Hírek

ÁPR.
8.
2016

Egy részeg éjszaka következménye

Hol is kezdjem. Tíz éve voltam házas mikor ez az eset megesett velem. Feleségemmel a kapcsolatunk úgy kezdődött, hogy esküvő után lefektettük az alapokat. Elmondta hogyha haza jön és a haja szép rendezett és ápolt, akkor nem akar szexelni, ha a haja kicsit rendezetlen és ápolatlan akkor talán igen, talán nem. Ha viszont a haja nagyon kócost és ápolatlan akkor akarja a szexet. Erre találtam neki azt felelni hogy én viszont néha elmegyek a haverokkal iszogatni. Ha csak 1 sört iszok meg, akkor nem akarok szexelni. Ha 3 sört ittam akkor talán igen talán nem. Ha viszont 5-nél többet, akkor nem fog érdekelni hogy milyen a haja. Ez egy rémes vicc, tudom de a gond ott kezdődött hogy mi ezt komolyan is gondoltuk. Gyakorlatilag a házasságunk első éveiben szabályosan egymást erőszakoltuk meg. Volt hogy én nem akartam volt hogy ő nem. Volt hogy fordítva.


Az ismeretlen szépsége

Van egy bölcs mondás, miszerint a legizgalmasabb dolgok az életben azok, amiktől a legjobban félünk. Én ezt a gondolkodásmódot zsigerből elutasítottam, aztán valami véletlen folytán, bár inkább nevezem isteni beavatkozásnak, lehullott rólam a fátyol, ami mindenben meggátolt.
Pár héttel a próbaidőm lejárta előtt a főnököm megkért, hogy segítsek egy kolleganőjének megtartani a Debreceni termékbemutatót. Alaposan beijedtem, de amikor elmondta miről lenne szó, megnyugodtam, legalább is ahhoz képest amennyire megállt bennem az ütő amíg azt hittem, hogy a komolynak közel sem mondható szaktudásomat kéne megvillantanom idegen emberek előtt. Bár megkönnyebbültem, mivel nekem csak az inasfiúja szerepében kellett tetszelegnem, nagyon izgultam –a szó rossz értelmében - , mivel a kolleganő, aki közeledett felénk bemutatkozásra várva, igencsak gyönyörű volt, és nem kis erőfeszítésembe telt összeszedettnek maradnom, miközben beszéltem hozzá,


ÁPR.
7.
2016

Wellness

Érdekes az a szituáció az ember életében, amikor egy kedves házaspár külön-külön avat be a magánéletük legintimebb titkaiba. Ám a sors néhanapján olyan iróniával fűszerezi a hétköznapokat, amely soha nem feltételezett bizalom mellett pikáns ajándékká lesz a lélek mélyén.
Már vagy húsz éve éltek együtt. András nem egészen értette, miért laposodott el annyira a nemi életük, hogy egy héten egyszer odatartotta Éva a hátsó felét, Ő pedig mint a kötelességtudó jó tanuló megtette amit „kell”. Egyre kevesebbszer hallotta a felesége zihálását a kéjtől, a kielégülés visítását meg már rég nem.
Pedig nem így kezdődött… Amikor megismerkedtek, helytől és időtől függetlenül szexeltek. Csúcsforgalomban a kocsiban, az országúton, a parkban, az uszodában, a medencében, a zuhanyzóban; szóval mindenütt, ami nagyon izgatta a tettre kész Férfit éppen úgy, mint az odaadó feleséget.


Autószerelő és az alfáshölgy

Néhány éve ügyfelem egy Alfa Rómeó GT, tulajdonos hölgy, mindig gyönyörködve csodáltam vonalait. Meleg lévén miniszoknyában és egy pólóban állított be műhelyembe. Röviden közölte rakoncátlankodik a motor. Gyere, próbáljuk ki, utána tudom megmondani a hiba okát. Kértem vezessen ő, addig legalább gyönyörködöm combjaiban, szoknyája hosszát látva biztos voltam, hogy nem sokat takar belőlük. Már beszállásnál látni engedte combjai közt, fehér bugyiját is. Póló dekoltása is magára vonta a férfi tekinteteket. Próba út után a műszer is engem igazolt, Motort szemlélve ő is behajolt a gépháztető alá, úgy tette mindezt, hogy látni engedte mellét. Alaposan lekellene, ápolni ha engednéd. Miért ne hagynám?- Nézett rám mosolyogva, tartásán mit sem változtatva. Majd mikor észrevette hol kalandozik a szemem, így folytatta:


