Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

cvirag
2024. március 24. 08:37
#997
Azért lehetett, gondolom én, mert ha fáj valami, sokka inkább felhívja a figyelmet magára, mintha nem fájna. 
A nevelés részeként pedig korlátoz. Én egyszer kaptam pofont otthon, onnan eldöntöttem, hogy inkább megteszem, amit kell. 
Ha fáj valami, azt nem szeretjük tartósítani, tehát kerüljük. Belegondolva így, a fájdalomnak korlátozó szerepe van életünkben. Félelmet is generál. Ezért lehet általa uralkodni másokon. Ezért volt a társadalom számára nevelő szerepe is. Meg most is az lenne, de a manapság divatos álhumanista szempontok alapján mindent megteszünk, hogy a testi fájdalmat elkerülhessük. Ez egy bizonyos szinten túl a társadalom gyengüléséhez vezet. A fájdalom elviselése ugyanis erő és erőt is jelképez. 
Abban a komplex esetben, amikor valaki lelki és fizikai élvezetet lel abban, hogy bántják, hasonló dolog nyilvánulhat meg. 
Olyanra gondolok, mint amikor elhúzzuk a gyönyört. A késleltetés okozza, hogy fokozódik az orgazmus kiváltódás iránti vágy és így nagyobbnak érezzük a gyönyört. 
Most belegondolva ez a kontraszt jelenik meg az s/m kedvelőinek életében is. Egyszerű: így logikus. Gondolom a tűrés egyfajta késleltetés-kivárás, ami jutalommal jár a Pavlov elmélet alapján. 
A pszichében pedig megfordul a dolog, hiszen az erős fajdalom tisztító hatású is lehet. Ez meg a Stockholm-szindróma leképezése. 
Ismerek olyan magas beosztású személyt, aki él-hal a dominákért. Ő nagyon nagyon sok dolgot megtehet, nincs aki ellentmondjon neki és ennek a kontrasztja, ha egy dögös lakkcsizma elveri és nyüszíthet és kuncsorog neki azért, hogy nyalhassa a lábát. Fejben értem, hogy kikapcsol. Csak isten mentsen attól, hogy átéljem.
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. március 22. 19:01-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. március 24. 08:10
#996
Nincs az az isten. Én nem szeretek egy férfi hülyesége miatt szenvedni. 🙂  
Szenvedjen ő, ha élete tragédiája az, hogy nem nyelem gyomorig. 
Azért kedves vagy, köszönöm.
1
Ez egy válasz Éva596 2024. március 23. 11:50-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. március 23. 11:50
#995
Ha javasolhatok valamit: te kezd el, és találd meg azt a pontot, ahol gond nélkül lecsúszik. Nem mindenütt sikerülhet, a fájdalom, vagy rossz érzés ezért van. Utána már tudni fogod, hogyan tartsd a fejed, ahhoz amikor a partnered lát hozzá a megvalósításhoz.
2
Ez egy válasz cvirag 2024. március 23. 08:21-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. március 23. 11:48
#994
Ez nem s/m, ez a vad, gátlástalan szex kategóriája.
3
Ez egy válasz Titti 2024. március 22. 22:11-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. március 23. 08:21
#993
A mélytorok nekem is fáj néha, ezért nem is csinálom. A sima popsi, vagy punci paskolás jöhet, de ettől nem érzem magam én sem szubnak. Fájdalmat okozni pedig csak nagyon indokolt esetben szeretek, vagy inkább szeretnék. Akkor persze nagyon. Csak az sem ez.
2
Ez egy válasz Titti 2024. március 22. 16:07-kor írt üzenetére.
salsa
2024. március 23. 07:06
#992
🙂 Yoda mestertől azt tanultam, hogy "a sötét oldal nagyon titokzatos" és mire megfejteném a titkait addigra oda a maradék ifjúságom. A teendőm most is világos: öreg kutya ne tanuljon új trükköket. Legjobb ha csak álmodozik a sötét oldalról mert ha belekóstol, lehet menet közben viszi el egy infarktus. ( amikor Luke belepillantott, számára a legrémisztőbb önmaga sötét oldalának felismerése volt).
