A+ A-

Csalipali

Nemrég egy érdekes pornóra bukkantam a neten. Sokféle kategóriájút megnézek, mostanában a rajzolt pornó filmek izgatnak.
Az film alap storyja az volt, hogy egy fiatal kiscsaj a neten keresztül ismerkedni próbált. Pechjére a jóképű fiatal pasi profilja mögött egy dagadt, idős fazon állt, akinek sikerült rávenni egy-két extrém dologra, hogy pl. küldjön magáról meztelen fotókat, meg menjen el hozzá. Ott persze aztán - ahogy egy rendes pornóhoz illik - jól meg is lett dugva.
Persze rohadtul felizgatott a téma, gondoltam én is nekifogok egy ilyen kis buta csajszi becserkészéséhez.
Egy társkereső oldalon kerestem egy külföldi, viszonylag jóképű fiatal ficsúr profilját, lementettem a képeit és létrehoztam Zsoltit, a huszonegy éves csali palit . Aztán persze nekifogtam a 18-22 éves csajszik profiljának lájkolgatásának. Nem kellett sok idő és jöttek is a viszont lájkok.
Így találtam meg Erikát, a - profilja szerint - tizennyolc éves kiscsajt. Igazán dögös kis bőr: helyes pofival, formás mellekkel, feszes combokkal, és ami a leginkább megmozgatta az amúgy is felkorbácsolt fantáziámat, kemény, szív alakú seggel. Persze rajta kívül több csajt is fűzögettem és ugyan mindegyik jól néz ki - mint a mai fiatal csajok többsége - de egyelőre vele jutottam legtovább.
Sok mindent elmesélt magáról, és mint kiderült, a város másik felében lakik. A barátjával él együtt kb. egy éve, de eléggé elhanyagolja a srác, ezért is kezdett nézelődni a neten. Azt mondta, hogy érzelmileg ugyan kielégíti ez a kapcsolat, de testileg nem elég. Alig-alig van szex és ez eléggé kiborítja.
Na - gondoltam - ez való nekem!
Nem sokat húztam az időt, meggyőztem, hogy majd én lerendezem - jobban mondva a Zsolti. Rá is dumáltam, hogy még aznap jöjjön át Zsoltihoz. Miután elindult még írt egy üzenetet az indulásról. Persze én már rendesen be voltam sózva, alig vártam, hogy lehúzzam róla a bugyit.
Számításom szerint kb. tíz percre volt tőlem, amikor megírtam neki, hogy el kell ugranom - vagyis Zsoltinak - valahova, de egy fél óra múlva ott leszek. De hogy addig se az utcán ácsorogjon, majd a nagybátyám beengedi a lakásba, úgyis ő engedi át a kecót a légyott ideéig. Ez voltam én.
Amikor megjött a kis husi, pont olyan volt mint a képeken. Szexi kis dög, miniszoknyában feszülős felsővel. Melltartó sehol, de a formás kis mellei mégis úgy álltak, mintha tartaná őket a kosár.
Pironkodva jött be a lakásba miután tisztáztuk, hogy a Zsoltit keresi. Leültettem a nappaliban a kanapéra és mellé telepedtem, majd faggatni kezdtem.
- Szóval, honnan ismered a Zsoltit?
- A neten ismertem meg, egy társkereső oldalon. - vallotta be kissé zavartan.
Rámosolyodtam és könnyed hangsúllyal válaszoltam:
- Ja hogy te vagy az a lány! Mesélt rólad a Zsolti, mondta, hogy téged fog ma jól megdugni.
Teljesen zavarba jött, lehajtotta a fejét. Én tovább ütöttem a vasat:
- Ugyan, nem kell emiatt szégyenkezned! Teljesen természetes, hogy ki akarod elégíteni a vágyaidat. Ha nem kapod meg otthon, akkor majd itt megkapod.
Közben közelebb húzódtam, az állánál fogva gyengéden felemeltem a lehajtott fejét. Mélyen a szemébe néztem és bátorítóan rámosolyodtam.
- Gyere közelebb, tőlem megkapod miért jöttél.
Láttam rajta, hogy kicsit tétovázik. Nem pont hozzám jött, de ő is úgy be volt indulva, hogy szinte mindegy volt számára kivel, csak kefélhessen egy jót. Én meg valójában nem nézek ki rosszul bár már elmúltam negyven, egy tízest simán letagadhatnék. A pillantásomtól egyébként is olvadozni szoktak a csajok, most még inkább hasznát vettem ennek az adottságomnak.
Az ajkába harapott és valóban közelebb csusszant. Finoman megcsókoltam, de ez a finomkodás egykettőre átcsapott heves smárolásba. Percekig nyaltuk-faltuk egymást, közben kihámoztam a pólójából. Egyik kezemmel gyúrni kezdtem a formás melleit, amik teljesen megkeményedtek, a mellbimbói teljesen megduzzadtak. A másik kezem hamar a szoknya alá vándorolt. Egy falatnyi kis tanga bugyi takarta csak a vágyaim netovábbját. Egyelőre nem húztam le, csak ezen keresztül izgattam.
Abbahagytuk a smárolást és én elkezdtem végig csókolni a formás kis testét. A nyakánál kezdtem, a melleknél kissé elidőztem, majd a hasa után lehúztam róla a szoknyát és a kis bugyikát is. Ugyan a combja belső felét is megpusziltam párszor, de hamar a rózsaszín, csodaszép kis puncira vetettem magam. Miközben nyaltam ő hangosan nyögdécselt, nekem meg eközben azon járt az eszem, hogy hogy a francba lehet ilyen fatökű a palija, hogy nem dugja meg rendesen, minél többször. Egy ilyen hamvas kis bestiát parlagon hagyni micsoda vétek.
Pár perc után teljesen felizgult, talán egy kisebb orgazmusa is volt, de én tudtam, hogy ez még csak a kezdet.
Felegyenesedtem és én is ledobtam a ruháimat. Láttam rajta, hogy tetszik neki a látvány, nem hiába gürcölök rendszeresen az edzőteremben. Megnyalta az ajkát és miután a farkam előkerült azonnal rávetette magát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.47 pont (72 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 deajk2008 2018. 12. 24. hétfő 05:43
Én is átlagosnak éreztem most ezt... 7p
#13 veteran 2018. 10. 17. szerda 04:19
Tetszett a sztori.
#12 joe013 2018. 10. 13. szombat 19:08
jó erős átlagos!!!
#11 sunyilo 2018. 10. 13. szombat 12:40
Remekk.
#10 Bizse42 2018. 10. 12. péntek 20:51
Imádom a segbe dugást! Most is velük együtt élveztem a történteket. Finom volt nagyon. Köszi..
#9 hairy_pussy 2018. 10. 12. péntek 14:26
Király vagy Zsolti! nyes
#8 sztbali 2018. 10. 12. péntek 09:26
Nagyszerű.
#7 listike 2018. 10. 12. péntek 07:47
Ez nagyon tetszett.
#6 gyuri0926 2018. 10. 12. péntek 07:07
Na ez a valódi magyar társkeresés , pontosan , átverés .
#5 feherfabia 2018. 10. 12. péntek 06:10
szerintem egy erős közepes!6P
#4 Andreas6 2018. 10. 12. péntek 05:28
Nem rossz.
#3 A57L 2018. 10. 12. péntek 04:43
Közepesnél sokkal jobb.7P
#2 zoltan611230 2018. 10. 12. péntek 03:05
Jó nagyaon..
#1 Törté-Net 2018. 10. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?