A+ A-

Horvát élmények

Régóta olvasom a történeteket, s be kell vallanom, hogy néhány közülük nagyon tetszett, így gondoltam, hogy én is megosztom veletek életem egyik legerotikusabb élményét, ami tavaly nyáron történt meg velem Horvátországban. Bevezetésképpen el kell mondjam, hogy azok közé a férfiak közé tartozom, akiket rendkívüli módon felizgat, ha a kedvesük az ő jelenlétében, vele együtt más férfival, férfiakkal van. Ez azonban nem jelenti azt, hogy bi vagyok, de nagyon tetszik, ha mások simogatják Krisztit, sajnos azonban tavaly nyárig nem volt ilyen kalandban részem. S, hogy milyen is a kedvesem? Szerintem, s tudom, hogy mások szerint is rendkívül erotikus. Nem az a nő, aki kiteszi mindenét, s úgy próbálja meg felhívni magára a figyelmet, nem, ő nem olyan, hanem keveset sejtett magából, de ez az a dolog, amikor a kevés több. Nagyon jól néz ki: 175 cm magas, vékony, rövid szőke hajú, nem túl nagy, de formás mellekkel és isteni fenékkel. A feneke tényleg szuper: formás és rendkívüli módon kézbe illik, hát még amikor a farkát dörzsöli hozzá az ember... Na de, ne szaladjunk ennyire előre.
Szóval, tavaly nyáron befizettünk Krisztivel egy társas útra, s elutaztunk Horvátországba, egész konkrétan Splitbe. Utazás előtt rávettem, hogy vegyünk neki egy új bikinit, ami egy picit kicsi volt, így a melléből elég sokat szabadon hagyott, de gondolhatjátok, hogy nem bántam. Elég fárasztó társasággal utaztunk, de különösebben nem érdekelt, mert már csak arra gondoltunk, hogy milyen gyönyörű lesz a tengerpart. Titokban én persze másban, más dolgokban is reménykedtem, Krisztinek ugyanis nyáron mindig nagyobb a szexuális étvágya, így az utazásaink elég jól szoktak elsülni. Az első napokban nem történt semmi rendhagyónak mondható, de a harmadik nap este amikor mentünk vacsorázni két huszonéves horvát srác előtt haladtunk el, akik bungalójuk előtt egy padon ültek, s a csajokat stírölték. Az én kedvesemen egy szűk fehér top, s egy rövid, felsliccelt farmerszoknya volt, így a srácoknak persze, hogy feltűnt, egyből el is kezdtek sugdolózni, gondolom miket mondhattak egymásnak. Egy kicsit meglepődve tapasztaltam, hogy Kriszti sem maradt érzéketlen: olyan kacér mosolyt eresztett meg a fiúk felé, hogy azt hittem, menten eldobom az agyam, egyértelmű volt számomra, hogy elszórakozna a fiúkkal.
Ezt látván én sem maradtam tétlen: amint elhaladtunk mellettük, finoman belemarkoltam a fenekébe, a srácok pedig irigykedve néztek utánunk. Este aztán hatalmasat szeretkeztünk, én poénkodva megjegyeztem, hogy ne szóljak a horvát fiúknak, mire ő csak annyit mondott, hogy hülye vagy, de közben láttam a szemén, hogy eljátszadozott a gondolattal. Ő egyébként jól tudta, hogy nem lenne ellenemre egy gruppen, mert korábban már beszéltünk erről. Másnap aztán amikor lent voltunk a tengerparton egyszer csak azt látjuk, hogy arra jön a tegnap este látott két fiú, akik amikor megláttak minket, úgy döntöttek, hogy a közelünkben telepszenek le. Mondom Krisztinek, hogy itt van ez a két srác, de ő látszatra nem igazán törődött velük, ugyanakkor a korábbinál kevésbé figyelt arra, hogy bemegy-e a bugyi a fenekébe, avagy félrecsúszik-e a melltartója. Sőt, olyan dolgokat csinált, mint hogy a fenekét a fiúk felé fordítva négykézlábra ereszkedve megigazította a törülközőjét, illetve hosszan és erotikus mozdulatokkal kente be napolajjal a hasát és a hosszú combjait. Én már ennél a résznél jobbnak láttam, ha hasra fekszek, de a két srác sem igazán tudta leplezni, hogy mit is néznek. Egy jó félóráig nem történt semmi, aztán egyszer csak azt látom, hogy a két fiú odajön hozzánk.
Kicsit zavarban voltak, s úgy kérdezték, hogy nem zavarnak-e. Mondtuk, hogy nem, s elkezdtünk beszélgetni, kiderült, hogy egyetemisták, s egy pár napra jöttek le pihenni a tengerpartra. Én kicsit irigykedve néztem, hogy milyen kisportolt fiúkról van szó, s tudtam, hogy Kriszti is a vállaikat, na meg a lejjebb lévő területeket figyeli, mert ezek a nem túl kigyúrt, de izmos srácok voltak mindig is az esetei. Mario és barátja (az ő nevét elfelejtettem) lopva a kedvesemet nézte, s néha zavarba jöttek, amikor elkapták a pillantásom. De a vágy nagyobb volt bennük, s Kriszti is olyan erotikusan mosolygott ránk, hogy lassan mind a hármunknak arra kellett vigyáznunk, hogy el ne csorogjon a nyálunk. Hát még amikor bement a vízbe, majd tíz perc múlva futva kijött, s mellei finoman ugráltak fel-alá, mellbimbói pedig keményen meredeztek, már-már attól tartottam, hogy átszúrják a vékony bikini felsőt. Hát még akkor, hogy csorgott a nyálunk, amikor kedvesem leült közénk, s egy hirtelen mozdulattal ledobta magáról a felsőt. Ezen nagyon meglepődtem, mert ő alapvetően egy elég szégyenlős típus, s még akkor sem volt hajlandó félmeztelenül napozni, amikor csak ketten voltunk valahol. "Csak szeretnék mindenhol lebarnulni" - adott magyarázatot erre a hirtelen mozdulatra, s én hirtelen nem is tudtam mit mondani, hiszen mind a hárman csak az elénk táruló két csodában gyönyörködtünk, s tutira lefogadom,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.94 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2015. 11. 18. szerda 08:37
Egész jó
#6 feherfabia 2015. 09. 12. szombat 12:27
Nagyon jó!
#5 A57L 2013. 11. 28. csütörtök 06:11
Jó írás.
#4 sztbali 2011. 07. 14. csütörtök 13:00
Nem rossz.
#3 szaki 2006. 01. 31. kedd 16:31
Szerintem őrült jó a sztori jöhene a folytatás.
#2 Gyula 2003. 10. 20. hétfő 23:41
Egy picit lehetett volna hosszabb is, de így se volt rossz!
#1 Törté-Net 2003. 10. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?