Hírek

JÚN.
17.
2022

Testvéri szerelem 1. rész

16 éves kamasz voltam, amikor három évvel idősebb nővérem, Laura „elcsábított”, akarom mondani, bevezetett a testi szerelem gyönyöreibe. Akkor már két-három éve jobban szerettük egymást, mint két testvér, és ha még nem is dugtunk, de kézzel, sőt később szájjal is, elég gyakran kielégítettük egymást.
A dolog úgy kezdődött, hogy nyolcadikos koromban, amikor elkezdtem kiverni a farkam, Laura egyszer kifigyelte, ahogy masztizok, és – ahogy később elmesélte – ez annyira felizgatta, hogy csipkés bugyija alá nyúlva és mellbimbóit dörzsölgetve ő is kielégítette magát. Ettől és persze a látványtól annyira zavarba jött, hogy nem akarta, hogy észrevegyem.
Mivel azonban (ahogy később megtudtam)...


Vadiúj kanapé 2. rész - Elkésett felavatás

Noémi jóleső fáradtsággal omlott az ágyba. Mélyen magába szívta az ágynemű otthonos illatát, ami harmonikusan keveredett tusfürdője és samponja aromáival. Minden tagját elöntötte a bizsergető fáradtság.
Végiggondolta a délutáni kalandot – nem volt egy hétköznapi délután, az biztos! Kezdve az exe szexi üzeneteivel, majd következett a régóta tervezett kanapévásárlás, amit aztán szintén az exe betoppanásával avattak fel egyáltalán nem hétköznapi módon.
Eszébe jutott, hogy talán illene megköszönni Alexnek mindezt. Vagy talán nem is az illem a legmegfelelőbb kifejezés erre, hanem egyszerűen egy mélyről jövő vágy, hogy valamiféleképpen lezárhassa a történteket. Elővette a mobilját, és pár...


JÚN.
16.
2022

Dézsa

Miklós megállapította, hogy a szivárgás a tegnapi feltöltés óta teljesen megszűnt, a leeresztő cső diszkréten tűnik el a terasz alatt, az elektromos fűtés kényelmesebb, mint a beépített fatüzelésű kályha, az ülőkék, a pohártartó passzolnak. Örült az új szerzeménynek, a kipróbálása pedig várakozó izgalommal töltötte el. Hiszen Viola szexuális élete nem korlátozódott kizárólag a hálószobára. Ellenkezőleg, a lépcső, a konyhaasztal, az útszéli bokor, a kocsi hátsó ülése, vagy épp az első, a sebességváltó fényes fekete gombjával, egyaránt izgalomba tudta hozni. Étvágya pedig határtalan volt, gyakran túlterjedt a Miklós nyújtotta örömökön. Bár eddigi játszótársaik fél éve itt hagyták a magyar...


Forditott történet

Csak egy nő volt a sok közül. Nem volt kirívóan szép, de a szemei elvarázsoltak. Sokszor belevesztem a pillantásába. Szemének fényénél ajkai igézően hívogattak. Nem emlékszem olyan pillanatra, mikor megláttam és nem kívántam volna érintését, testét, csókjait. Még a gondolatára is mindig felállt a farkam. Sosem hagyta, hogy együtt legyünk. Sokszor elzárkózott közeledésemre mind a mai napig.
Reggel csörgött a telefonom. Éppen kint ténykedtem a kertben. Ritka, hogy magammal vittem a mobilom, de most örültem neki. Szavai meggondoltan csengtek a telefonban.
– Volna egy kis időd rám a jövőhéten, hogy elmenjünk egy meghitt helyre kettesben? – Ebben az egy kérdésben minden benne volt. A...