2
Ez egy válasz Arya 2024. március 23. 00:56-kor írt üzenetére.
Arya
2024. március 23. 00:56
#991
Térj át a sötét oldalra ifjú Jedi lovag és máris megvilágosodik számodra a teendőd!
1
Ez egy válasz salsa 2024. március 22. 21:09-kor írt üzenetére.
Titti
2024. március 22. 22:11
#990
Akkor engem meg az érdekelne, hogy ez milyen kategória? S/m-be beleférne avagy sem?
Van benne vér és fájdalom elfogadásos alapon és látható, hogy mindkét résztvevő élvezi is. Van, aki uralja a másikat és aki elfogadja az uralmat.  Én elsőként hetero címkét adtam volna rá, de... Talán mégiscsak s/m lenne? Bárki hozzászólhat, mert egy példával illusztrálva talán könnyebben érthető, vagy könnyebben lesz vitatható az álláspontom. Ez csak egy példa tehát. Nem igazi sztori és a valósághoz sincs semmi köze. Vagyis Laci név választása is is csak azért, mert a Lili kezdőbetűjével szinkronban van. De ha a következő betűt is figyelembe vesszük, akkor már az A uralja az I betűt az abc szerint.  😇😀

* * *
Rájött, hogy már hosszú percek óta ülnek egymással szemben, ő azonban már rég nem a lányt nézi; szemei üvegesen meredtek a semmibe Lili vállai fölött, aki kérdően és aggódva fürkészte őt.
– Valami baj van? – szólalt meg végül tétován.
– Semmi… a világon semmi baj – kacsintott rá könnyednek szánt mosollyal.
– Gyönyörű vagy. Mondtam már? Igazi szépség.
A lány szemlesütve mosolygott. Laci imádta, hogy ennyire zavarba hozta, s szótlanul gyönyörködött az arcát elöntő pírban. Le nem vette volna róla a szemét, s tekintetével az övét kereste; tudta, hogy Lili próbál kitérni, hogy ne kelljen ránéznie, s hogy kutató pillantásai csak fokozzák a zavarát.
Egész közel hajolt az arcához, olyannyira, hogy orruk már összeért; éhes ajkai rátaláltak Liliére. Először lágyan érintette, ajkai épphogy találkoztak az övével. Apró, gyengéd csókokat lehelt rájuk, majd nyelvének hegyét kutatóan az ajkai közé csúsztatta.
Mélyre hatolt Lili szájában, aki azonnal viszonozta a férfi érintéseit; ajkuk összeforrt, nyelvük forró, heves ölelésben találkozott.
Lili szorosan behunyta a szemeit, s csak az érzékeire hagyatkozott; elmerült Laci apró mozdulataiban, érezte ujjai alatt a férfi öltönyének finom anyagát, arcszeszének illatát, az apró borostákat, melyek az arcát cirógatták. Ahogy Laci csókja egyre szenvedélyesebbé vált, Lili egyre inkább sóvárgott utána. S ismét a hatalmába kerítette az a furcsa érzés… szinte megéhezett a férfi testére.
Egy pillanatra elhúzódott tőle, s lovagló ülésben az ölébe telepedett, miközben kezeivel két oldalról simogatta a finom vénákat a nyakán. A férfi imádta rajongó tekintetét; magában némán imádkozott, hogy a lány tegye meg végre, amire oly régóta készülnek. Most már nem kért engedélyt, szerette volna megkönnyíteni a számára a dolgot. Könnyeden végighúzta mutatóujja körmét a nyakán. Lili csak most vette észre, hogy körmei rövidek ugyan, de meglepően élesek, akár a borotvapengék.
Egyetlen gyors mozdulattal döngölte csípőjét a férfiéhoz, majd sokszor egymásután elismételte ugyanezt. Laci csak hátradőlt, szétvetett tagokkal a lányra emelte pillantását és élvezte annak dörgölőzését. Izgatott mosoly terült szét az arcán, ahogy figyelte őt.
A lány sosem hitte volna, hogy valaha érezhet ehhez hasonlót.
