Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Balázs0304
2023. szeptember 30. 09:03
#424
Egyet értek doriangrey vélemenyével. Hiszen nekem sem volt még kapcsolatom senkivel, csak ilyen pár órás max. Bár már az is vagy 11 éve!
1
Arya
2023. szeptember 29. 21:57
#423
Ez igaz. Nem neki szörnyű, hanem az a tudat, hogy élhet még ember, aki a legnagyobb csodás érzést nem tapasztalhatta meg. A kifejezés nem magyaros és talán nem is helyes, de tőlem most csak ennyire tellett. Bár lehet ezt se kellett volna, hisz akik itt olvasgatnak, írnak, azok számára ez hihetetlen lehet. Sajnos, ez nem kitalált dolog. Ami még szörnyűbb, hogy nem is egyedi. A háború is szörnyű, de ez is. Ott meghalnak az emberek, itt azt hiszik, hogy élnek. Én meg nem tudok meghalni. Pedig sok itteni ember szerint talán nem ártana. 😀
Te viszont tudod, hogy mindennek megvan a maga ideje. A hely nem lényeges. Nekem már az idő sem. Nem panasz. Nem sírok. Csak... Butaság.  
1
Ez egy válasz doriangrey 2023. szeptember 29. 20:34-kor írt üzenetére.
doriangrey
2023. szeptember 29. 20:34
#422
Amit nem ismerünk, nem is hiányozhat. Csak annak szörnyű, aki tudja, mit veszthetett.
1
Ez egy válasz Arya 2023. szeptember 29. 09:03-kor írt üzenetére.
Arya
2023. szeptember 29. 20:13
#421
Köszi. A szavak simogatása mindig jobban esik, mint bármilyen lájk, csak gondoltam, ha szóra nem is érdemes, attól még egy gombnyomást talán megért neked.
Titti üdvözöl, de ő most babafilmeket nézeget. Talán jövő héten már otthonában teheti. Többedmagával. De néha eszébe jut az itteniek közül sok mindenki. Te is. Azt mondta pusziltat téged is. Ugye nincs harag, ha nem adom át?  
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2023. szeptember 29. 20:06-kor írt üzenetére.
ikkjejzjiuiiii
2023. szeptember 29. 20:06
#420
https://youtu.be/bxPtj3fNGXA  Ashley Tries Pleaser Day Night Fascinate 6 Inch High Heel Rhinestone Shoes at The Crystalbrook Room -- Ashley - nek szép lábikói vannak. Jó iparos munka a dolgozatod. Nem lájkolok, mert az nem érdekel. A  Pleaser cipők nagyon jók, akár egy Sheer Vintage Stockings  - al. 
1
Arya
2023. szeptember 29. 18:15
#419
Nekem ezek a fegyverek jobban tetszenek.
https://www.youtube.com/watch?v=-xwguY7Ghs4
Könnyen levehetőek és ki lehet velük szúrni a szemtelen pasasok valamijét. Könnyedén lekapható mindegyik változat és célszerű egyszerre mindkettővel támadni, ezáltal elhárítani a kivédés lehetőségét. Nem mellesleg szexi viseletek nyaranta, nem izzad bennük meg a lábfej. Harisnya viselete lehetséges, bár nélkülözhető ezeknél a fazonoknál. Tudom. Próbáltam.
Csak Merlot fogyasztása esetén nem ajánlott egyik sem. Szóval, ha nem kényszerítesz többé engem annak elfogyasztására, akkor még az idén felveszem. 🙂
Pff... Még nem értékelted a dolgozatomat. Legalább egy lájkot eressz meg kérlek! Köszike.  
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2023. szeptember 29. 16:31-kor írt üzenetére.
ikkjejzjiuiiii
2023. szeptember 29. 16:31
#418
https://youtu.be/L-yOV46ZWi4 39 Best High Heel Pointed Toe Pumps shoes collection 2023
1
ikkjejzjiuiiii
2023. szeptember 29. 16:08
#417
Ha gondolod, pár pornóvideóm, megnézheted a goldengate - hu - n
1
Ez egy válasz Titti 2023. szeptember 28. 05:01-kor írt üzenetére.
Arya
2023. szeptember 29. 09:03
#416
Ez egy bármiről kategória. 
El tudtok képzelni olyat, hogy egy nő négy gyermeket szült - ebből három életben maradt - és sohasem tapasztalta meg az orgazmust? Most 87 éves, de negyvennek sem érzi önmagát.
Vagy mégis, mert egyre inkább érzi, hogy nem érti e világot. Néha így, néha úgy...
De orgazmusról szólva csak mosolyog. Azt mondja, hallott róla. "A kurvák kiváltsága." Ezt Ő mondta.
Én "ismertem" 36 éves korában. Gyönyörű volt. Ma is szép. 
Ok, anya csak egy van, de... Ki hallott már ilyet? Lehetséges ez? Hihetelen, ugye?  
Segíthetnék neki. Kéne? 
Biztosan boldogabb lenne ettől, de az értékrendje miatt.. Tanácstalan vagyok. Tehetek-e bármit? Ha férfi lennék... Kellene? Szerezzek neki egy pasit aki megbántja? 
2
Arya
2023. szeptember 29. 03:26
#415