JÚN.
15.
2022

Nagyiék segítése

Egy szál kis tangában behuppanok nagyiék közé az ágyba.
– Ildiiii lyányom... mimiiit keresel te itt így meztelenkedve? H... h... hhh – kapkodott levegő után nagymamám.
– Nagyika! Most mi bajod? Mi zavar? Unokád vagyok, vagy mi a franc? Te fürdettél először, millió idő, fáradság van bennem. – látom hápog a levegő után. – Most mi ütött beléd? – néztem a hunyorító szemébe, tudtam csücsörít, vagyis forrong belülről.
– Hát nem ildomos egy 31 éves lyánynak a nagyszülei, főleg tatád előtt így... így... – nem találta a szavakat.
– Mit így nagyika? Neked is ilyen a tested, tata meg látott régen is meg nem régen is így. – kacsintottam rá tatámra. – Nem a templomba vagyunk.
–...


Lakótárs

Egy albérletben lakok egy jó barátommal, aki lány. Ő dolgozik, én egyetemre járok. Nekem el kell viselnem, hogy ő majdnem minden pénteken más pasival bújik ágyba. Cserébe alacsony a lakbér és a rezsi. Nem zavar, bár nincs nagy tapasztalatom a nőknél. A hétköznapjaink általában úgy telnek, hogy reggel ő megy először zuhanyozni, és masztizni. Persze ő nem tudja, hogy én majdnem mindent látok a kulcslyukon keresztül. Majd miután kiélvezkedte magát, mehetek be a zuhanyzóba, az előbb látottakon matyizni. Panna nem zavartatja magát, van úgy hogy egy bugyiban és egy szál trikóban mászkál föl alá a lakásban. Ez persze engem nem zavar, csak éppenséggel a farkamat nem tudom ilyenkor sehova elrejteni,...


JÚN.
14.
2022

Szexuális élményeim 5. rész

Judittal történt együttélésem gyökeresen felforgatta életünket. A tanulás után értékrendünkben következő hely a szexxé lett. A nívós, magas rendű, tízes skálán a tizenegyes besorolású. Első hónapban a tanításom, szoktatásom és a leszbikus pózok, praktikák felfedezése volt az elsődleges. Soha nem gondoltam volna ilyen jó, élvezetes tud lenni két nő testi együttléte. Sőt inkább elutasító voltam, undorral gondoltam, néztem az ilyesmkre. Nem telt el nap, hogy legalább egyszer ne kényeztessük egymást. Ez a menszes alatt sem szakadt meg. Ekkor ismertem meg, fedeztem fel a tampon használatát, higiénikusságát, előnyeit. Egyre inkább függtem, rabja lettem az élvezésnek. Vágytam az érzést, megéreztem...


Lara és Lora

Ha a panzió...
Lara és Lora

Tűz és víz, ég és föld – mondják, akik ismerik őket.
– Hamu és gyémánt – válaszolják ilyenkor egyszerre, de még nem sikerült eldönteniük, melyik-melyik, mert a hamura nem akad jelentkező.
Általános iskolában általában utálták egymást, s amikor mégsem, akkor egyszerűen keresztülnéztek a másikon – ahogy ez két, szüntelenül rivalizáló szépséggel könnyen előfordul. A véletlenek folytán középiskolában is együtt jártak, sőt néha kénytelenek voltak szót is váltani. Ilyenkor – mint az illik a tűz és a víz találkozásakor – nagy sistergés közepette próbálták megőrizni önmagukat.
Egy szerencsétlen eset után csodálkoztak egymásra, és az ártatlan...


JÚN.
13.
2022

Hihetetlen történet

1. fejezet
2000. július 2. St. Louis.
Tucat kört tettem meg a repülőtér érkezési oldala körül, mert a járőr igyekezett érvényt szerezni a várakozási tilalomnak! Végre Ashley, a húgom kilépett az ajtón, megálltam, besegítettem a kocsiba. Annyira nagy volt a forgalom, hogy azonnal indulnom kellett, nem tudtam megölelni az esztendeje nem látott testvéremet. Az autópályán tudtam megpuszilni a kezét.
– Alig múlt dél: csavargunk előbb, vagy siessünk hozzám?
– A házad ráér... kíváncsi vagyok az óvárosra! Azt hallottam, itt mindenféle jósok, csepűrágók, zenészek láthatók.

Leparkoltunk a St. Marie templom közelében, és sétálva ismerkedtünk a várossal.

Három hónapja...