Amikor megpillantotta a férfi izzadtságának lustán folydogáló cseppjeit, különös éhsége szinte mardosni kezdte a gyomrát, s ugyanakkor olyan izgalom söpört végig rajta, mintha csiklójába villám csapott volna.
Gondolkodás nélkül átkarolta a férfi nyakát, s ahogy hevesen magához rántotta, szájával már birtokba is vette. Ösztönei úgy látszik, tudták a dolgukat; felsőajka meghökkentően visszahúzódott, akár egy vadmacskáé, s felső fogai mintha előreugrottak volna a helyükből. Lüktetett benne a vágy, amint felkészült rá, hogy megízlelje Laci izzadtságát és férfiasságát. Nagyon hevesnek érezte most szíve dobbanásait és csiklója pulzálását. Mintha egész testét rabul ejtette volna ez az éhség, minden érzékére kihatva.
Lili rávetette magát a férfi nyakára; még mindig magához bilincselve tartotta őt, akár fuldokló az utolsó, reményt adó faágat. Olyan erővel szorította magához, hogy félő volt, eltöri valamelyik tagját. Ahogy lassan csillapodott a szomja, izgalma úgy nőtt; érezte, ahogy nedves ágyéka a férfi ágaskodó vesszőjéhez préselődik. Csípője akaratlanul is előre lendült; hevesen körözött a kemény hímtagon, s tudta, hogy ezzel Laci vágya is csak fokozódik. Határtalan élvezettel töltötte el a tudat, hogy ezúttal ő uralhatja a férfi testét; a hatalmas izomkötegek, a telt ajkak, az a természetfelettien szikrázó szempár, mind-mind csak őt kívánták. Érezte heves szívverését, ziháló légvételeit, s azt ahogy időről időre fogai közt szívja be a levegőt.
Laci olyan szorosan ölelte, ahogy csak bírta, s vágytól duzzadó férfiasságát keményen nedvességben úszó ágyékához nyomta.

Laci egyre jobban elvesztette az eszét. Ennyire még életében nem kívánta a szexet. A vesszője máris lüktetett, s fájón a nadrágjához feszült. A vér dobolt a füleiben, a szíve hevesen vert, s a vágy újabb hullámai kínzó sajgásként áradtak szét a testében. Ha csak arra gondolt, mi lesz, amikor majd meztelenül fekszenek egymás mellett, erős borzongás futott végig rajta. Hihetetlen érzés volt, ahogy Lili fölé hajolt, hogy csillapítsa kínzó éhségét; fogai élvezettel vájtak a bőrébe , finom nyelve izgatóan simogatta nyaka érzékeny bőrét. Cseppet sem csodálkozott a lány hevességén; örömmel töltötte el a tudat, hogy ő lehet párja az első alkalommal, mintha olyasmivel ajándékozhatta volna meg, amivel senki más.
Érezte, ahogy a lány vágya fokozatosan alábbhagy; légzése egyre nyugodtabbá vált, tagjai lassanként ellazultak. Végül a hirtelen támadt, vad falánkságtól s az élvezettől kimerülten a nő feje a férfi vállára bukott.
Fogalmuk sem volt, meddig ültek így, szorosan összefonódott tagokkal. Laci a lány haját simogatta, lágyan dajkálta, megvárva, hogy annak remegő tagjaiba visszatérjen az erő.
Ahogy Lili végül felemelte a fejét s a szemébe nézett, talán még szebb volt, mint valaha; sápadt bőre addig sosem látott módon kipirult, új élet költözött belé. Laci szótlanul tovább simogatta, s így, némán gyönyörködött a rózsás arcban s a lány szemeiben, melyek ahelyett, hogy tompa, közönyös fénnyel néztek volna vissza rá, most szikrázóan csillogtak. A férfi pontosan tudta, hogy ez nem a világításnak köszönhető; most, hogy Lili sóvárgó teste megkapta, amire már oly régóta szüksége volt, szinte újjászületett.
