Niki felejthetetlen élményei Bécsben

Szavazás átlaga: 5.51 pont (77 szavazat)
Megjelenés: 2022. december 14.
Hossz: 12 560 karakter
Elolvasva: 3 290 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
A nővérem unokája, Niki most érettségizik, kis törékeny, barna hajú lány, sokkal fiatalabbnak néz ki koránál. Most volt Nálam Bécsben hétvégén az apjával. Szombaton voltunk Schönbrunnban, az Állatkertben, közben vásárlás is volt, amit felesleges idő és pénzpocsékolásnak éreztem, hiszen rengeteg látnivaló, kulturális programlehetőség van.
Este Duna-part, cukrászda végül fáradtan érkeztünk haza a kis lakásba. Ákos, az apja, még lement a kocsihoz, én elkezdtem főzni, tyúkhúslevest, rántott szeletet krumplipürével.
Niki eléggé izgatott volt, nézegette, hogy mit kapott, legjobban a rózsaszín masnis bugyija tetszett neki, felpróbálta, kérdezte, hogy milyen. Persze én nem az idétlen masnit néztem, hanem a puncija vonalait figyeltem, a kis sötétbarna szőrcsíkkal.
Mondtam neki, hogy nyugodtan használja a laptopomat. Amint pakolgatok, egyszer csak pirulva mondja, hogy véletlenül belenézett a levelezésembe. Elmondta, hogy ő még csak csókolózott fiúkkal, de nagyon izgatja, hogy egy fiú farkát milyen lehet húzogatni, meg milyen lehet a sperma. Zavart, hogy olvasta a levelezésemet, ami az egyik lány unokatestvéremmel volt és próbáltam lazán kezelni a helyzetet, mondtam, hogy még jó is, ha családban marad a dolog, nem megy a pletyka jobbra-balra, meg, hogy egy ismerős férfi biztonságosabb, egy idősebbnek meg van tapasztalata. Ezeken elgondolkodott.
Ákos visszajött, hozott borokat, ettünk, ittunk. Történt egy kis malőr, leöntöttük borral a plusz ágyat, amin én aludtam volna, így maradt a franciaágy hármunknak. Nem akartam Ákos mellett aludni, így megbeszéltük, hogy Niki lesz középen. Ő örült neki, mert nem szeret idegen helyen egyedül aludni. Érdekes, hogy 18 év körüli, de annyira gyerek még a gondolkodása, a szülői tűztől-víztől óvják, féltik.
Elmentem zuhanyozni, Niki bejött fogat mosni, én a bor hatása alatt rájátszottam a helyzetre, farkamat szappanoztam, húzogattam, izgatott, hogy közben Niki lopva figyelt. Késő volt, lefeküdtünk. Ákos elaludt, nem tudom, mi ütött belém, de oldalt fekve odanyomtam a farkam Niki popsijához. Nem volt rajta bugyi, dörzsölni kezdtem, ő meg volt szeppenve, nagyon forró volt a teste. De győzött a józan ész, megálltam és hanyatt fordultam, á, hagyom, hiszen fiatal még, meg családtag is.
De nem bírtam, óvatosan megfogtam a kezét és rátettem a farkamra. Egy pillanat múlva, hallottam a pihegését, megmozdult a keze, először lassan, majd egyre gyorsabban húzogatta a bőrt a farkamon. Fogtam a kezét és türelmesen, de izgalommal, addig csináltuk, míg elöntött a sperma.
Nagyon kíváncsi volt és átkent belőle a hasára, megnyalta az ujjait. Hát nagyon édes volt Niki, ahogy így nyalogatta, ismerkedett az ondóval. Puncijára is kent, én is simogattam, fantasztikus volt, forró, csiklója is valahogy más volt, egy kis bűntudatom is volt, de elhessegettem.
Megint próbálta húzogatni a farkam, mondtam neki, hogy még kell egy kis idő, próbálja az apjáét. Mondta, hogy nem meri, de megnyugtattam, hogy nem lesz semmi baj, Ákos úgyis alszik, meg minden férfi imádja, ha a nők simogatják a farkukat. Biztonság kedvéért, az enyémet fogta a jobb kezével, ballal pedig az apjáét. Ákos szerintem meglepődött, de úgy feküdt, mint egy áldozat, Nikiben győzött a kíváncsiság és rövid idő múlva apját is "kivégezte".
