JÚL
01
2016
JÚN
30
2016

A szívek zenéje

hetero

Kata aznap reggel izgatottan kelt ki az ágyból. Igen, ez is bekövetkezett. Hallotta agyában a szavak kattogását. Csak három igenre van szüksége. Három igen, és megváltozik az élete. Mióta zenét tanul azóta erre a pillanatra vágyott. Sebestyén Katát csodás hanggal áldotta meg a sors, s most ezt kamatoztatni szerette volna. Nem csoda tehát, hogy mióta felkelt mást sem csinált, mint skálázott, énekelt és gyakorolt. Egyszer csak nyílt az ajtó és belépett legjobb barátnője Rebeka.
- Elkészültél már? Indulnunk kell.
- Persze, csak még a sminkem megigazítom. - hangzott a magabiztos válasz.
- Hagyd már, gyönyörű vagy minden nélkül is. A hangodra kíváncsiak, nyugodj meg. - nevetett Rebeka.
- Persze, de akkor is. Csak egy pillanat.

*  *  *

Szex után milyen jólesik a hideg kávé ....

gruppen

Már „öreg” házasok voltunk, előző hónapban ünnepeltük az ötödik évfordulót, de még nem voltak gyerekeink. Nem siettünk, hiszen alig múltunk huszonöt évesek. A lakótelepi lakásunk a kor körülményeihez képest luxusnak számitott, és erre mi eléggé büszkék is voltunk. Abban az idöben ez volt a legfelkapottabb új házgyári csoda telep. Mindenki ide szeretett volna költözni, és nem kis összeköttetések kellettek egy egy kiutalás megszerzéséhez. Nekünk a lebontott bérházi lakásért cserébe utalták ki aminél nagyobb szerencse nem is érhetett bennünket 1970-ben.
Néhány héttel a beköltözés után már szépen be voltunk rendezkedve és kezdtük magunkat otthon érezni. Velünk átelembe hamarosan beköltözött egy ugyancsak fiatal pár akikröl késöbb kiderült hogy a müvészi életben bontakozó tehetségek voltak. Elkerülhetetlen volt, hogy elöbb vagy utóbb összetalálkozzunk a liftben vagy a zárt lépcsöházi folyóson, ami hamarosan meg is történt.

JÚN
29
2016

Egy jó könyv

hetero

Az utóbbi napok, hetek a vizsgáztatásról szólnak elsősorban. Ezekben az időszakokban már általában kipihentebb szoktam lenni. Nem nagyon voltak hosszú, húzós napjaim most sem. Ráadásul később is elég felkelnem, ami azt jelenti, hogy nyugodtabban is tudok aludni, jobban megy a munka, kiegyensúlyozottabb vagyok. Legalábbis így szoktam érezni – az persze más kérdés, hogy estére teljesen leszívják a vizsganapok az energiáimat, nagyon sokat kivesz belőlem a folyamatos odafigyelés, visszakérdezés, javítás.
Párommal ilyenkor a gyerekek altatása után általában valami könnyedebb sorozatot szoktunk megnézni (lehetne akár krimi is, bár én személy szerint jobb szeretem ilyenkor, ha nem kell használni az agyamat, csak bámulni és esetleg röhögni valamin). Most azonban nem működtek a feliratos oldalak, így aztán lényegében sorozat nélkül maradtunk.

*  *  *

A látogatás

hetero

> Most szálltunk be. Elvileg 15 perc az indulásig. Egy ronda, kövér pasi ül mellettem, és izzad. Brr.
> Várlak!
> Rajtam nem fog múlni. Szeretlek.
Én is utazom: irány B., ahol egy konferencia keretei között végre megint találkozhatok Grétával. Gréta a barátnőm. Kicsit több mint egy éve ismerkedtünk meg, amikor stopposként felvettem őt és a barátnőjét a Balatonról hazafelé menet. Ő is egyetemre jár, ahogy én is (egy másikra), de én most épp külföldön vagyok, egy egész ösztöndíjas tanévre. Jó kis hely, a tanulással sincs gond, viszonylag jól viselem a távollétét is – persze leszámítva, hogy már ébren is róla álmodom, és lassan megbolondulok, annyira hiányzik a jelenléte, a hangja, az érintése... Éjszakai és nappali álmaimat bőven ellátják munícióval az emlékeim, és mióta megszerveztük ezt a találkozót, a fantáziám is.