Ahogy sugárzó tekintetébe fúrta az övét, érezte, a lány sem akarja, hogy ennyivel vége legyen. Gyöngéden végigfuttatta hát nyelve hegyét a nyakán, majd finoman fogai közé vette a fülcimpáját, s szopogatni kezdte. Apró csókokkal halmozta el, s gyengéden végig harapdálta a finom bőrt, érezve az alatta lüktető ereket a testében. Minden egyes apró érintéssel egyre csak izgatta a lányt; a végletekig fokozni akarta a vágyát. Ugyanazzal a mozdulattal ugrott fel a kanapéról, s vette ölbe. Két lépéssel az emeleten termett, s kedvese testét is magával húzva leborult az ágyra.
Alighogy Lili végignyúlt a párnákon, Laci fölé térdelt, s türelmetlen mozdulatokkal kioldotta a nadrágját. Végigcsúsztatta a combjain, s hasonló gyorsasággal szabadult meg a Lili testét fedő többi ruhadarabtól is, míg meztelenül nem feküdt előtte. Pár pillanatig csak zihálva magasodott fölé, s gyönyörködött a látványban. Vágytól vonagló testében, mely szinte hullámzott a fekete lepedőn. Telt kebleiben, vágytól megkeményedett, apró bimbóiban, s abban az édes helyben hívogatóan szétnyitott combjai között; nedve beterítette a hamvas, rózsaszín bőrt, s telt dombja és ajkai, melyek csillogtak a nedvességtől, a legszebb és legizgatóbb volt, amit a férfi valaha látott.
Lili azonban alig győzte kivárni, hogy Lacit magában érezhesse; hívogatóan kinyújtotta felé a karjait, s fejét félrebiccentve mosolygott fel a férfira.
Laci sem akart tovább várni; szinte rávetette magát a lányra, s tarkójánál fogva magához húzta. Beletúrt a vöröslő tincsekbe, miközben vadul csókolta. Lili egyszerre érzett fájdalmat és gyönyört, ahogy ajkaik összepréselődtek. Körmeit a férfi tarkójába mélyesztette, combjaival átkulcsolta a derekát; egész testével hozzáfeszült, s arra vágyott, hogy a férfi lénye minden porcikáját kitöltse.
Laci ekkor elhúzódott tőle, s sietve megszabadult a ruháitól, szerteszét rúgva őket a szobában. Nem törődött mással, csak azzal, hogy minél hamarabb érezhesse a bőrén Lili édes testét.
A lány nem tudta levenni a szemét róla; gyönyörű volt, s férfiassága teljesen készen állt a szexre. Lili akaratlanul is megnyalta az ajkát, ahogy az ágyékára pillantott. Elképzelte, milyen lesz, ahogy a férfi bevezeti a testébe, mígnem teljesen ki nem tölti vele; elképzelte azt az édes feszítést, ahogy beléhatol, s minden érzékét birtokba veszi vele, amíg a kéj a csontjáig nem ér.
– Gyere, csak gyere, kérlek!
Lacit magával ragadta ez a rekedt hang, amely mintha a lány lelkének legmélyéből jött volna. Ő maga már percek óta csak állt, s nézte őt. Csupasz bőre látni engedett mindent, amire a férfi csak vágyott; az ajkak finom találkozását, vágytól duzzadt csiklóját, s azt a kis rést a redők között. Szinte rázuhant a lányra, testével az ágyhoz szögezve. Két kézzel megtámaszkodott a feje felett, s egyetlen nagy lökéssel beléhatolt.
Hangosan felszisszentek, ahogy testük eggyé vált. Lili elképzelni sem tudott volna tökéletesebbet. A hatalmasra nőtt hímtag szétfeszítette. Enyhe sajgást érzett az ágyékában; a teste még nem volt felkészülve a hirtelen támadásra. Combjait még szélesebbre tárta, s ahogy a férfi mozogni kezdett, a testén a vágy újabb hulláma futott végig, s ismét nedvesség öntötte el. Laci minden egyes apró mozdulata gyönyörködtette, s azt kívánta, ez a pillanat örökké tartson.
A férfi még egyszer előrelökte a csípőjét, majd két kezére támaszkodva hagyta, hogy ösztönei átvegyék az irányítást. Vesszője ki-be mozgott a lány testében, fürdött a nedvességében, miközben hüvelye szorosan körbefonta férfiasságát. Laci felnyögött, s arcát Lili nyakába temette. Milyen puha, szűk és forró! Csípőjük vad tánca szinte megőrjítette, miközben testét hullámokban árasztotta el a gyönyör.