Mint egy királykisasszony, úgy feküdt büszkén 2 farokkal a kezében, apja és az én spermámmal összekent hassal, puncival. Már késő volt, mikor elaludtunk...
Ébredés után, Ákos idegesen kávét készített, agyalt, hogy mi lesz ebből. Niki kipattant az ágyból és mondta, hogy még sosem aludt ilyen jól, le kell fürödnie, Lekapta a hálóingjét előttünk, kilibegett a tusolóhoz, semmi sem zavarta. Ákos szívéről nagy kő gördült le, még sosem láttam így megkönnyebbülni valakit.
Ejtettük a múzeumos programokat, elvégre a képeket, köcsögöket máskor is meg lehet nézni. Niki mondta, hogy ő egy szép nyári ruhát szeretne, meg szandált, táskát, rúzst, körömlakkot meg ilyeneket. Persze, örömmel, mondtuk az apjával egyszerre. Mivel Bécsben vasárnap minden zárva van, így Pozsonyba mentünk plázázni. Többszáz eurót költöttünk, de ez egyáltalán nem számít, elröppent az idő a kis hercegnő kívánságait teljesítve. Telefonon beszélve az anyja elképedve mondta, hogy nem is gondolta, hogy ilyen önzetlen, gentlemanok vagyunk. Hát igen... Búcsúzáskor Niki mondta, hogy minél hamarabb, újra szeretne egy ilyen hétvégét. Aranyos ez a kislány.
De itt még nincs vége a történetnek.
Nagyon megörültem, mikor Niki anyukája, Zsani, felhívott hétfőn délután egy kéréssel. Niki, már annyira fel van húzva, hogy most hétközben is szeretne kijönni apjával Bécsbe, lehet-e. Alig bírtam izgatottságomat elfojtani és próbáltam higgadtan mondani, hogy persze, akkor két nap munkaszünetet csinálok magamnak, felkészülök, rendet rakok és várom őket. Képzelheted, milyen izgalomban voltam.
Szerda kora reggel újra telefonált Zsani, hogy sajnos Ákos belázasodott, így nem tud jönni, de Niki annyira hisztizik, hogy végül ő eljön vele a délelőtti vonattal. Basszus, azt hittem leszakad az ég! Nemhogy nem folytathatjuk a hármast, de még a Nikivel az anyja is jön örzőangyalnak. Na jó, nekem se lehet mindig szerencsém, ez van.

Délelőtt kimentem értük a vonathoz, puszi-puszi, az unokahugom mondta, hogy ő nem akar a városban semmiyen hülyeséget, kiállítást, színházat vagy hasonlót nézni, vásárolgatni akar. Egy kicsit húztam a számat, hogy kénytelen kelletlen egész nap bandukolhatok velük a lim-lomok közt és még én fizessek! Egyfolytában azon gondolkodtam, hogy lehetne rávenni Zsanit, hogy holnap inkább takarítsa ki a lakásomat.
Niki nagyon örült, hogy újra találkoztunk, az a nyári ruha, szandál volt rajta, amit hétvégén Ákossal vettünk neki. Szája kirúzsozva, parfüm, hajcsat stb. A Mariahilferen, mikor az anyja elment mosdóba. halkan elsuttogta, hogy látta, hogy hétvégén nem voltam elragadtatva a masnis bugyijától, így most a lenge ruhája alá nem vett fel semmit. Ettől rögtön felágaskodott a farkam. Még azt is mondta, hogy szeretne megkérni valamire. Csináljak róla egy pár fotót, ahogy egy fának támaszkodik, lehajolva, derékszögben, felhúzza a ruhácskáját és látszódjon a puncija, popsija. Mondta, hogy a barátnőivel versenyeznek, hogy ki tud a legbevállalósabb képet készíteni, egy zárt fb-csoportba töltik fel a képeket. Nyerni akar, a nyertes kap 3 gombóc fagyit, vagy valami hasonlót. Mondtam, hogy ez elég kockázatos, kirakni a fb-ra, de állította, hogy köztük, az 5-6 lány közt marad. Jó, nem akartam a kedvét elrontani, biztosra akart menni, hogy övé legyen a legtutibb kép, ezért a Mariahilfer közepén egy fának támaszkodva felemelte ruháját és a kis gömb pospsijait széttárta, punci, seggecske minden premier plánban. Én voltam zavarban a csomó külföldi turista miatt, ők is össze-vissza csattogtatták a gépeiket, égett a pofám, de mivel nagyon be akart vágódni a többi lány előtt, így megcsináltam a képeket. Sajnos nem mutathatom meg Nektek, szavamat adtam Neki.