Hajnal van.
Nem tudok aludni.
Kéne valaki.
Akik simogat és megnyugtat.
Nem messze tőlem, lenne aki megtehetné
De Ő nem kell.
Bűnös gondolataim messzire repítenek.
Hozzád! Veled!
Bár tudom, hogy most ezt nem lehet.
Úgy gondolod, hogy nekem könnyebb.
Tévedsz. Együtt viselem veled a terhet.
Mindörökké! ❤  
1
Arya
2023. szeptember 28. 23:45
#414
Valaki egyszer azt mondta nekem, hogy ne akarjam megérteni az embereket. A férfiakat meg főleg ne! 🙂 Álljon itt példaképpen az emoji kérdése. Egyszer érdekel a szívecske, másik alkalommal már szinte sértésnek vennéd, ha lenne. Beszéltem erről egy hozzá(d) értővel, de csak legyintett: "Ne foglalkozz vele! Ő jó ember, csak nem fogadja ezt el." Másra is megkért, mert ő most elfoglalt.
Lusta vagyok, hát idézek:A szívecske nem titok. Mindenkinek van. Csak van akinek nem igazán sikerül megdobogtatnia a sajátját. Emoji is van mindenkinek. Ha másutt nem, a mobiljában. Nem mindenki szereti használni és némelyik informatikus sem tudja. Egyszerű ha windowst használsz. Keress egy Win emblémával ellátott billentyűt és nyomd le, meg mellette a pontot  is. Az előhoz egy kis ablakot, ahol már csak meg kell találnod azt, amit akarsz, akárcsak az életben is - izgalmas dolog 🙂 - és ha rákattintasz/koppintasz, akkor már be is illesztetted magadnak. Mármint a szövegbe. 🙂 Ok, ez hülye vicc volt, de... Ha nem érted szólj. Rendben? ❤
Ha gépen használod a Windowst akkor utána lehet nézni a gyorsbillentyűknek. Érdekes és sok érdektelen dolog is kiderülhet. Senki nem fogja megtanulni az egészet. Nem is érdemes, mert holnap talán megváltozik. Mindenki azt fogja megjegyezni azok közül, amiket szeret használni, ami egyszerűbbé teheti az életét. Például a vágólap használata. Ha megnyomod a
win gombot és a szimpla v betű gombját egyszerre, alapból egy ablak ugrik elő. Ha előzőleg nem másoltál semmit, akkor üres, némi magyarázat talán látszik. Ha utána olvasgatsz például a törtenetek valamelyikén és megtetszik egy mondat, vagy egy jó pasis kép, csak ráviszed az egeret és végighúzod azon a neked tetsző dolgon úgy, hogy a színe inverzre váltson vagy legalábbis megváltozzon, azaz kijelölöd. Ha ezután megnyomod a Ctrl+C billentyűket egyszerre, látszólag nem történik semmi. (A Ctrl az a Control feliratú bill, de ha nincs vagy nem olyan a felirat, akkor a bal oldali legalsó gombot próbáld ki.) De ha ismét megnyomod a win+v akkor láthatod, hogy megjelenik ott, amit előbb másoltál. A kijelölés és a Ctrl+C ugyanis a másolás. Na ez így még nem fog megmaradni, ha leállítod a gépet eltűnik. Ha meg akarod tartani, akkor megnyitod mondjuk a word-ot és lenyomod a win+V és rákattintasz arra amit be szeretnél illeszteni. Elég sok dolgot lehet így a memóriában tárolni.Még egyszerűbb annak, aki nem szeret egerészni, ha egyszerűen lenyomja a megjelenő oldalon a Ctrl+A billentyűket, azzal mindent kijelöl és ha utána teszi ugyanazt amit fent leírtam, akkor már le is mentett mindent. A word használatát nem magyarázom el, hiszen írsz, ebből azt gondolom, hogy profi vagy. De működik bárkinek a legegyszerűbb szövegszerkesztővel is - például: jegyzettömb, vagy bármi.Ez majdnem olyan, mint amit fentebb leírtam, hogy minden barátom állandóan a fejemben van velem. Ha elalszom akkor ezt én nem érzékelem. Ha lekapcsolom a gépem, akkor eltűnik a memóriájából az előbbi tartalom, azaz mindketten egy kicsit elfelejtjük azt, azokat amiket életünkben látunk, tapasztalunk. A különbség csak annyi, hogy én felébredve ismét emlékszem arra, hogy kik a barátaim, a gép viszont nem fog emlékezni, vagyis ha újraindítod a gépet, akkor a másolt dolgok nem fognak újra megjelenni.Bocs, nem okoskodni akartam. Csak eszmefuttatás volt az emojival és az informatikával kapcsolatban.   
1
Ez egy válasz doriangrey 2023. szeptember 26. 19:08-kor írt üzenetére.
Arya
2023. szeptember 28. 17:54
#413
Bocsánat mindenért. Ha akarod, nem reagálok semmire sem.
Ne haragudj rám, kérlek!  
1
Ez egy válasz Titti 2023. szeptember 28. 05:01-kor írt üzenetére.
Arya
2023. szeptember 28. 05:40
#412
Emlékszel még?
Te:

