba! ;)
#4 gézus 2003. 05. 29. csütörtök 16:11
egynek elmegyyyyyyyy;
#3 Kandur22 2003. 05. 29. csütörtök 15:36
Szerszámfal??
Nem müszerfal? :))
De egyébként jo!
#2 king 2003. 05. 29. csütörtök 12:58
jó nagyon....

lennék a pasi helyében
#1 Törté-Net 2003. 05. 29. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?