Mozgásuk egyre gyorsult. Lili belekapaszkodott a férfi hátába, s körmeit minduntalan a bőrébe vájta. Hozzáfeszült, s ahogy a gyönyör szétáradt a testében, úgy érezte, nem bírja tovább. Erősen a férfi vállába harapott; az édes sajgás zsigerig hatolt benne, teste minden egyes sejtjét átjárta, s úgy érezte, szétszakad.
Fejét hátravetette, s a szemét szorosan behunyva az ajkába harapott. Arra gondolt, vajon létezhet-e, hogy valaki belehaljon a szexbe. Ez az eksztázis olyan hatalmas volt, amit képtelen volt szavakba önteni; olyan hatalmas, hogy félt, ez a földöntúli érzés egyszerűen átgázol rajta. Kimeríti minden erejét.
– Ó, istenem… ez nem igaz… ez nem lehet igaz! – Csak erre a pár, elhaló szóra futotta tőle.
Laci lenyűgözve figyelte őt. Gyönyörű volt, ahogy ott feküdt alatta, haja az arcába hullott, testét ellepte a veríték, vonásai eltorzultak. Nem tudott betelni ezzel a pillanattal, ahogy a nő feszült testtel, vágytól izzva feküdt alatta kiszolgáltatottan. Meg akarta adni neki, amit akar. Egyre gyorsabban mozgott hüvelye szorításában, egy percre sem véve le a szemét kedveséről. Lili körmei a mellkasába vájtak, s hangosan felnyögött minden pillanatban, ahogy a férfi vesszője újra meg úja mélyre hatolt benne.
Laci halványan érzékelte az apró, szúró fájdalmat, ahogy Lili a bőrébe mélyesztette a körmét. Édes bizsergést érzett minden egyes kis döfés nyomán, s új ötlete támadt; egy pillanatra megfogta a lány csuklóit, s kezét a nyakához emelte. Így Lili körmei az ütőerébe vájtak, épp oda, ahonnan a nőtársai ittak – illetve csak ittak volna, ha valaha is megengedett volna ilyesmit. De ez most Lili volt.
Ugyanakkor nem volt biztos benne, hogy a lány díjazná a tervét, de szerencsére túl kábult volt ahhoz, hogy felfogja, mit csinál.
Szemeit szorosan lehunyta, s ajkai kissé szétnyíltak; valószínűleg észre sem vette, hogy körmei immár a férfi nyakának bőrét szántják fel, s a friss, mély sebekből szinte spriccelt az élénkpiros vér. Lacit lenyűgözte ez az érzés; a fájdalom éles volt, s mégis, ha lehetséges, vesszője még inkább megkeményedett minden karmolás nyomán, heréi összehúzódtak, s férfiassága oly nagyra nőtt, hogy csoda, hogy a lány teste kibírta.
Együtt értek el a csúcsra. Laci fejét hátravetve, szemeit szorosan behunyva felnyögött, ahogy a gyönyör minden tagjában szétáradt. Minden érzéke cserbenhagyta, csak egyvalamit érzett: Lili testét az övé körül, ahogy egyetlen, túláradó ölelésként eggyé vált vele.
Ahogy a férfi egyetlen mozdulattal utoljára kitöltötte testével, Lili úgy érezte, mintha az a pont, ahol egymásba fonódtak, az egész lényét elárasztaná. Nem létezett más, csak a férfi csodálatos, kemény teste, ahogy szétfeszítette merev vesszőjével. Hangosan felkiáltott, s szinte szétmarcangolta Laci bőrét, aki újra meg újra hevesen összerándult, ahogy az orgazmus hullámai végigsöpörtek rajta.
Lili azonban nem állt meg; semmit nem érzékelt maga körül.
