Az első forgatás

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 7.11 pont (35 szavazat)
Megjelenés: 2020. november 19.
Hossz: 14 417 karakter
Elolvasva: 793 alkalommal
Roland rákattintott a lejátszás gombra és hátradőlt a székében. A videó egy orvosi rendelő belsejével nyitott. A fehér köpenyes negyvenes éveiben járható orvos az asztalnál ülve jegyzetelt valamit, a szintén köpenyben levő harmincas asszisztensnő pedig éppen ajtót nyitott a kint várakozó, Roland korabeli fiúnak. A szereplők néma társalgásba kezdtek. A felvétel nem tartalmazott beszédet, állandóan semleges, kellemes zene szólt alatta. A történések azonban szavak nélkül is nyilvánvalóak voltak. A fiú elmondhatta a panaszát, az orvos pedig kérdezhetett tőle pár dolgot.
Azután az orvos mondott valamit és a vizsgálóasztal felé intett. A fiú pedig vetkőzni kezdett. Roland érezte hogy kezdődik a cselekmény, ezért kigombolta a nadrágját, lehúzta a cipzárját és előhalászta hímvesszőjét. A videóban a fiú alsónadrágra vetkőzött, majd hanyatt feküdt a vizsgálóágyon, az orvos pedig nekilátott a szokott hasfal nyomogatásnak. Egy vágás mutatta a fiú arcát, egy másik az orvoséra váltott, azután újra nagyképen látszott a némafilmes vizsgálat. A doktor elővett egy sztetoszkópot és a fiú légzését kezdte hallgatni. A sztetoszkóp fejét ide – oda tette a mellkason, majd hirtelen a fiú egyik mellbimbójának nyomta. A „páciens” láthatóan megremegett. Talán az eszköz hidegétől, talán valami mástól. A sztetoszkóp ezután szokatlan útvonalon indult meg. Az orvos a fiú hasára téve hallgatózott, majd kicsit lejjebb tette... azután még lejjebb. A fiú légzése láthatóan gyorsult és alsónadrágja nem igazán tudta elrejteni egyre növekvő merevedését. Azután a tettetés véget ért: az orvos a ruhadarabban duzzadó péniszre tette a sztetoszkóp fejét. A fiú nem moccant. Az orvos lehúzta rajta az alsónadrágot és a sztetoszkópot közvetlenül a fiatal, életerős hímvesszőnek kezdte nyomogatni. Roland benyúlt a nadrágjába, megmarkolta a péniszét és lassan fel – le kezdte mozgatni a kezét.
Egy közeli vágás megmutatta ahogy a fiú sóhajt és becsukja a szemét. Pár másodperc múlva az orvos megint kérdezett valamit, a fiú pedig bólintva válaszolt. A doktor és az eddig tétlen asszisztensnő tökéletes összhangban kezdett mozogni. A férfi levette a fiúról az alsónadrágot, miközben a nő gyakorlott mozdulatokkal valamiféle kengyelszerű lábtartókat fordított ki a vizsgálóasztal oldalából.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.11 pont (35 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2020. november 21. 03:27
#5
Nem az én világom.
1
cscsu50
2020. november 20. 08:38
#4
A fajtájában elmegy
1
a
angel234
2020. november 20. 03:17
#3
A fajtájában tűrhető.
1
sunyilo
2020. november 19. 17:57
#2
Nem kéne...
1
T
Törté-Net
2020. november 19. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1