Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Gaiai
2024. május 4. 00:24
#1154
Kedves Titti!
Amíg a válaszodra vártam, megnéztem a honlapod. Egy dolog megfogta a szemem: Szülés utáni torna?
Ezt még ki kell vesézzük lefekvés és alvás előtt (Ma kezek a paplatn tetején és nem alatta, legalábbis nálam! 😁)
Kegel- gyakorlatok, intim torna! A kedvenc témám! Akik nem ismerik, a kismedence és medencekörnyéki izmok edzéséről szólnak. De, van egy problémám a cikkel! Nem a szülés után kell azt alkalmazni, hanem folyamatosan előtte is! Ezeknek a gyakorlatoknak egy része bármikor alkalmazható észrevétlenül is, akár a munkahelyen, vagy otthon, tévézés közben. De lényeg az, hogy csináljuk, amikor csak tudjuk!
A szülés alatt, ha az természetes utas, akkor a hüvelyi és kismedence izmai kitágulhatnak, sérülhetnek. Ennek elejét lehet venni részben ezeknek a gyakorlatoknak az alkalmazásával. Egy nőnek meg kell tanulnia akár tudatosan is vezértelnie ezeket az izmokat. Higgyék el, ha mondom, hogy megéri! Erre, van is egy kidolgozott és tovább fejlesztett módszerem. Ha, érdekel bárkit, megírom részletesen.
1
Gaiai
2024. május 4. 00:13
#1153
Ja és már nincs hitem abban, hogy van még nő, aki meg bír nyitni engem, hogy bízzak benne, hogy ne tartsak tőle. Nem panaszkodom, ahogy mondják: Ezt dobta a gép!
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 3. 23:40-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 4. 00:08
#1152
Mi az okom? Csalódásokk! Kiábrándulásokk! Mindegyik egy sokk és már nem nagyon van sétretlen hely a szívemen! Igen, egy férfi is érző lény, csak mi nem nagyon mutatjuk ki, hogy mi fáj legbelül. De, azért sok minden fáj legbelül.
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 3. 23:40-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 4. 00:05
#1151
A legfontosabb az anális szex során, hogy a durrbelebummot felejtsd el!!!!
Rendesen elő kell készíteni a terepet! Ilyen, a higiénia biztosítása! Mindenekelőtt, érdemes székletet üríteni előtte! Majd, alapos ánusz mosást kell végezni, ami nem elég csak külsőleg! Sokan, akik már rutinosak, akár anális zuhanyt is használnak, hogy teljesen kimossák a bélsarat a végbél traktusból! Másrészt, nem árt a gumióvszer használata, mert akkor a folyamatos óvszer cserékkel megoldható a két alső testnyílás váltakozó használata.
De, ami a legfontosabb! Ánuszból punciba ne!!!!! Brutális hüvelyi fertőzés lehet az eredménye!
Második legfontosabb: Ánuszból szájba ne!!!!! Szintén ugyanaz az indok.
Ha, arra gondol, hogyan lehet először kipróbálni az anális szexet, először ismerkedjen meg a saját testével ezen a tájon is, ha eddig nem tette meg. GHülyén hangzik, de először tiszta kézzel, egy újjal ujjazza meg magát análisan és gondosan tapogassa ki a környezetet. Ezáltal, szokhatja a behatolást és tudja, hogy a végbél merre hajlik a testében. És ettől tudni fogja, hogy egy behatoláskor, hogyan mozgassa a csípőjét úgy, hogy az ne fájdalmat, hanem kéjérzést okozzon.
Használjon síkosítót, amit erre fejlesztettek ki. Láttam már olyan hülyét, aki étolajjal kente be magát, hogy jobban csósszon a pénisz a seggében. NEM ARRA VAN AZ ÉTOLAJ KITALÁLVA!
Én, ha nő lennék és igényes anális szexre vágynék, akkor arra olyan partnert keresnék, akinek arra megfelelő szerszáma van. A túl nagy és vastag, probléma lehet főképpen az elején! másrészt, a testnek alkalmazkodnia kell a fizikai behatásokra. Nem elég csak megujjazni az ánuszt, majd betolni a lompost! Elő kell azt készíteni.
Morbidan hangozhat, de egy tisztára mosott ánuszt először nyalogatni kell, majd finoman és fokozatosan tágítani. Utánna már jöhet a lompos, de az elején csak finoman, mert sérüléssel járhat. Én, ha a partnerem tényleg ezt kívánná, én így tenném meg.