Számára most csak az létezett, mit teste kapott, s aminek minden cseppjét magának akarta. Lábait még feljebb csúsztatta, s szorosan átkulcsolta velük a férfi bordáit. Laci megdöbbent; Lili, amilyen apró volt, oly erősen tartotta őt fogva, s félő volt, hogy megfullad. A lány ügyet sem vetett megütközött arcára. Bár mintegy kiszolgáltatottan feküdt kedvese alatt, átvette az irányítást. Ő
diktálta a ritmust, miközben keményen megragadta a férfi tarkóját, s a hajába markolt. Lacinak nem volt ideje tiltakoznia a szorítás ellen. Annyira elbűvölte Lili szenvedélye, hogy csak finoman, megadóan átfogta a lány hátát, aki szinte elemelkedett az ágyról, ahogy keményen csapkodta csípőjét az övéhez. A férfi megpróbált a szemeibe nézni, de amint megmozdult, a lány visszarántotta a fejét a vállára, s hevesen hozzábújt. Moccanni sem tudott. Egyvalamire volt lehetősége; keményen előre lökni vesszőjét, egészen addig, míg Lili másodszorra is elélvez.
A férfit lenyűgözte a helyzet. A lány szinte fogva tartotta, s szolgai módon bánt vele; bár nem szólt egy szót sem, ahogy rabul ejtette a testét, az egyértelmű üzenet volt.
S Laci nem okozott csalódást.
Vesszőjét mélyen Lili testébe vezette. Egy pillanatra sem húzódott kijjebb; vágytól izzó férfiassága sebesen járt előre-hátra a lány testében, minden mozdulattal szorosan a lányéhoz préselődve, hűen követve annak minden egyes rezdülését. A már-már állatias erő, mely a lányban ébredt, hihetetlen volt. Hirtelen arra gondolt, ha most meg kellene halnia, élete legnagyobb boldogsága lenne, hogy ezt a gyönyört ő adhatta neki.

Elpilledve visszahanyatlott a párnára, s pihegve a férfira pillantott; az fátyolos tekintettel nézett vissza rá, s ellágyult arca a legszebb volt, amit Lili csak kívánni tudott volna egy ilyen szeretkezés után.
Ahogy azonban végigsimított a karján, szeme megakadt saját kezén; azon halványpiros foltok éktelenkedtek, s körmei alatt is valami mélyvörös dolog látszott. Értetlenkedve emelte ujjait az arca elé, de nem tudott rájönni, mi lehet az. Felpillantott a férfira, s csak ekkor vette észre, hogy Laci nyakán mély sebek húzódnak, melyekből még most is szivárog a vér. Felsikkantott, s megpróbált kimászni a teste alól, de Laci lefogta, s gyorsan átölelte.
– Emiatt nem kell aggódnod. Nem tettél semmi rosszat. Én akartam, hogy ezt csináld, mert… szóval, nagyon jó volt. Nincs semmi baj.
– De… vérzel. Több sebed is van, és olyan mély mindegyik.
Hangja tompán hallatszott a férfi mellkasa alól, de Laci érezte, nem sok kell hozzá, hogy sírva fakadjon.
Gyűlölte ezt a riadt hangot. Nem akarta, hogy Lili kétségbe essen.
– Nézd… más vagyok, mint te. Az, hogy szeretkezés közben kicsit hevesebb vagy, számomra természetes. Sőt, nagyon jó. Imádtam, ahogy a hátamat karmoltad, és szerettem volna még jobban érezni. Ezért tettem a kezedet a nyakamra. Fantasztikus volt, hidd el.
– Nem hittem volna, hogy képes vagyok ilyesmire.
– Én meg nem hittem volna, hogy a szex ilyen is lehet veled.
Lili reszketősen felnevetett.
– Hát… azt én sem. – Türelmetlen mozdulattal letörölte a könnyeit, s újonnan jött derűvel rámosolygott.
Laci viszonozta a mosolyt, s maga is meglepődött, hogy most igazán szívből jött. Évek óta nem érzett hasonlót, semmi nem töltötte el igazi örömmel. De most… ez a szeretkezés újra életre keltette. S
tudta, hogy nem pusztán a fizikai kielégülés volt az oka. Lilivel egészen más volt. Lili volt egészen más, mint bárki, akivel eddigi élete során találkozott.
