A+ A-

Beteljesülések 1. rész

Történetem valós alapokon nyugszik; a cselekmény javarészt valóban megtörtént. A neveket, helyszíneket, és némely eseményeket megváltoztattam. A történet legvége - amelyet majd a későbbiekben olvashattok- szintén ki lett színezve, és tovább lett álmodva, mint ahogy (idáig) megtörtént. Ez a legelső irományom, szívesen veszem a kritikákat. Az olvasáshoz jó szórakozást mindenkinek!
Valami zsibbadt fáradtság lett rajtam úrrá...nem, nem is fáradtság. Inkább egy nagyon is ismerős, mégis valahogy ismeretlen izgalom, amely fel s alá száguldozott az ereimben, elérve minden apró porcikáját a testemnek, lázba hozva minden érzékszervemet. Szívem ritmusára lüktetett a testem a puha, selymes bőröm alatt. Imádott számítógépemmel szemben ültem, minden idegszálammal a képernyőre tapadva. Chat partnerem - akit mindössze néhány órája ismertem - egy magas, királyi alkatú daliás walesi srác, Millard, huncutul pillantott fel rám a csodaszép barna szemeivel, miközben hosszú, érzéki ujjai játékosan masszírozták a -tagadhatatlanul "gyönyör?" - férfiasságát. Úgy éreztem, menten élvezni fogok anélkül, hogy magamhoz érnék, annyira izgató volt ez a játék, amit még tovább fűszerezett a távolság; a frusztráció hogy csak a szememmel gyönyörködhetek ebben a fantasztikus látványban.
Nem először vettem részt cyber szexben, megtörtént már korábbi barátommal, s néha ismeretlenekkel is. Eszméletlenül izgatott a tudat, hogy minden kockázat és mellékhatás nélkül izgathatok egy férfit, és mindeközben én is az egekig korbácsolhatom a saját vágyaimat. Érzékien végigsimítottam nagy és telt melleimet, s jóleső sóhajjal nyugtáztam, hogy bimbóim máris hatalmasra és kőkeményre duzzadtak a fekete, alig takaró csipkeruhácska alatt. A chat szex segítségével tanultam meg szeretni és élvezni a testem. Korábbi barátaim sokkal jobban törődtek magukkal, s én, mivel kevés tapasztalatom volt, ritkán jutottam el úgy igazán az élvezetek csúcsára. Most azonban már jó ideje megváltozott a helyzet. Magas vagyok, igen nőies alakkal megáldva, talán a teltkarcsú szó illik rám a legjobban, klasszikus értelemben véve. Derekam nagyon is karcsúnak tűnik a kerek, nagy popsim és a nőiesen telt, érzéki nagy melleim között. Imádom kényeztetni magam...imádom, ahogy az ujjaim végigfutnak a puha bőrömön; a teltebb részeken pedig gyengéden megszorítanak.
Imádom, ahogy a partnerem tekintete rám tapad, és szinte látom, ahogyan zihálva veszi a levegőt, és farka egyre keményebbre duzzad a látványtól és az érzéki játéktól. Mil reakciója is hasonló volt, mégis egy picit más, mint amit eddig ismertem. Valahogy ösztönösen éreztem, már ekkor, hogy ebből valami több is kialakul majd. Egyenlőre azonban elhessegettem ezeket a gondolatokat, hogy csak rá, és a közös élvezetre koncentrálhassak. "Eszméletlenül gyönyörű vagy, édes" - jött az üzenet a kis ablakban. Mil ajkai teljesen szétnyíltak, s a jó világítás láttatni engedte, ahogy a markáns férfitest nedvesre izzad. Ujjai már a saját mellbimbóján köröztek, s egyre szenvedélyesebb mozdulatokkal dörgölték azt, miközben le-lehunyta a szemét, és teste meg-megfeszült az élvezettől. Ritka jelenség, hogy egy férfinak ennyire érzékeny legyen a mellbimbója..- ez a gondolat rettenetesen izgatott.
Pillanatra le kellett, hogy hunyjam a szemem, hogy magam elé képzelhessem, amint valóságosan is megízlelhetem a bimbóit, nyelvemmel érzékien körözve rajtuk, miközben ujjaimmal cirógatom a hasát, a feszes combjait és végül érzékien megragadom a farkát és lágyan masszírozni kezdem...Kéjes nyöszörgés hagyta el ajkaim erre a gondolatra, és ujjaim besiklottak a kis ruhám alá. Nem viseltem tangát, csupán a csipkeruha volt rajtam, tudtam mennyire izgató, ahogy a fehér bőröm, popsim és a puncikám átsejlik a virágminták között. Ez utóbbi már teljesen átnedvesedett, a nedveim már a combom tövéig csurogtak, puha kis szőrzetem lucskosan tapadt össze, amint ujjaimmal szenvedélyesen beletúrtam. A csiklómban vibráló-pulzáló már-már fájdalmas érzés újabb érzéki sóhajra késztetett. Ebben a pillanatban nem volt más vágyam már, csak hogy végre megérinthessem..
Eközben már az a fantáziakép foglalkoztatott, mennyire izgató lenne, ha Mil gyengéden hozzádörzsölné a nagy farkát a csiklómhoz. A duzzadt, nedves, forró makk eszméletlenül érzékien dörgölné a kicsi csiklóm, ami attól vérvörös színre váltva, kőkeményre duzzadna. Mil ütemesen körözne, dörgölne rajta a makkjával, és talán, eközben az ujjai az ajkaimat simogatnák, és masszíroznák a hüvelyem kapuját...majd belém jönne, és ritmusosan mozgatná az ujjait, s a szerelmem nedvei ettől a felkorbácsoló játéktól még forróban ömlenének belőlem, hangos cuppanásokkal jelezve: igen, kész vagyok, kellesz, nagyon kell hogy gyere, hogy hatolj belém, hogy érezzem azt a nagy és kemény farkadat, amint kitölti a hüvelyem és az egekig repít.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.81 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 gyuri0926 2011. 07. 7. csütörtök 06:51
Fantasztikus !!!!!!!
#2 Csillagvándor 2010. 12. 13. hétfő 10:37
Nagyon jó, nekem nagyon tetszik én is kipróbáltam már hasonlókat és jó is lenne egy olyna lánnyal beszélgetni aki szintén élvez az ilyesmit.
#1 Törté-Net 2010. 10. 29. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?