Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Ravetrain, és mi tart tőle vissza, hogy feldolgozd és újra beadd? Ha hozzáteszed, amit azóta fejlődtél, épp úgy egy új történet lesz, mintha valami mást írsz. Az alapszituációk mindig ugyanazok, csak a bemutatás ad új és új ízt a történeteknek: ergo. Szerintem írd át.
Csak azt sajnálom, hogy mivel ez volt az első történetem, a formaiságok terén még eléggé csiszolatlan. Persze a tartalom a lényeg, gondolom ha rendezettebb lenne a szöveg, nem ilyen monoton, hogy pl. a sor végén kezdődik a következő mondat első szava, meg ilyesmik, akkor sem lenne többre pontozva, de azért fáj, hogy így utólag veszem észre, mennyi mindent javíthattam volna rajta, hogy csinosabb legyen. Mindenesetre örülök, hogy a többségnek tetszik. Ez egy igazi prototípus, egy csiszolatlan gyémánt🙂 De már nem fogom átdolgozni. Azért lenne mit kivenni belőle, vagy átfogalmazva tálalni. Már jobban menne, mint annak idején. Komoly, hogy mindezek ellenére mégis ez az első történetem sikerült a legjobbra. Én is ezt pontoznám a legtöbbre.
Dehogy, dehogy! Én is csak mezei olvasó vagyok. 🙂 Illetve annyiban különbözök némelyik olvasótársamtól, hogy a VIP tagságiért sajnálok pénzt kidobni. Inkább nyelvgyakorlásképpen németből fordítok sztorikat. A részletesebb értékelés pedig annak szól, hogy írásaid számos gyermekbetegsége mögött egy jó fantáziával megáldott kezdőt látok, akit érdemes biztatni, mert reményeim szerint fejlődni fog.
1
T
Törté-Net
2015. augusztus 26. 13:38
Sziasztok!
A Törté-Net részéről igyekszünk elkerülni a véleménynyilvánítást bármelyik történetnél, nem szeretnénk befolyásolni senkit semmilyen irányban. 🙂 (És mindig a most látható Törté-Net néven írunk, ez a "hivatalos".)
Ettől függetlenül viszont szívünk repes, amikor ilyen jól kifejtett véleményeket látunk, elismerés az írónak és becsületére válik a kritika megfogalmazójának is. 🙂
Te amúgy az oldal egyik üzemeltetője vagy? (Lehet, hogy hülye kérdés.) Csak azért gondoltam, mert még nem láttam itt senkit, aki ilyen részletesen kielemezett volna egy-egy történetet.
Örülök, hogy elemezted ezt az írásomat is. Igazából ez az, ami a legközelebb áll hozzám. Pont ezért, mert ahogy fogalmaztál, életszagú, és a szívemből írtam. A leszbikus thriller azért tetszik, mert a két főhőst a halál torkában átélt adrenalin mámor következtében heves szexuális izgalom szállta meg, és ez ébresztette föl Katiban igazán a szerelmet is Anna iránt, de az igazi gyönyör végkifejlettje sokkal meghittebb, érzelmekkel telítettebb, szerintem izgatóbb is. Most, hogy így újraolvastam, rájöttem, hogy mégiscsak ez az igazi🙂
Először Sierra megjegyzésére: Figyelmetlenül olvastál, mert a hősnő a korábbi élményei alapján csak férfiakhoz tudta hasonlítani az újfajta szexet. Saját magát is biszexuálisnak (nevezi, sorolja, kategorizálja) írja le. A szerzőnek máshol felvetett kérdésére: persze, hogy bejön sokaknak ez a sztori! Életszagú, őszinte, semmi megjátszás nincs benne. Jól átjön a bizonytalanság, a félelem, vajon a másik fél miként fogadja a közeledést. Természetesnek tűnik a cselekmény folyása, nincsenek mesterkélt csavarok benne. Szóval ilyen formában tényleg jobb, mint a saját kedvenced. Emlékszel, mit írtam oda? Ha abból kivasalnánk a döccenőket, nagyjából 8 pont körül lenne az átlaga. Ne görcsölj már annyira ezeken a csillagokon! Semmi nem múlik rajta. Ha neked valamelyik "alulpontozott" sztori bejön, tedd a kedvenceid közé! Ne törődj a többiek ízlésével!
cvirag
Ja lehet átdolgozom, ha lesz időm meg kedvem. Bár jó ez így! Majd meglátom.
Az alapszituációk mindig ugyanazok, csak a bemutatás ad új és új ízt a történeteknek: ergo.
Szerintem írd át.
Mindenesetre örülök, hogy a többségnek tetszik.
Ez egy igazi prototípus, egy csiszolatlan gyémánt🙂 De már nem fogom átdolgozni.
Azért lenne mit kivenni belőle, vagy átfogalmazva tálalni.
Már jobban menne, mint annak idején.
Komoly, hogy mindezek ellenére mégis ez az első történetem sikerült a legjobbra.
Én is ezt pontoznám a legtöbbre.
Igen. Tudom, gyerekes vagyok, de én is úgy érzem, idővel fejlődni fogok.
Csak kell még némi élettapasztalat.
Köszönöm az elismerést🙂
A részletesebb értékelés pedig annak szól, hogy írásaid számos gyermekbetegsége mögött egy jó fantáziával megáldott kezdőt látok, akit érdemes biztatni, mert reményeim szerint fejlődni fog.
A Törté-Net részéről igyekszünk elkerülni a véleménynyilvánítást bármelyik történetnél, nem szeretnénk befolyásolni senkit semmilyen irányban. 🙂
(És mindig a most látható Törté-Net néven írunk, ez a "hivatalos".)
Ettől függetlenül viszont szívünk repes, amikor ilyen jól kifejtett véleményeket látunk, elismerés az írónak és becsületére válik a kritika megfogalmazójának is. 🙂
Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
(Lehet, hogy hülye kérdés.)
Csak azért gondoltam, mert még nem láttam itt senkit, aki ilyen részletesen kielemezett volna egy-egy történetet.
Örülök, hogy elemezted ezt az írásomat is. Igazából ez az, ami a legközelebb áll hozzám. Pont ezért, mert ahogy fogalmaztál, életszagú, és a szívemből írtam.
A leszbikus thriller azért tetszik, mert a két főhőst a halál torkában átélt adrenalin mámor következtében heves szexuális izgalom szállta meg, és ez ébresztette föl Katiban igazán a szerelmet is Anna iránt, de az igazi gyönyör végkifejlettje sokkal meghittebb, érzelmekkel telítettebb, szerintem izgatóbb is.
Most, hogy így újraolvastam, rájöttem, hogy mégiscsak ez az igazi🙂
A szerzőnek máshol felvetett kérdésére: persze, hogy bejön sokaknak ez a sztori! Életszagú, őszinte, semmi megjátszás nincs benne. Jól átjön a bizonytalanság, a félelem, vajon a másik fél miként fogadja a közeledést.
Természetesnek tűnik a cselekmény folyása, nincsenek mesterkélt csavarok benne. Szóval ilyen formában tényleg jobb, mint a saját kedvenced.
Emlékszel, mit írtam oda? Ha abból kivasalnánk a döccenőket, nagyjából 8 pont körül lenne az átlaga. Ne görcsölj már annyira ezeken a csillagokon! Semmi nem múlik rajta. Ha neked valamelyik "alulpontozott" sztori bejön, tedd a kedvenceid közé! Ne törődj a többiek ízlésével!