Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
nekem fura h Titti szexmentes története megjelent az enyém pedig nem,
1
Ashley
2025. március 2. 19:16
megnézek egy Kyra Hot videót
2
Ashley
2025. március 2. 19:08
vagy azt írja nekem a szerkesztőség h nem éri el az írás a megfelelő színvonalat, vagy túl rövid, vagy nincs benne elég szex. a sokadik sikertelen beküldés után kezdem unni.
2
Ashley
2025. március 2. 18:52
csak az ingyenes történetet tudom kommentelni, mert nincv kreditem.
Soha rosszabb hetünk ne legyen! A legutóbb megjelent12 történetből - 2025.02.08-án - mind 8 pont feletti és 8,5-9 között áll 5 (köztük 2 csak századokkal marad el a 9-től), 9-10 között is 5 (!), 9,7-es rekorderrel. Gratulálok a szerzőknek, ez remek munka volt mindenkitől.
2
Ashley
2025. február 23. 15:22
Ez igen, egyszer akarok tőled valamit, akkor sem válaszolsz.
Tavaly én is elestem bicajjal, bár én nem ittam előtte, meg utána sem, de kb 2 hónapig tartott amíg begyógyultak a sebeim amiket szereztem. Remélem, te megúsztad és nem volt nagyobb sérülésed. Mit szeretnél írni? Van ötleted? Hobo 80. Őskövület, mint a Rolling Stones is, olyanok, mint a múmiák, és még sokan a korosztályukból. A régi felvételeket szívesen nézem, hallgatom, de ezeket az öreg embereket nem a színpadon szeretem látni. Megsimogatom a buksijukat és azt mondom, nyugi, ti már megtettétek amit kellett, pihenjetek.
8,5-9 között áll 5 (köztük 2 csak századokkal marad el a 9-től),
9-10 között is 5 (!), 9,7-es rekorderrel.
Gratulálok a szerzőknek, ez remek munka volt mindenkitől.
Mit szeretnél írni? Van ötleted?
Hobo 80. Őskövület, mint a Rolling Stones is, olyanok, mint a múmiák, és még sokan a korosztályukból. A régi felvételeket szívesen nézem, hallgatom, de ezeket az öreg embereket nem a színpadon szeretem látni. Megsimogatom a buksijukat és azt mondom, nyugi, ti már megtettétek amit kellett, pihenjetek.