Az aktus alatt jó, ha készülünk a meglepetésre! Mire gondolok? Arra, hogy az aktus nem ér véget azzal, ha kicsusszan a pénisz a végén! Mert, az ánusznak kell egy kis idő, mire újra és hermetikusan el tudja zárni a végbelet a külvilágtól! Gyakran, a gyűrűsizmok nyitva maradnak és egy rövid ideig képtelenek zárni. Ritka az az ember (Nő is, férfi is.) aki aktus után össze tudja húzni a két gyűrűsizmát, merthogy abból kettő van ott, különböző idegzéssel!
A külsőt akarattal is össze húzhatjuk, a belsőt azt viszont ritkán, mert azt más idegi terület irányítja. Lényeg az, hogy adjunk időt arra, hogy az izmok zárják a végbelet. Nem jó ötlet azonnal felpattanni az ágyból, mert székletcsorgás is lehet az eredménye, az meg nem guszta! Közösülés után maradjon fekve addig, amíg nem érzi azt, hogy rendesen tudja zárni a végbelét. Ennyire egyszerű.
Itt rengeteget olvastam arról, hogy naponta többször is seggbe kórtak valakit... Nos, ez az alanynak káros lehet! Nem lehet mindennapos, vagy naponta többször végzett tevékenység az anális szex, mert akkor az alany teste látja kárát! Mert, a test alkalmazlodik! Ha, folyamatosan, mindennaposan és akár naponta többször is közösülnek análisan bárkivel, annak a teste károsodik és az alany képtelenné válhat a székletvisszatartásra is. A gyűrűsizmok túlzottan kitágulnak és akár idegi problémák is adódhatnak. Vagyis, a test akár el is lustulhat ezen atéren: "Minek zárni az ánuszt, ha nemsokára úgyis kinyitja egy méretes fasz?" Ismertem olyan homoszexuális férfit, aki egy ideig pelenkázásra kényszerült az elúlzott anális behatolás miatt.
Ha, valaki az anális közösülést is ki akarja próbálni, szánjon arra egy kis pénzt, hogy:
Vegyen megfelelő síkosítót és ne spóroljon azzal!!!
Vegyen olyan segédeszközt, amely felkészíti az ánuszát a behatolásra. Vannak nagyon jó ánusz vibrik és dildók, amelyekkel elő készíthető az ánisz és eközben az ánusz birtokosa is meggyőződhet arról: Valóban akarom ezt a tapasztalást?
Végül, mint mindent a szexben, a z vezéreljen, hogy: "Igen, ki akarom próbálni!" majd utánna: "Igen, továbbra is csinálni akarom!" És ne az, hogy: " A párom elvárja, ezért megengedem neki!"
Ha, bármi ellenérzése van, akkor utasítsa el az anális közösülést, mert a szex nem lehet kényszer!
2
Ez egy válasz Titti 2024. május 3. 23:31-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 23:40
#1150
Azért az meglepő, hogy valaki, akinek ilyen jó a szövege és helyén van az esze, nem tart egy különbejáratú ágymelegítőt magának estére. 
Nyilván erre a kérdésre itt nem várok választ, csak eltöprengtem egy picit. 😀 Biztosan jó oka van rá.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 23:19-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 3. 23:33
#1149
Ha lenyitotta volna azt a kis hivatkozást, ablak formájában láthatta volna a saját mondókáját, amire reagáltam. 😀 Távol álljon tőlem, hogy tanítani akarjam, csupán arra tudok gondolni, hogy elkerülte ez a figyelmét.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 23:13-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 3. 23:22
#1147
Egy embernek egyszerrre több tucat gondlata is lehet, amelyek kergetik egymást a fejében.
1
Gaiai
2024. május 3. 23:19
#1146
Mire gondolok? Arra, hogy végre van valaki, akivel tudok eszmét cserélni. Meg arra, hogy megint üres az ágyam, pedig de jó volna smárolni egy puncival!!!!! Már megint, a smárolás. 😂
1
Titti
2024. május 3. 23:12
#1142
Kíváncsi lennék mire gondol.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 23:06-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 3. 23:11
#1141
Merthogy, szeretem inni a szavait...
2
Gaiai
2024. május 3. 23:08
#1140
Kedves Titti! Úgy tűnik, csak mi ketten vagyunk itt aktívak most. Meddig ér rá? Én rá érek.
1
Gaiai
2024. május 3. 23:06
#1139
Az anális szex kivitelezhető biztonságosan is, de annak megvan a módja!
Sokan, csak azt tudják, hogy sokkal szűkebb az a nyílás, mint a hüvely és ezért nagyobb lesz az élmény is. Ám, a legtöbben nem tudják, hogy a helyes anális szexnek sok szabálya van, amelyet be kell tartani akár tetszik, akár nem! Ki akar többet tudni arról?
