A+ A-

A zsarolók 3. rész

A nevem Szilvia, én vagyok Gábor felesége. Akkor csöppentem bele az egészbe, amikor rátaláltam számítógépünkön férjem két írására. Öt évi házasság után mondanom sem kell, milyen sokkoló hatás volt elolvasni férjem biszexuális kalandját legjobb barátnőmmel és férjével.
Az első reakcióm természetesen egy fél napig tartó bőgés volt. Gábor munkában volt, nekem csak éjszakára kellett bemennem a korházba, szolgálatba. Azt hiszem legalább tízszer olvastam el azt, hogy kefélte meg Gábor Zsuzsát, először a hétvégi házukban, majd otthon náluk. Kavargott a gyomrom, amint újra és újra végig olvastam, szemem előtt élt az a pozició, amint Gábor a férjén fekvő Zsuzsát bassza hátulról...
Dél körül minden bejelentkezés nélkül megérkezett szokásos kávézással egybekötött látogatására kedves barátnőm, Zsuzsa. Rögtön látta kibőgött szemeimen, hogy történt valami, de mire belemerülhetett volna a kérdezősködésbe, kezébe nyomtam a két kinyomtatott írást.
Fokozatosan pirult el az olvasás közben. A keményebb részekhez érve kezdett felnézni rám, én pedig rezzenéstelen arccal figyeltem. Már elmúlt a sírhatnékom.
Egyre gyorsabban futotta át a sorokat, de végig néma maradt. Kezét a szája elé tette, merev tekintettel bámulta a papírokat. Végül befejezve letette őket az asztalra. Rámmosolygott, szemében őszinte szeretet csillogott.
- S ezt Gábor írta?
- Igen. - válaszoltam kimérten.
- S mikor szándékszik beváltani az ígéreteit? - kérdezte, majd kirobbant belőle a nevetés. - Csak nem hiszed el ezt az egészet?
Zavarba estem.
- Hogy - hogy... - már éppen készültem a "hogy voltál erre képes" stílusú szövegre.
- Mondd, mikor voltunk mi hármasban az erdei házban?
Velem egyszerre mondta:
- Soha.
Nevetett tovább.
- Nem mondom, sokszor szeretném, ha valaki jól megdugna, de semmiképpen Gábor. Olyan volna mint egy rokonnal kamatyolni.
Éreztem, hogy legszívesebben átölelném. Felszabadultan öntötte el arcomat a mosoly.
- Tibor pedig... - ránézett a papírokra. - Egy fél év alatt nem szexelt velem annyit mint ami ide van írva. Az pedig, hogy ki is nyaljon... Ki van zárva, édesem.
Most már elnevettem én is magam.
- Még attól is undorodik, - folytatta nagyot legyintve - hogy én szopjam őt. Az pedig, hogy nyalogassa Gábor heréit, egyenesen sci - fi.
Már könnyes volt a szemem a nevetéstől. Azt hiszem a hiszti roham végét jártam.
- Utolsó bizonyíték, kedvesem. - Zsuzsa felemelkedett, velem szemben állva kigombolta farmer nadrágja gobjait és a bugyijával együtt letolta a térdéig. Felemelte ingét és elém tárta meztelen ágyékát..
- Ez pedig utoljára gyermekkoromban volt szőrtelen.
Nevetett egyet, majd angol hidegvérrel visszaöltözött. Leült és kezébe vette az írásokat.
- Ezt föltétlenül add nekem. Három nap alatt kétszer megkettyintve, kinyalva és lespermázva, kész életre kelt álom.
A papírok után kaptam, de nem hagyta magát. Dulakodtunk egy keveset, majd feladtam a harcot. Lassan megint erőt vett rajtam a depresszió. Zsuzsa sem nevetett már, szeretettel pásztázta az arcom, majd látva, hogy törik el a mécses, mellém ült és átölelt.
- Mondd meg, hogy lehetett képes? - fulldokoltam könnyeimben.
- Te azt hiszed, szerelmes belém? - kérdezte Zsuzsa, szorosabban ölelve. - Ilyenek a férfiak, feláll nekik mindentől. Erotikus álmaikban is a ronda szomszédasszonyt kefélik, mert az tűnik reálisabbnak. Azt hiszed, hogy Naomi Campbellel bújnak ágyba? Á, dehogy. Pirikével, a sarki ábécé tyúkocskájával.
Törölgetni kezdtem könnyeimet, erőt véve magamon.
- Ha naponta kétszer kifacsarnád Gábort, biztosan arról írna, miként vonult be a kolostorba barátnak. - Zsuzsa nem volt hjjján a humorérzéknek, főleg a nehéz pillanatokban nem hagyta el magát. - Én már annak is örvendenék, ha a férjem lopva pornó filmeket nézne, nem hogy írjon is pár pornó történetet.
- De hát én nem vagyok elég neki?
- Mikor szeretkeztetek utoljára?
Elhallgattam. Kissé régecske volt, fiatal korunkat figyelembe véve..
- Két... Három hete. De közben jött a havi menses...
- Na, ma este jól meglovagolod, furulyázol egy kicsit, holnap, holnapután szintén, meglátod elfelejti irodalmi pályáját folytatni.
Nem volt időm elgondolkodni azon, hogy nem szoktam furulyázni neki, és hogy ezt miként emlegeti Gábor is a történeteiben, mert Zsuzsa másra terelte a szót. Hálásan szorítottam meg a kezét búcsúzáskor, ő meg is puszilt, "hogy fel a fejjel, le a bugyival, amikor hazaér!" - de akkor még nem tudhattam, hogy ez másképp fog elsülni.
Hiába készültem, hogy lefeszem vele, Gábor szokása szerint ebéd után futólag megpuszilva elindult a szerdai teniszpartijára. Egyébként sem hiszem, hogy összejött volna valami, elég volt ránéznem és rögtön átfutottak előttem pornográf sorai. Mintha egy idegen kanalazta volna előttem a levesét. Mélypontra érkeztünk, vontam le magamban a következtetést.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.98 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#19 Andreas6 2017. 09. 11. hétfő 05:42
Én nem bánom, hogy nincs több folytatás. Ennyi bőven elég volt.
#18 A57L 2013. 09. 24. kedd 05:12
Egész jó.
#17 pina 2009. 11. 6. péntek 11:28
Marha jól az alapötlet! Itt hagy minket a bizonytalanságban: vajon csak fantázia, vagy megtörtént eset Zsuzsa és Gábor kalandja. Remek! Kár hogy a végén egy csattanóval nem derül ki az igazság.Szerintem ez a feleség-ügy már nem kellett volna a végére
#16 zoli 2002. 11. 22. péntek 15:26
Az hogy valaki történeteket irogat nem hiszem hogy gond lenne, az ember addig ember míg meri használni a fantáziáját. A nőnek meg inkább egy pszihológust ajánlanék, meg hogy alaposan szálljon magába, mert a két dolog közel sem egyenértékű.
#15 xxe 2002. 08. 26. hétfő 12:39
És ha a férj meg is tette? Akkor sem "jogos" a félrelépés?! (bár a harag rossz tanácsadó..)
Manus: szerintem ettől a Nő még nem qrva, (t.i.akkor a fél kórházat végigkefélhette volna..)
#14 Manus 2002. 08. 14. szerda 11:06
Igazad van Maci! Azért mert a férj írogat, még nem kell kurválkodni! Dehát ilyenek a nők!... Amúgy jó volt a történet.
#13 Maci 2002. 08. 13. kedd 14:33
Azért mert valakinek a fantáziája élénk,nem ad feljogosítást a másiknak a félrelépésre.Vagy szerintetek a kettő egyenrangú? Mindegy hogy gondolatban vagy valóságban csalod meg a másikat?
#12 AzulG 2002. 08. 13. kedd 13:21
Egyetértek Cicával.