JÚN
28
2016

Az eminens

hetero, tini, diák

Tanár úr - A kivétel és a többiek
Végre! Utolsó tanítási nap az iskolában - ujjongtam magamban. Már rég nem vagyok diák, így hónap további részében is itt kell lennem (pl. osztályozó értekezleten, tanévzáró megbeszélésen stb.), mégis örültem ennek a napnak. Persze a gyerekek mind kicsattantak a jókedvtől a közelgő nyári szünet miatt, már amelyik kémiából is össze tudott szedni egy kettest. Ettől függetlenül szinte mindenki örült, talán még akinek nem lett meg az a kettes, az is.
Egy valaki lógott ki, mindig és mindenben. Sokan nem is mondanák, hogy kilóg, hiszen úgy gondolják, jó tanulmányi eredmények mellett nem lehetnek nagy problémái. Nem szentelnek neki valami sok figyelmet. Talán én sem eleget. Csak egy idő, mondjuk 1-2 év alatt, feltűnnek nekem az ilyen dolgok...

*  *  *

A gyerekkori szerelmem

leszbi, tini

Mielőtt elmesélem szerelmünk kezdetét, röviden bemutatkozom.
Pár évvel később fiúkkal is ismerkedtünk, aztán a szerelmi csalódásaink újra egymás karjaiba sodortak minket. Igaz különösebben el sem szakadtunk egymástól, legalább is én csak kíváncsi voltam milyen egy fiúval, de a szívem mindig is Julcsihoz húzott.
Éveken át az volt a fedő sztorink a szüleink és a barátnőink előtt, hogy idővel megint szeretnénk barátot, de most sokat kell tanulni, hogy megalapozzuk a jövőnket, aztán 25 felé közeledve, amikor mindkettőnknek lett munkahelye, némi hitelből és a bátyám segítségével vettünk egy takaros kis lakást Pesten, és mielőtt beköltöztünk:
- Hogy vagytok mi újság, mi amúgy leszbik vagyunk! –persze nem így fogalmazva.
Élveztük a szexet a volt fiúinkkal, szóval biszexuálisak vagyunk, viszont szebbnek látjuk a női testet és lelket. A bátyám már korábban is tudott rólunk.

JÚN
27
2016

Nicky története 9. rész – Kollégiumi szobatársak

gruppen, vibrátor, tini, diák

Aki az elejétől olvasta történetemet, az tudja, milyen sűrű, na jó, milyen durva év volt mögöttem, mire megkezdtem utolsó évemet a gimiben. Lefeküdtem előbb a bátyám csajával, aztán a húgommal, a bátyámmal, és csináltuk hármasban is, ahogy a bátyámmal és a nagynénémmel is, sőt, lefeküdtem egyszerre két sráccal is. Aki azonban azt hiszi, ezután valami extra nagy, családi gruppen következett, azt már most ki kell ábrándítanom. Tudom, kicsit furán hangzik, hogy 17 évesen kiégtem, mégis valami hasonló történt, és nem igazán hajtottam, hogy legyen folytatása a vérfertőző kalandoknak. Mondjuk kísértés se volt, a nagynéném elutazott egy fotózásra, majd onnan egy másikra, Lars pedig a főiskolás barátaival töltötte a nyarat, aztán visszahúzott Kaliforniába. Apu a munkájába temetkezett, hetekig alig láttuk, aztán pedig egy új csajjal jelent meg. Alice az előző nőjéhez képest igazi felüdülés volt, zéró szilikon, maxi humorérzék.

*  *  *

Ara a nudista strandon 2. rész

gruppen, nyaralás, anál, vibrátor, leskelődés, férj-feleség, testvérek

A nászutunk kedden egy kicsit későn folytatódott. A szememet kinyitva láttam, hogy dél körül járhat az idő. Gaby még mindig a mellkasomon szuszogott, apró mosoly ráncolta az arcát. Talán arról álmodott, hogy hogyan nyelte le a gecim nagyját az éjszaka közepén, a végét nekem visszaadva mint „hógolyót”. Jazzyt utánozta, a dinamikus szőke nudistát, aki vasárnap és hétfőn csodálhattunk meg.
Jazzy megosztotta a hógolyóját egy másik nővel, aki – amennyire mi tudjuk – teljesen idegen volt számára. Jazzy barátja és szeretője, Esperanza, vagy Epsy, szintén figyelte őket. Elmagyarázta, hogy pikánst ízt adott a szeretkezésükhöz a tudat, hogy Gaby és én figyeljük őket. Ezután Espy elküldött, hogy Gabyval foglalkozzak, közben Jazzy új meghódítandót keresett. Gaby mérges lett, mivel a hétfő esti parti bulin az ejtőernyős vízisí oktatóját, Yanicot kirúgták, amikor rajtakapták, hogy Jazzyvel dugott.

*  *  *