Dóri, az őrjítő szexdémon 5. rész

Szavazás átlaga: 5.84 pont (38 szavazat)
Megjelenés: 2022. szeptember 22.
Hossz: 44 934 karakter
Elolvasva: 675 alkalommal
Az események valóságtartalmának elbírálása teljes mértékig az olvasóra van bízva. A történet és az írás minõségéért, valamint a helyesírási, stilisztikai hibákért és a formázási inkonzisztenciákért elnézést kérek. Az írás egy hosszabb történetsorozat része, amely nem feltétlenül tükrözi az események tényleges (vagy képzelt) idõrendi sorrendjét.

Rövid emlékeztetõ: (vagy bevezetõ azoknak, akik nem olvasták az elõzményeket)

Én: 40 éves pasi, 190 cm magas, 90 kg, széles vállak, kék szemek, sötét haj, rövidre nyírt körszakáll, átlagon aluli kinézetû arc, átlagos "felszerelés"

Õ: 20+ éves csajszi, 160+ cm magas, vékony, kislányosan vékony testalkat, már-már hihetetlenül keskeny derék, barna szem, barna haj, kis-közepes formás cickó, kicsi de rendkívül formás és rugalmas fenék, igazi bombanõ

Utcán leszólított és berántott egy vad és perverz kapcsolatba, ami színültig tele volt játékkal, gátlástalan szexualitással, mocskos beszéddel és hummorral, megfûszerezve alkalmi érzékiséggel. Elemi erejû, megzabolázatlan tornádója a vágyaknak és alantas ösztönöknek, ami két ellentétes, de egyformán sérült pont között formálódott.
Szokás szerint izzadtan, belejelentés nélkül érkeztem. A szobába érve egy kölcsönös "szia" után ledobtam a hátizsákomat a dohányzóasztala lábához, és egy kicsit lelombozott a tény, hogy a megérkezésem nem volt elég figyelemfelkeltő tényező a TV műsorral szemben. Törökülésben ült a díványon, előre dőlve meredten bámulta a képernyőt. Beálltam elé és lehajolva megcsókoltam a gyönyörű száját. Jobb kezemmel végigsimítottam az arcát, majd a kezem a tarkójára csúszott, és egy kicsit erőteljesebben magamhoz húztam. Lecsukott szemmel fogadta és viszonozta a csókomat, de valahogy mintha hiányzott volna belőle a szokásos lelkesedés.

Legszívesebben a másik kezemmel rögtön benyúltam volna a lába közé, hogy a forró kis puncijának legalább a körvonalait érezhessem a tenyeremen a rövidnadrágján keresztül. Tegnap nem találkoztunk, nekem már nagyon hiányzott nekem a közelsége.
– Pillanat, mindjárt vége – mondta ő, miközben lehuppantam mellé. A szeme teljesen rá volt gyógyulva a képernyőre.
Hirtelen ötlettől vezérelve mögé ültem, szétcsapva a lábaimat körülötte, és elkezdtem lassan masszírozni a parányi vállait és a nyakát. Gondolatban a kezem már úton volt a bugyija felé. Végignyomkodtam a vállát és nyakát, meg a gerinc melletti izomcsoportokat, lassan, érzékien. Legszívesebben marokra vettem volna a szexi kis melleit, és játszottam volna kicsit a bimbóival.

De nem tettem, mert szinte semmi reakciót nem éreztem felőle, még csak azt sem, hogy egy kicsit ellazult volna. A pesszimista persze gyorsan megjelent a gondolataimban, és közölte, hogy ha hülye leszek, akkor ma bizony nem lesz semmilyen szex. Általában, megérkezés után szinte azonnal rám ugrik, ahogy megérintem, szinte felrobban a szexualitása. Most semmi, és múltak a percek. Szerettem volna megtörni a csendet, de már elértük azt a pontot, amikor a csend már aktív résztvevője a beszélgetésnek, és illetlennek tűnt volna félbeszakítani.

Hátulról belecsókoltam a törékeny nyakának hajlatába. Az illata bódító, már-már illegális módon. Az elmémben elindult a stratégiai elemzése a helyzetnek: "A" opció: átvenni az irányítást és egy kedvezőbb kimenetelt, "B" opció: árnyékhadviselés, az ismert gyenge pontok ingerlésével megpróbálni kedvezőbb irányba befolyásolni az eseményeket, "C" opció: sordódni az eseményekkel és elhalasztani a döntést egy későbbi időpontra, "D" opció: visszavonulás, és a helyszín sértődötten elhagyása.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 21 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.84 pont (38 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
JakeAmazing
2022. október 16. 15:55
#8
Ezt le lehetett volna rendezni 20 ezer karakterben is. A helyesírás többször rossz, a megfogalmazás néha egész jó, de sokszor nagyon kínos, mint ahogy az olaszkodós bárbeszéd is. A vége lett valamennyire érdekesebb.
1
cscsu50
2022. szeptember 25. 23:24
#7
Érdekes  sorozat.
1
Andreas6
2022. szeptember 22. 08:22
#6
Nagyon jó volt - egészen a DISSZONANCIÁIG. Onnantól jobb lett volna kihagynom.
1
gyuri0926
2022. szeptember 22. 08:01
#5
Biztos igazad van (sikeres a történet most kép 2 pontra értékelték az olvasóid)
1
viccesbacsi75
2022. szeptember 22. 07:49
#4
Azért mert beleírtam egy kedvenc idézetemet az Acéllövedékből, kicsit átköltve? Vagy mert kényelmesen pont "elfelejtettem" ezt lefordítani?

Ha ez a véleményed, legyen. Nem fogom megcáfolni, csak ostobaságnak tartom.
1
Ez egy válasz gyuri0926 2022. szeptember 22. 07:21-kor írt üzenetére.
gyuri0926
2022. szeptember 22. 07:21
#3
"This is my pussy. There are many like it, but this one is mine. This pussy is my best friend. It is my life. I must master it as I must master my life. Without me, this pussy is useless. Without this pussy, I am useless. "

Itt a lebukás, hogy ez bizony fordítás !!!!!!!!!!!!!!!
1
a
angel234
2022. szeptember 22. 05:31
#2
Érdekes és nem rossz sorozat.
1
T
Törté-Net
2022. szeptember 22. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1