A+ A-

Szilveszter

Volt egy nagyon jó barátnőm még iskolás koromban. Sandrának hívták. Münchentől nem messze lakik. Még egy nemzetközi táborban ismerkedtünk meg.Ő is töltött nálunk már néhány hetet, és én is voltam kint Németországban. Aztán azóta eltelt néhány év, és már nagylányok lettünk.
Egyszer kaptam egy levelet, amiben meghívott hozzájuk karácsonyra.
Nagyon örültem a meghívásnak, mert már régóta nem láttuk egymást.
Karácsony előtt néhány nappal csomagoltam, és indultam hozzájuk Németországba.
Vonattal utaztam. Amikor megérkeztem várt a barátnőm, a bátyja és az édesanyja az állomáson. A találkozásnál nagyon megörültünk egymásnak.
Köszöntöttük egymást, és elindultunk hozzájuk a birtokukra, mert egy elég nagy helyen feküdt a szép nagy házuk, ahol laktak.
Szinte egy kis birtoknak lehetett nevezni. Nagy udvar volt a házuk előtt, még egy kis szökőkút is állt ott, de most persze le volt takarva, mert tél volt.
Egy - két fa is állt az udvaron, ami nagyon szép látványt nyújtott, mert hó fedte az ágaikat. Gyönyörű fehér volt minden. Bementünk a nappaliba. Itt volt egy szép, nagy kandalló, ami nekem mindig is álmom volt. Ittunk egy finom, forró teát.
Kint elkezdett esni a hó szép, nagy pelyhekben. Nincs ennél szebb látvány télen, mint amikor az ember bent ül a kandalló melegénél, kint pedig esik a hó.
Beszélgettünk az elmúlt évekról, kinek hogy telt el. A barátnőm is, én is elvégeztük a középiskolát. Volt miről beszélgetni.
Aztán megmutatták a szobámat, nagyon kellemes, kényelmesen berendezett szoba volt. Vacsora után még beszélgettünk, tv - t néztünk. Aztán elég hamar lefeküdtem, mert az utazás nagyon kifárasztott.
Másnap reggel jókedvűen ébredtem. Volt programunk egész napra. Elmentünk a hegyekbe kirándulni a jó téli levegőben. Itt volt egy kis hegyi vendéglő, ahol meg is ebédeltünk. Ebéd után ittunk egy kis finom bort is, aztán elindultunk hazafelé.
Délután is beszélgettünk nagyon sokat a kandalló melegénél.
Kérdeztem a barátnőmet, hogy jár - e valakivel. Azt válaszolta, hogy nem.
De valahogy mintha egy kis szomorúságot éreztem volna a hangjában.
Ő is kíváncsi volt arra, hogy én járok - e valakivel. Mondtam, hogy éppen nem olyan régen szakítottunk a sráccal, akivel jártam
Mondta, hogy ő is járt valakivel de nem tartott sokáig a kapcsolatuk. Este megint csak fáradt voltam a téli kirándulástól, és este, amikor lefeküdtem, elég hamar elaludtam.
Éjjel jóleső félálomban feküdtem az oldalamon, és egyszercsak azt vettem észre, hogy valaki fekszik mellettem. Aztán, amikor kezdtem egy kicsit magamhoz térni, rájöttem, hogy Sandra van ott.mellettem az ágyban.
A hátamon éreztem a telt emlőit, bimbói keményen belenyomódtak a bőrömbe.
Aztán azt vettem észre, hogy a szája hol a fülcimpámatt csócsálja, hol a nyakamba lehel. És végül nagy meglepetésemre az ajkaimat keresgéli. Eléggé álmos voltam ahhoz, hogy ellenkezzek, ezért figyelő állásba helyezkedtem, és kis idő múlva nyelvének nedves kis hegyével szétválasztotta az ajkaimat, és elkezdett játszadozni a nyelvével, tenyerével pedig lágyan a mellbimbóimat simogatta.
Kéjesen ellazultam, és átadtam magam az érzéseimnek. Sandra keze combom belső részén játszadozott, és az ujja hegyével visszafelé borzolta a szeméremszőrzetemet.
Aztán az ujjai táncolták körül a csiklómat. Beleszédültem a gyönyörűségbe.
Kis idő múlva felkelt, és szó nélkül visszament a saját szobájába.
Másnap reggel, amikor fölkeltem, lementem a nappaliba. Sandra is ott volt már. Jókedvűnek látszott. Aznap sokat beszélgettünk, és Sandra elmondta nekem, hogy ő inkább a saját neméhez vonzódik jobban, azért jött be hozzám az éjjel a szobámba.
Mondtam neki, hogy az éjjel én is jól éreztem magam, de én a férfiakhoz vonzódom szexuálisan. Mondta, hogy megérti, de azért sajnálja.
Közben én azt vettem észre magamon, hogy egyre többet gondolok a bátyjára.
Nagyon férfias volt a külseje, tetszett nekem.
Még a szilvesztert is ott töltöttem náluk. Rendeztek egy szilveszteri bulit.
Meghívták jó néhány barátjukat, ismerősüket. Megismerkedtem egynéhány nagyon kellemes emberrel. De főleg a barátnőm bátyjával, Klaussal voltunk együtt majdnem egész este. Fergeteges hangulat volt, a jó társaságnak, a finom ételeknek és italoknak, és a szilveszternek köszönhetően.
Az este folyamán nagyon élénk volt a társaság. A zene is nagyon jó volt. Sokat táncoltunk főleg gyors számokra, de azért volt olyan zene is, amire lassan kellett táncolni. Ilyenkor Klaussal összesímultunk, úgy nézett ki, hogy kölcsönös a vonzalmunk egymás iránt. Nagyon örültem ennek a felfedezésemnek.
Amikor lassú zenére táncoltunk belepuszilt a nyakamba, amitől én olvadoztam.
Aztán dicsérte a szememet, a hajam selymességét, és a finom bőrömet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.21 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 feherfabia 2014. 12. 31. szerda 06:58
6P
#2 david 2002. 07. 21. vasárnap 09:37
gyenge, unalmas, rovid, Pocsek!
#1 Törté-Net 2002. 07. 21. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?