A+ A-

Június 14.

Emlékszem egy szép tiszta napsütéses június 14-kére esett az osztálykirándulás.
Korán reggel anyukám vitt fel a városba, mert a pályaudvarról indult a busz, amivel elutaztunk Szegedre. Elköszönöm szépen udvariasan anyukámtól, és ő indult is haza, mert itthon az építkezés miatt volt dolog bőven. Mondanom se kell, 10 órakor elindultunk, és 10 perc sem telt el, én már a whiskymet iszogattam a legjobb barátommal, Viktorral. Miután vissza sétáltam a buszon a helyemre, arra lettem figyelmes, hogy a legjobb barátnőm, Leila épp sutyiban pálinkát iszogat. Körülbelül 60-70 fokos lehetett, és láttam rajta, hogy kiült a mosoly az arcára. Majd beültem legbelülre, hogy jól lássak az útra. A headsettem a fülembe tettem, és elbóbiskoltam.
Arra lettem figyelmes, hogy Leila kutat mellettem, majd elővett egy fánkot, és jó ízűen majszolni kezdte mellettem. Nos, egyből éhes lettem én is, de én egy 20 ezrest hoztam magammal (de ez nem fontos) ezért a legközelebbi falucskában megálltunk, és bementünk vásárolgatni, mondanom se kell, ennyi piát talán sosem láttam, mint, amennyi akkor a bevásárló kocsiban volt. Az eladó nő még nevetett is, hogy szép éjszakának nézünk elébe. Természetesen helyeseltem, majd osztály főnököm, Péter bácsi meglökte a fejem, hogy nem vicces… De én tovább nevettem.
2 óra kemény utazás után végre megérkeztünk, sétáltunk, kocsmáztunk, körbe jártuk a várost, ittunk, és részletezhetném, de most nem ez a sztori lényege.
Este 11 lehetett, mikor már az összes pia fogyni kezdett, egy-két vodka, tequila maradt már csak. Az üvegeket pedig előszeretettel használtuk a jó kis üveges játékhoz… És mit ne mondjak ínyemre esett Viktorról lenyalni a sót, miután meghúztam a tequilát. Majd lent összegyűltünk (kb. 20-an voltunk) a nappaliban, és beszélgetni kezdtük. Éreztem a sok ital megtette hatását, ezért kimentem a fiúkkal egy kis kényeztetésre… olyan cuccot dobtunk össze szárnyaltam erre az énemre nem vagyok büszke, de 17 évesen az ember kipróbál mindent. Majd valamilyen oknál fogva odamentem a legjobb barátnőmhöz, és a szájára adtam egy puszit, hogy majd sietek.
10 percet lehettünk kint, majd besétáltunk, és nevettem mindenen… de tényleg a legalapabb dolgokon. Majd bejött osztályfőnököm, és elköszönt tőlünk, és biccentve megjegyezte „csak okosan”, persze mielőtt mondhattam volna nem az a fajta lány vagyok, már az voltam.
A legjobb barátnőm Leila, Ákos és én felmentünk az emeletre, titkon tudtam, hogy Ákos szeretne valamit Leilától, mivel én már lekoptattam, de hát misem egyszerűbb egy részeg csajt megdugni. Lefeküdtünk az ágyra olyan sorrendben, ahogy felmentünk. Ákos rettenetesen nyomult Leilára, de ő lekoptatta azzal a címszóval, hogy engem szeret csak. Titkon elmondom jól esett, mert Leila igazán szép lány volt, magas, vékony, barna haj, gyönyörű barna szemek, feszes mellek, vadítóan szexi segg, húú irigykedtem mindig rá, mennyire jól néz ki, bár ő is megszokott dicsérni engem.. .hasonló hozzám, csak én épp nem voltam magas.
Na, ami ezután következett sosem fogom elfelejteni.
Úgy döntöttünk, vagyis csak Leila, hogy menjünk el zuhanyozni, megfogta a kezem, és én ellenkezés nélkül mentem vele. Felkaptam a töröközőt, tusfürdőt és mentünk. Beálltunk külön fülkékbe, és magunkra engedtük a forró vizet, és szerintem a pia miatt megkértem Leilát, mossa meg a hátam, amit amúgy sosem kértem volna meg tőle, szerintem. Ellenkezés nélkül oda jött, és megmosta a hátam, néha-néha lecsúszott a fenekemre a keze, és megmarkolta, közben megjegyezte, milyen jó kemények.
Törölközőbe csavartuk magunkat, és felmentünk az emeletre, ahol csak ketten voltunk. Titokban mindig is érdekelt milyen lehet lánnyal, és Leilára mindig úgy néztem, ha lánnyal akarnám csinálni, csak vele. Épp a tükör előtt állt anyaszült meztelenül, én pedig, mint egy kiskutya lógattam a nyelvem és bámultam. Majd erőt vettem magamon, felálltam, magamhoz fordítottam, és megcsókoltam, de el is löktem magamtól, hogy ezt nem kéne, de ő HÁLISTEN visszahúzott magához, és heves csókolózásba kezdtünk, fogdosta a mellem, ami nagyon jó érzés volt, harapdálta közben a szám, és kereste a nyelvével az enyémet, bár az alkohol miatt ezt több-kevesebb sikerrel.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.67 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2018. 03. 25. vasárnap 11:53
Nem egy nagy durranás.
#9 deajk2008 2017. 11. 8. szerda 02:46
Izgató és jó lett 8p... folytasd
#8 cscsu50 2017. 10. 13. péntek 04:35
egynek elmegy
#7 sunyilo 2017. 10. 12. csütörtök 19:00
Nem egy nagy szám, ráadásul leszbi...
#6 vakon54 2017. 10. 11. szerda 15:50
Ismeretlen netörődjél a fikázókkal írjál nyugottan.
#5 gyuri0926 2017. 10. 11. szerda 07:15
??????????????
#4 Andreas6 2017. 10. 11. szerda 06:51
Nem rajongok a leszbi történetekért, és ez azok között is elég gyenge.
#3 A57L 2017. 10. 11. szerda 04:34
Hát sajnos nem lett jó.
#2 veteran 2017. 10. 11. szerda 03:37
Kicsit elsietted.
#1 Törté-Net 2017. 10. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?