Egy nap sem múlik el, hogy ne rád gondolnék,
Egy éjjel sem múlik el, hogy ne rólad álmodnék.
Mindig és mindenhol a Te arcodat látom,
Csak téged szeretlek, s a testedre vágyom.

Én:

Ha egy nap újra látlak,
tudom hogy te nem engem látsz majd
Csak a testem.
Ami nekem,
nem jelent semmit sem.
Nélküled.
Pedig a lelkem is érted ég!

Együtt:

Szerelmünk gyümölcse
testünkkel érik be.
Annak eredménye
szerelmünk reménye.

Remény egy új életre
Egy ennél jobbra, szebbre!

Te:

Ha csak verset akarsz írni,
az úgy nem fog menni!
el kell tudni a szavakat helyezni
az élet bölcsőjében,
szavaid tengerében,
elméd mélységében.

Én:

Nem verselni akartam, csak téged szeretgetni
A szavakat én csak így tudom egymásra pakolni.
Ha nem tetszik, hát nyald ki. 🙂

* * *


Hogy más is értse. Csupán szógyakorlatok voltak, értelmet tükrözve, miközben semmi értelmük nincsen. Semmi olyan, amit belegondolhatnának mások, minket esetleg ismerve. Ha nem ismernek akkor se! 🙂  
1
Titti
2023. szeptember 28. 05:01
#411
Feszültségoldóként:

A lágy csókot ne siesd el,
Ne tolakodj a nyelveddel.
Később vándorolj a nyakra,
Majd tovább a vállakra.

Addig kényeztesd a Nőt,
Amíg érzed az erőt,
Mert csak akkor szeretgethet,
Ha úgy érzi, megérdemled.

Simogasd bőrét, mely puha,
S nem takarja fölös ruha,
Csókold végig selymes testét,
Így töltsétek el az estét.

S mikor már kéjtől remeg a Nő,
El ne hagyjon a férfierő,
S ha ez mégis megtörténik,
Itt egy tanács, ami segít.

Ami nem megy, ne erőltesd,
Inkább csak a nőt kényeztesd.
A csókokkal ne fukarkodj,
Se itt, se ott, pláne amott…

Túl sokáig ne várj,
Mert kihűl a drága nektár,
S véget ér a lázas éj,
Elmarad a rég várt kéj.