ÁPR.
6.
2016

Az én Vénuszom

- Mi a legszebb emléked gyerekkorodból? – kérdezte tőlem a lány, amikor egy percre abbahagytam nyakának csókolgatását.
Leheltem még egy utolsó puszit a füle alá, aztán kellemeset sóhajtva hanyatt fordultam. A karom átbújtattam a tarkója alatt, ő pedig, dorombolva, mint egy kismacska, odafészkelte magát a mellkasomra. Éreztem arca puhaságát és melegét. Az illata olyan volt, akár egy sós lagúnáé, mielőtt lecsap rá a vihar. Fájón idézte vissza a tengert, amelyet csak nagyon régen, és talán csak álmaimban láttam.
- Folyó mellett nőttem fel – mondtam.
- Tudom.
- Jó barátaim voltak. Sok emlékem van. Többnyire szépek.
- De mi a legszebb közülük?
Még szorosabban öleltem őt magamhoz. Annyira fiatal, annyira kedves volt. Vajon megérti-e, hogy legszebb emlék, mint olyan, nem létezik? És ha létezik is, legtöbbször valami teljesen jelentéktelen dolog, amelyről baljós lenne elmagyarázni,


Különleges szexélményeim 38. rész

Sziasztok. A szokásos szeretőimen túl, mint a húgom, meg a legutóbbi bérházi kurva anyuka, most lett egy különlegesen finom élményem, ráadásul két nővel is, anya és lánya, és az anya régi kedves ismerősöm.
Talán emlékezték még, hogy 1995 ben a szüzességemet az akkor 18 éves gyönyörű fiatalasszonnyal a Katival veszítettem el, és 3 év múlva amikor épp terhes volt, akkor is megdugtam párszor. Nos, akkor egy lánnyal volt terhes, ehhez a most 18 éves szépséghez volt most szerencsém, illetve az anyjával is összejött egy nosztalgia dugás. Na, akkor részletesen a történtek. A nagyvárosban a bérház hőszigetelés a végéhez érkezett, az öreg nagyvonalúan engedélyezett nekem egy 3 szabadnapot, de mivel ezt épp reggel jelentette be, elhatároztam, hogy ezt az első napot meg sem mondom az asszonynak, csak 2 napot vallok be.


ÁPR.
5.
2016

Kortalan szerelem

Ez is pont olyan nap volt Marianna életében mint a többi. Reggel hét órakor ébresztő az árvaházban, reggeli, szabad foglalkozás. A lány kedvenc időtöltése nem volt más, mint álmodozás a meleg családi légkörről, édesanyjáról, aki születésekor meghalt. Nagyon hiányzott ez a közelség Annának, még legjobb barátnője Dóra sem tölthette be a hatalmas űrt szívében. Ők ketten mindig együtt töltötték a perceket, s néha a legkisebbeket is bevonták huncut lépéseikbe. Pont, mint a mai nap. Az árvaházzal szemben volt a kórház, s a lányok már hetekkel ez előtt kinézték a legelegánsabb autók egyikét csínytevésük beteljesítésére. Egyel viszont nem számoltak. Eme autó jelenti Marianna sorsát.
Tóth Márk, a frissen diplomázott orvos egy hosszú nap után készült hazafelé. Indulás előtt még egy utolsó pillantást vetet a tükörbe, hogy nyakkendője és finom anyagú öltönye is tökéletesen álljon. Nem hiába, randevúra készült egy újabb áldozattal.


Péntek este a barátnőmmel

A legjobb barátnőm, Andi azt mondta fáradt, és nincs kedve elmenni a házibuliba, ahova hivatalosak voltunk, inkább áthívott filmet nézni. A két srác is ott lett volna,
akikkel egy ideje randiztunk, de lemondtuk a találkát azzal az ürüggyel, hogy rég láttuk egymást, és kettesben szeretnénk tölteni az estét. Örültem, hogy így alakult,
mert esélyes volt, hogy Csabi aznap újra bepróbálkozna nálam. Szűz kislányként akkoriban még nem akartam lefeküdni vele. Valahogy olyan erőltetettnek éreztem.
Eleve nem voltam bulizós hangulatban. Szerettem a társasági életet, de aznap nagyon nem volt kedvem a hangzavarhoz, ahhoz meg pláne nem, hogy mindenhonnan férfi szemek figyeljenek minket, miközben Andival ropjuk a táncot.
Persze élveztem, hogy jó csajok vagyunk, és bárhol jelentünk meg, azonnal észrevettek minket, de nem mindig voltam ehhez megfelelő hangulatban. Csak egy nyugodt estére vágytam. Kettesben a barátnőmmel, mint régen.