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 3. 22:54-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 3. 23:03
#1138
Akkor, még írok a csókról.
A mai téma a nyelves csók, vagy ahogyan máshogyan nevezik, a smárolás (Mai nap sem tudom, honnan származik ez a szó).
A csóknak sokkal nagyobb érzelmi töltése van, mint azt bárki feltételezné, még a közösülésnél is nagyobb! nem hiszik?
Sok prostituálttal beszélgettem már. Tényleg nem volt velük semmi szex, csak néha foglalkoztam a lelkükkel. (Atz életem során három alkalommal vettem igénybe prostituált szolgáltatását, ha valaki igényli, máskor írok azokról.) De, rengeteget tanultam tőlük! Eleve, kellett nekik eleinte egy-két perc, hogy levetkőzzék a kurvás stílust és akkor meglátthattam az igazi énjüket. Beszéltek a vágyaikról, a terveikről, a szenvedéseikről... De, nem ez a lényeg! Egyiktől megkérdeztem, hogy:
"Úgy hallottam, hogy ti nem csókolóztok az ügyféllel, de bármi mást bevállaltok. Miért ez a kivétel?"
"Először is, van, aki bevállalja a csókolózást is, de az emelt árkategória!"
"Hogyhogy?"
"Úgy, hogy nekünk prostiknak, egyedül a csók az, amely nem érzelmünktől mentes, mint a szopás, nyalás, baszás. Ezt az egyet megtartjuk annak, akit igazán szeretünk."
Tehát, egy prostituáltat lehet nyalni, szopatni, baszni akár mintkét alsó nyílásán, össze kenhetik spermával az arcát, le is kell nyellnie néha, némelyik még seggnyalást is bevállal, de csókolni azt nem? Akkor, melyik eseménynek van a legnagyobb érzelmi töltése?
Valójában, hogy miért ennyire különleges és kiemelkedő a smárolás, arra tudom a választ. Hihetetlen, de az egész oka a csecsemőkorban gyökerezik! Házi feladat: Vajon, ki találja valaki, hogy miért? Várom az ötleteket! 😜
1
Titti
2024. május 3. 22:54
#1137
Az elején azt hittem, hogy komolyan veszi a pornófilmeket, és ezért bocsánatot kérek.  Az valóban nem lehet nagy élmény, ha bárkinek az ürülékét kell fogyasztani, bár olvastam, hallottam már ilyen rétegigényt is. Filmben is létezik, de azokkal úgy vagyok, akár a horror filmekkel: kukába velük. Én legalábbis meg nem néznék egyet sem!  Bár egy olyan sztoriba egyszer kíváncsiságból belenéztem és szerencsémre jót tudtam nevetni rajta. De amelyik komolyabban taglalja az aktust azt még annyira sem tudom megérteni, mint az s/m történetet.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 3. 22:46-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 3. 22:46
#1136
Anális szex? Még sogha nem csináltam, pedig már elmúltam ötven és nem is vágyom arra. Számomra az a lyuk kijárat és nem bejárat és tudom, hogy valójában sok problémát okozhat főképpen akkor, ha az renedszeressé válik. Számomra rémisztő, ahogy látom a pornófilmeken, hogy először punciba, majd seggbe, majd újra punciba, majd újra seggbe hatolnak be a nőnek, majd a nő leszopja a szaros faszt. Ez elképesztő felelőtlenség és hiba. Tudom, a filmek össze vannak vágva, de sok ember emiatt hiszi azt, hogy egy ilyen ide-oda-amoda betolom variáció teljesen normális és ez szörnyű!
Én például nem tudnám elvárni a partneremtől azt, hogy a seggem kinyalja. Van ilyen, de erre biztatni valakit... még akkor is, ha az plusz élvezeti érték... Ez tőlem távol áll.
1
Ez egy válasz Titti 2024. május 3. 22:24-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 3. 22:38
#1135
Dehogynem jön be a franciázás, sőt! Jobban szereteem, mint a közösülést! Ilyen lettem. De mint írtam, megválogatom, kivel létesítek bármilyen testi kontaktust. Ám attól még szeretek csókolózni és még nem volt rám panasz ezen a téren, de a lényeg a partner elfogadása és én nem fogadok el annak akárkit!
Okkal írtam, hogy a csók az egyik legintimebb kontaktus. Eszméletlenül fel tudja korbácsolni a vágyakat, éppen ezért fontos is az életemben!
2
Ez egy válasz Titti 2024. május 3. 22:24-kor írt üzenetére.