Ennyi volt az első lecke,
Egy tömör összefoglalás,
S ha tetszésedet elnyerte,
Tán még lehet folytatás…
1
Arya
2023. szeptember 27. 19:03
#410
Brigitta Béla gyönyörű 61 éves felesége. Nehogy azt mondd, hogy egy olyan idős nő nem lehet gyönyörű, mert tökön rúg Károly, a közös barátjuk, aki ugyan Juditot imádja, a feleségét, aki 63 évesen is nagyon szép.  
Van valahol a messzi-messzi Magyarországon – létezik egyáltalán olyan ország, nem is tudom –, egy vadászházuk. Ez a ház afféle mentsváruk, ahol néha orális szexre kényszerítenek fura nevű pasasokat. Érkezik egyszer egy ikkjejzjiuiiii szerű egyed egy űrhajóval, aki álcázás végett csupán egy női harisnyát vesz magára. Ez azonban nem téveszti meg sem Bélát, sem Károlyt. Élvezik vele az orális szexet.

Bocsánat, ha túlteljesítettem a tervedet.
Ha esetleg kevesled az oldalszámod, javaslom fogadd meg Titti tanácsát és illeszd ezt be 96-os betűtípussal egy szövegszerkesztőbe és tekintsd meg az oldalszámot.

Köszönöm az elismerést. Taps az öltözőbe, virágot, meg... Nem is tudom hova, mert őt nem ismerem. Szerintem jobb is az így mindenkinek. Neki biztosan!
Nekem is. Neked is. Mindenki boldog!
Mosolyogj! Már én is elkezdtem. Fél üveg 2018-as Merlot után nem nehéz azt tennem. 😀 Ne vess meg ezért szépen kérlek! Csak a pincérek javaslatát követtem. Ők ajánlották az eredeti: Marha pörkölt Orbán-módra ebéd után ezt a szintén eredeti italt nekem. Szóval minden felelősséget áthárítok rájuk. Ha melegen tálalták, az is őket dícséri, nem a szivárványtörvényt. Időközben megtudtam, hogy az mennyire szivárványos. Én inkább a szürke egy  árnyalatának nevezném. De én se politikus, se jogszabályalkotó nem vagyok. Hozzáértő sem. Csak egy állampolgár, aki meg ugye, nem kritizál. Törvényt semmiképpen sem. Maximum elfelejti és nem tartja be. Tényleg... Mit is kéne betartani? Ó, nem! Neked semmiképpen sem kell olyat,  igaz? Hiszen te tudod tartani önmagad?! Remélem legalábbis, hogy nem az ágy alatt. Az nem lenn illő és... Talán... Na, most nem jut eszembe semmi. Folytatnád?
Ha nincs hozzá alapanyagod, majd küldök, csak kérek egy mail-címet és egy ablaknyitást. Tudod... MZ/X... Persze ha van biztosításod üvegkárra, akkor csukva tarthatod. Akár a szádat is. Kivéve, ha orálszexet szeretnél. De ahhoz meg kell kérned valakit, aki hajlandó neked adni mindent. Minden kedvességét.

A fenébe! Felébresztettek! Pedig olyan szépet álmodtam! Azt ugyanis, hogy egy kedves pasim nyalja a puncimat. A neve ugyan fura:ikkjejzjiuiiii
 de ugye olyankor nem a név számít. Hanem a nyelv. Na, az neki van! Jó nagy, és érdes. Hagyom is hogy benyaljon. Nem is tudom miért, hiszen nem illene. Nemrég ürítettem. Mert már nem is a puncim nyalja.
Felébredve rájövök, hogy nekem nincs is olyanom! Ó, mennyire frusztráló! Ha lett volna punim, nyalhatta volna azt. Így meg... Azért valamit nyalt. Jó volt? - kérdi ő.
- Nem is tudom. Magyarországon ma nem divat a seggnyalás. Kereshettél volna inkább mást.
- De ha nekem az kell! Arra gerjedek, nem a IV. Béla királyra és nem Brigittára.
- Ok, ez érthető. De talán mondjuk Lolita? Vagy bármilyen virágszál? Esetleg Erzsi? Gini?
- Te nem értheted ezt! Csak akkor ha tudsz öt oldalt írni maximum.
- Nem azt mondtad, hogy az a minimum?
- Ne lovagolj a szavakon!
- Pedig a te faszodon tuti nem fogok. Soha többé nem! Elég volt belőled!
- Ugyan, ne hisztizz már! De tényleg! Miért nem kell az én kis aranyom?
- Tudod, ha aranyból lenne még talán... De így?!
- Ne fitymáld már...
- Nemis. Mert az sincs rajta nagy!
- Szopjál már le, te kurva!
- Elnézést, de az nem volt a feladványban.
- Az orális szex talán nem az? - tajtékzik a kedves. Szép rúdja van, de tudom, hogy befér(ne) a számba.
- Ó, igazad van édes, de... Nekem más a fogalom öröme ezzel kapcsolatban. Ha adnál még egy lehetőséget - kérlelem.
- Ok. Egye fene.
- Azzal álmomban bekapom, nyalom, szopom, harapom...
A picsába! Nekem soha nem volt leszbi hajlamom. Ó, hogy ez nem leszbikus? Nem gond, előzőben mintha az lett volna a követelmény.
De... Ez nem is hasonlít olyanra? Nem baj, a lényeg egy kis harapás. Ja, hogy neked nem elég a kicsi? Hát legyen! Hamm...
Már nincs mit harapnom! Jöhet a Merlot - maradéka. Már nem sok van.
Itt kezdődik a dilemma! Felbontsak e egy eredeti(?) bourbont amit handsmake készítettek, Maker's Marks módra? Bocsi, ha már nem jutnak eszembe a magyaros szavak. A handsmake nálam most más jelentéssel bír. Kikészíteném magam kézzel, ha nem lennék egy űrlakó, űrhajóban ülve. Elönthet engem a boldogság ettől?
Stop! Mi is annak a jelentése? Van egyáltalán boldogság?