Este mikor hazaértünk, még mindig nem takarítottam ki a borral leöntött szivacsolt, hogy legyen indok a franciaágyon való hármas alvásra. Hát lett is, csak most Zsani középen, védelmezve a kislányát. Niki elaludt, tök mérges voltam, hogy így el lett cseszve ez az egész.
Nem bírtam aludni, de Zsani sem. Felkeltünk, elkezdtünk iszogatni, beszélgetni családi, privát dolgokról.
Niki szexuális neveléséről is mesélt, nagyon szeretné, hogy ne tapasztalatlanul ugorjon kapcsolatba a lánya meg jó anya szeretne lenni, tehát praktikus, a mindennapi életben hasznos dolgokra szeretné megtanítani, amit használhat majd az egyetemi tanulmányai során a vizsgáztatóknál, vagy munkahelyi ranglétrán való előremenetelként, de olyan hétköznapi dolgoknál is, mint pl. a mosógépjavítási költségek egalizálása, tehát konkrétan a szopásra gondolt.
Elmondta, hogy Ákos sokat dolgozik, fáradt és hetente csak 3-4-szer élnek családi életet, az is csak faszverés vagy szopás, vagy egy gyors ürítés, már bocsánat, hogy ílyen vulgáris vagyok. Nem akarom részletezni, mert nagyon intim dolgokról beszéltünk, arról, hogy arra vágyik, hogy valaki jó keményen megbassza, hogy érezze, hogy igazi nő, nemcsak egy használati tárgy. Könnycsepp jelent meg az arcán, mikor mondta, hogy nem tudná Ákost megcsalni és összeszorul a szíve, mikor arra gondol, hogy most egyedül fekszik otthon és nincs, aki egy forró teát vigyen neki. Megértően bólogattam, meghatott ez a hűséges, asszonyi ragaszkodás. Letöröltem a könnycseoppet az arcáról egy puszit adtam, elérzékenyült, hozzáértem a melléhez, egy kicsit megremegett, majd combjára tettem a kezét megnyugtatásul, aztán egy kicsit beljebb merészkedtem és megéreztem a bugyin keresztül a tocsogó punciját. Vad smárolásba kezdtünk, melleit markolásztam, gondolhatod mi lett belőle. Kivette a gatyámból a farkamat, elkezdett merevre szopni, én a bugyiját leszakítva a szőrpamacsos punciját, vörös csiklóját, szép lógó szeméremajkait, segglyukát nyaltam, puszilgattam, szagolgattam, puncijába előbb két ujjamat, majd hármat, négyet végül mind az ötöt betoltam, csöpögött a kezemről a puncinedv.
Tudjátok (vagyis remélem, hogy nem), milyen, ha egy nő, nincs hónapok óta rendesen kielégítve. Sikítozott volna, de lepedőt nyomtam a szájába, miközben hátulról húztam a haját, tarkóját haraptam, szorítottam a torkát, mint egy vadállat, basztam a pináját. Seggébe is bedugtam az ujjamat, tágítottam, hát fantasztikus volt.
Kis idő múlva kiszaladt
p
alf
is
alf
il
alf
ni
, nekem is kellett, utána mentem, hallottam, ahogy
c
alf
alf
rg
alf
ed
alf
ezik
a
p
alf
is
alf
ij
alf
e
és mondta a wc-kagylón ülve, hogy nyugodtan
p
alf
is
alf
il
alf
je
alf
m
le, ő ezt imádja, még az első szerelmével szerették ezt csinálni és azóta sem volt alkalma. Nekem nem volt még ilyen élményem, Szájába céloztam, mohón itta, még a szemébe, hajára is ment, elkezdtem a mellét
p
alf
is
alf
il
alf
ni
, élvezte, csorgott le a hasán a puncijára, közben dörzsölte csiklóját, cicijeit nyalogatta, izgatta magát. Mondta, hogy ne töröljük meg, hanem nyaljam ki jól a
p
alf
is
alf
is
, szőrpamacsos punciját, ő meg fényesre szopja a
p
alf
is
alf
it
alf
ől
csöpögő faszom. Visszamentünk az ágyra és 69-ben folytattuk, faltuk egymás testét.
