viccesbacsi75 hozzászólásai

v
Nem:
férfi
Beállítottság:
heteroszexuális
Születési dátum:
1975. március 1.
Ország:
Magyarország Magyarország
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
16 db
viccesbacsi75
2022. szeptember 22. 07:49
Történetek: Dóri, az őrjítő szexdémon 5. rész
Azért mert beleírtam egy kedvenc idézetemet az Acéllövedékből, kicsit átköltve? Vagy mert kényelmesen pont "elfelejtettem" ezt lefordítani?

Ha ez a véleményed, legyen. Nem fogom megcáfolni, csak ostobaságnak tartom.
1
Ez egy válasz gyuri0926 2022. szeptember 22. 07:21-kor írt üzenetére.
viccesbacsi75
2022. szeptember 15. 14:53
Történetek: Dóri, az őrjítő szexdémon 1-2. rész
Szerintem a történet menete átlagon aluli, (ez volt az első írásom, szinte fogalmam sem volt, mit csinálok) de hogy a helyesírás borzasztó lenne? Ekkor még nem használtam helyesírás-ellenőrző programot, (nyilván maradtak benne elütések) és nem volt gyakorlatom a formázásban sem. Mindkét hiányosságon javítottam azóta.

Azóta öt további rész beadásra került, remélem valamelyik majd jobban elnyeri a tetszésedet. Én úgy érzem, hogy mind az öt jobban sikerült, mint ez.

Köszi, hogy elolvastad!
1
Ez egy válasz JakeAmazing 2022. szeptember 15. 12:21-kor írt üzenetére.
viccesbacsi75
2022. szeptember 9. 01:31
Történetek: Először
Tetszett a megfogalmazás, az érzéki, fülledt erotika. A párbeszéd teljes hiánya... érdekes választás, mert felkínál egy másik perspektívát. Ha egyetlen negatívumot kellene felhoznom: túl rövid.

Légy szíves, írjál még!
1
viccesbacsi75
2022. szeptember 6. 16:43
Történetek: A lista 1. rész - Elementális csáberõ
Ez a történet szándékosan úgy lett megírva, hogy legyen pár csavar a végén. Köszi a kritikát és a lelkesítést, már be van adva pár történetem, és még kettő írás alatt van, szóval jönnek majd.
1
Ez egy válasz Andreas6 2022. szeptember 6. 15:57-kor írt üzenetére.
viccesbacsi75
2022. szeptember 6. 14:16
Történetek: A lista 1. rész - Elementális csáberõ
Azt a címkét nem én adtam neki, sőt, ha lehetne, leszedetném. Szerintem az anál címke jobban illene rá, de vesszek meg, hogy ha emlékszem, hogy milyen címkével küldtem be, de nem ezzel, az biztos.

Amúgy mi nem tetszett az írásban, a megfogalmazás? Túl sok történet, kevés akció? Témaválasztás? Nyelvezet? Csak kíváncsi vagyok, hogy min kellene csiszolnom.
1
Ez egy válasz Andreas6 2022. szeptember 6. 14:08-kor írt üzenetére.
viccesbacsi75
2022. augusztus 30. 19:18
Általános -> Társalkodó - bármiről
Kedves Szerkesztőség!

Jobb alternatívát nem találtam, ide írom: Az általam beküldött történet címe át lett írva  közzététel előtt (jogosan, a mostani jobb, mint amit én adtam neki) 

A történet folytatásának az első részhez hasonlóan rossz címet adtam. Ha lehetne kérnem, az eredeti beküldésben szereplő cím helyett olyan címet adjatok neki, mint pld: "Dóri - Az őrjítő szexdémon - második adag"

Buta módon én bekezdésekre szedtem a dolgot, ami a cím szempontjából elég rosszul jön le - de próbáltam alkalmazkodni az oldalon közzétett íróknak szóló javaslatokhoz. Így a történetek több részre vannak szabdalva, mint a beküldések.

Az általatok leírtak szerint: "Részekre bontás esetén lehetőleg minden felkerülő történetbe kell erotikus részletnek jutnia, ehhez előfordulhat, hogy két részt egyben érdemes publikálni."

Így elszeparálható lenne az író szerinti szegmentálás (numerikus bekezdések: 1,. 2,. 3,. ) és a közzététel szerinti csoportosítás (első, második, harmadik, stb)

Ígérem, a következőt már helyesen fogom beküldeni.

Előre is köszönöm a megértéseteket. 
1
viccesbacsi75
2022. augusztus 30. 14:31
Történetek: Dóri, az őrjítő szexdémon 1-2. rész
Köszönöm a kedves hozzászólásaitokat, a következő rész már beadásra került. Ez volt az első írásom... szárnypróbálgatásom. Utólag visszaolvasva helyenként hullámzónak tűnik a minőség, de örülök, hogy legalább pár embernek így is tetszett. Szerintem a következő történet jobb, de rövidebb. Plusz írás alatt van egy nem Dóris rész is, kicsit más hangnemben. Meglátjuk az mennyire tetszik majd nektek, addig is szép napot mindenkinek.

Csabi81: mázlid van, a harmadik részbe pont 2 családi szerepjátszósat szerettem volna belerakni.

Andreas6: Bocsi, elég járatlan vagyok a címkékben.

Genius33: Amint a szerkesztőség jóváhagyja

Angel234, cscsu50: köszönöm, hogy elolvastátok. Ígérem a jövőben megpróbálok jobbra törekedni.
1
viccesbacsi75
2022. augusztus 29. 04:45
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
Kedves Szerkesztőség!

Kezdő íróként, akinek még meg sem jelent az írása, amit nagyra értékelnék az az (szerző általi) utólagos javítás lehetősége, természetesen szerkesztői jóváhagyással. A funkciónak nem a történet átírása, vagy részletek törlése lenne a lényege, hanem helyesírási és formázási hibák javítása. A működés lényege az lenne, hogy a közzétett történet nem változik meg, amíg a szerkesztőség jóvá nem hagyja a módosításokat.
1