Á-á... Meguntam. Remélem te is. Önmagad.
2
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2023. szeptember 26. 21:27-kor írt üzenetére.
Titti
2023. szeptember 27. 13:41
#409
Fekete-fehér | Történetek.hu (tortenetek.hu)
https://tortenetek.hu/vers/fekete-feher/1481

Jöjj velem!

 
 
Fekete könnyek,
Fekete éjszakán,
Fekete virágokból,
Szürkét illatoznak.
 
Szürke hajnalon,
Szürke égbolton,
Szürke felhőkből
Fehéret sírnak.
 
Fehér reggelen,
Fehér lepedőn,
Két kezedet fogom,
És a fényre húzom.

Ha legközelebb eljössz,
Újra megcsodállak,
Kedves barátom,
Nem adlak én másnak.
 
3
Ez egy válasz Arya 2023. szeptember 27. 13:00-kor írt üzenetére.
Arya
2023. szeptember 27. 13:00
#408
Ejnye! Ezt nem így fogalmazza meg egy politikus. Azt mondhatnád, hogy tanulod a politikát. Az is kusza. Vagy pedig a jogszabályalkotásból veszed ki a részed és összekeverted azzal. Ezt a politikai cuccot te említetted.
A felelősség kérdése. Érti még valaki mit jelent? Talán emiatt nem akar vállalni sok fiatal gyereket, mert félnek, hogy megértetik velük. Néha jobb butának maradni. Az alkohol meg ehhez segít hozzá, ugye?
Nemrég voltam látogatóban egy kisbabánál. Nagyon aranyos. Utána megpihentem a kórház főbejáratával szemben levő játszótéren. Ott is voltak kisfiúk, kislányok. Mind nagyon szép és édes! Csak kevés. Vagy csak nekem tűnik úgy?
Ez is kusza. Lehet nekem kellett volna az a síró-mosolygó maszk, ami Tittin van. Csak nem akar cserélni velem. Azt mondja, hogy nem illene hozzá Arya személye. Szóval elorozta tőlem. 😀 Hagyom, bár hozzá más illene szerintem. Én jobban tudok sírni, pia nélkül is. Bár nem kíváncsi rá senki, tudom. Ha törlik innen, akkor a szerkesztők sem voltak. 🙂 De nem is azért írtam. Csak szaporítom a szót, miközben semmi értelme. Igaz? Abbahagyom inkább. Egyenlőre ezt is. Legjobb lenne talán az életet is. De ezt le sem írtam, mert erre az oldalra ez tényleg nem való. Itt az életet éltetik, a szerelmet, a szexet. Nem baj, majd álmodom olyanról én is. 🙂  
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2023. szeptember 27. 11:09-kor írt üzenetére.
Arya
2023. szeptember 27. 09:24
#405
Mennem kell a Polgármesteri Hivatalba segélyért. Elkísérsz? 🙂  
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2023. szeptember 26. 21:27-kor írt üzenetére.