Ekkor felébredt Niki, hirtelen kiment az álom a szeméből és kíváncsian nézte mit csinálunk. Zsani valami ősi anyai ösztönből, hogy nyugalmat árasszon, gyorsan odatartotta melleit Niki szájához. A kislány megszeppenten szopni kezdte, de mikor látta, hogy részben az ital következményeként a gátlásaitól megszabadult anyja boldogan mosolyog, ő is bátorságot merített. Szemben egymással, oldalt fordulva, elkezdték puszigatni egymás arcát, csókoloztak, egymáshoz simultak, én meg persze hátulról keményen dugtam az unokahúgomat. Zsani az orgazmusaitól hol sóhajtott, hol sírt, hol nyögött, nagyon szép volt.
Egyszercsak Zsani azt mondta Nikinek, hogy megtanítja szopni. Hanyatt döntöttek, párnát raktak a fenekem alá és az anya meg a kislánya váltva szopott, Zsani próbálta átadni tudását, Niki jó tanítvány volt, figyelt, szopott, játszott a farkammal, nevetgélt, én közben mindkettőjük seggét markolásztam, puncijukba csúszkáltam az ujjammal. Az a helyzet, hogy ezt már nem lehetett tovább bírni, főleg mikor Zsani szopott és kis tanítványa művészujjacskájával ujjazta a seggemet, golyóimat markolászta – sugárban jött a geci belőlem, nagyon mélyről. Anya és lánya, mohón nyalta, egymás arcára kenték, lecsókolták egymásról, a golyóimat is nyalogatták, segglyukamat, a végén annyira letisztítottak, főleg Zsani a nyelvecskéjével, viccesen még szürcsölgette is a drága, hogy már nem is kellett zuhanyoznom. Utána békésen egymás felé fordultak, egymásba fonódtak, puncijuk összeért és édesen elaludtak.
Most kérdezhetitek, miért nem csúsztattam be a farkam Niki puncikájába, de Zsani még a beszélgetésünkkor emlitette, azt szeretné, ha Niki szüzességét az a fiú venné el, akibe igazán szerelmes lesz. Nálunk ez családi tradíció, igy evidens, hogy ezt a kérést tiszteletben tartottam.
Reggel 9 után keltünk, hoztam friss kávét, kuglófot a lányoknak. Elmosogattam, rendet raktam, hagytam, hogy nyugodtan fészbukozgassanak, pihengessenek, telefonálgassanak, elintéztem a rutin dolgokat, délben persze meghívtam őket ebédre a Stephanspatzon, elmentünk a Ringre fiákerezni, újabb ruhácskát vettem a Kartner Strassen Nikinek meg Zsaninak is egy elegáns kosztümöt, meg mindkettőjüknek táskát, asszem Gucci vagy ilyesmi, meg nagyon akartak valami Swarowski-gyémánt fülbevalókat, jó, persze, hogy megvettem, hiszen annyira jól állt nekik.
Késő délután hazamentek vonattal, Ákosnak jobbulást kívántam, biztos jobban van, gyógyulgat otthon egyedül és lelkükre kötöttem, hogy ha akarnak egy kis lazulást, nyugodtan jöjjenek ki máskor is Bécsbe hozzám. Nálam igazán kipihenhetik magukat a hölgyek.

Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.51 pont (77 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
b
boy75
2023. január 2. 22:12
#13
Izgató családi történet ! 
2
j
joe013
2022. december 17. 20:13
#12
Olvasható, de felejthető történet....
1
feherkalman1
2022. december 16. 06:57
#11
A pisis rész nem hiányzott, és lehetne részletesebb. Ezeken kívül tetszik.
1
papi2007
2022. december 15. 17:13
#10
tetszett , izgató 
2
f
feherfabia
2022. december 15. 11:41
#8
Jó kis történet!
2
cscsu50
2022. december 14. 15:31
#7
Nem egy nagy szám, de olvasható.
1
D
Dollyka82
2022. december 14. 11:14
#6
Olvasható
2
sportyman (alttpg)
2022. december 14. 10:49
#5
Szerintem érdekesen alakuló történet, akár pár folytatást is megér. Finom érzés a családi puncikában lenni, de egy bevadult unokahúg popójának a meghódítása se lenne rossz dolog...
2
a
angel234
2022. december 14. 06:01
#3
Nem lett a legjobb.
1
veteran
2022. december 14. 04:46
#2
Nem tetszett.
1
T
Törté-Net
2022. december 14. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1