Tényleg vannak.
#11 Don Nasi 2002. 08. 12. hétfő 09:19
Az ember tud beszélni, de a beszédet még is ritkán használja a konfliktusainak megoldására.
#10 blabla 2002. 08. 12. hétfő 08:23
Véleményem szerint az ilyet képtelenség megbeszélni. Örökre tüske marad az emberben. Az ilyen szituációt csak és kizárólag úgy tudod megoldani, ha jó messzire elkerülöd azt akit megbántottál, és azt aki megbántott. Ennyi.
#9 én 2002. 08. 11. vasárnap 21:37
Gábor azzal kezdte szereti a feleségét. Szilvia meg szeretoje lett a kollégájának. Ennél többet nem is kell írni. Szevasz!
#8 cica 2002. 08. 11. vasárnap 21:26
Hát igen vannak szivatós dolgok!
#7 Gab 2002. 08. 10. szombat 20:17
A legjobb megoldások között tényel jobb lenne leülni és megbeszélni az egészet, még ha feszengnének az illetők. Ha szeretik egymást akkor még megoldható a probléma, de ha nem akkor nincs értelme az egésznek és a szakítás az eredménye.
#6 Lestat 2002. 08. 10. szombat 11:27
Én is írtam már történeteket, amiket meg is mutattam a barátnőmnek. Nálunk nem volt ebből vita... sőt, egy-két dolgot ki is próbáltunk. Nagyon élveztük mind a ketten. Talán beszélgetnetek kellene erről?
#5 balu 2002. 08. 10. szombat 10:58
Az élet néha fura, de mindenkivel minden előfordulhat, és az ilyen helyzetekre csak a tolerancia és a szeretet ad megoldást!
#4 xxe 2002. 08. 10. szombat 08:37
A feleség tette egyértelmű. De végül is hazudott Zsuzsa?
#3 David 2002. 08. 10. szombat 07:06
Nagyon jo a story! Szabalyosan sajnalom szegeny not!
#2 nagydee 2002. 08. 10. szombat 05:47
nekem tetszik, de lesz-é folytatás?
#1 Törté-Net 2002. 08. 10. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?