1
Ez egy válasz salsa 2024. március 22. 21:51-kor írt üzenetére.
salsa
2024. március 22. 21:51
#989
Azért érdekelt a téma, mert az asztalon van egy- Laci megfogalmazása szerint- "light s/m"- történet fordítása, és némileg megkönnyítette volna a dolgom, ha tájékozottabb vagyok ebben a világban.
1
Ez egy válasz Titti 2024. március 22. 21:25-kor írt üzenetére.
Titti
2024. március 22. 21:25
#988
Én nem számítok hozzáértőnek. Egyáltalán nem! Én csak kérdezni tudok, de talán azt sem jól. 
Előbb is csupán azt bizonygattam – magamnak –, hogy egy adok-kapok nem s/m még akkor se, ha pár csepp vér netán csordogálna közben.
Amit Laci magyarázatából felfogtam az csupán annyi, hogy kell aki uralja a másikat, egy olyat, akit ismer és aki elfogadja az uralmat. De nem elég elfogadniuk, hanem mindkettőnek élveznie is kell, meg figyelni a másikra, mert ha nem akkor a szub sérülhet. Ezt értettem meg eddig. Mehet(ne) tovább 😀 Ha van még...
1
Ez egy válasz salsa 2024. március 22. 21:09-kor írt üzenetére.
salsa
2024. március 22. 21:09
#987
... és akkor most nagyokat pislogva hátradőlök, és kérek egy szivarkát a konyakom mellé.
Két, a témához  jelenleg itt legjobban értő beszélget egymással. Nem maradt hely a kis naiv csodálkozónak. Semmivel nem vagyok közelebb a megértéséhez. Pedig úgy tűnt, mintha 'Wader' eredeti célja az lett volna, hogy közelítse hozzánk ezt az egészet. Már a részleteknél tart a diskurzus, pedig amikor megpendítettem a lelki aspektust, nekem még azt mondta, hogy túl gyorsan előreszaladtam.
1
Titti
2024. március 22. 21:05
#986
Ehhez nagyon kell ismerni a másikat. Oda-vissza, ugye? Máskülönben a szub nem lenne akkora bizalommal ura iránt. A szexben szerintem ez mindig így van. Adok-kapok. Kiszolgálom a párom, hogy nekem jó legyen. Ha őt látom élvezni, az nekem is öröm, igaz? Ok, azért az se árt, ha viszonozza és nem hagy ott a csudába, amikor neki elég lesz. Szerintem egy igazi Dom azt nem tenné. De ettől még nem válik a szerelmi kapcsolatom s/m-é. 😀
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. március 22. 20:48-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. március 22. 20:48
#985
Valóban így van... részben, és egyeseknél. Csakhogy itt jön be a különbség egy magát domnak gondoló senki és egy Dom között! Až előbbi csak a fájdalom okozást keresi minden áron. Csak a másik fájdalma elégíti ki. Ez inkább a sima szadizmus körébe tartozik. És kérdés, hogy tudni fogja-e, hogy hol vannak a partnere határai? Ennek a jobbik változatát szoktam "hóhér" szerepnek mondani: amikor nem fűz hozzá a dom semmi érzelmi reakciót vagy szálat a tevékenységéhez. Csak végre hajt egy bizonyos eseménysort. 
A második esetben viszont már ismeri a másik határait, és azokhoz igazodik. Ez tudom, hülyén fog hangzani, de nem az: a dom a szolgájának a szolgája! Miközben a szolgája alárendeli magát neki, ő viszont a szolga határain lavírozik, néha túllépve rajta.
1
Ez egy válasz Titti 2024. március 22. 20:24-kor írt üzenetére.
Titti
2024. március 22. 20:24
#984
A Dom nem azt keresi. :P
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. március 22. 20:19-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. március 22. 20:19
#983
Az asszony-állatba jobb ha nem megyünk bele, mert az nem feminista, hanem nyelvtani kérdés 😂! Pontosabban magyar archaikus szóértelmezés kérdése. Talán csak annyit hozzá, hogy ha annyira a nő állatiasságát akarja bemutatni, akkor miért csak asszonyállat volt, miért nem volt leányállat, matrónaállat vagy vénasszonyállat? 

Egyébként az s/m és a BDSM kapcsán pont hogy az ember LELKI oldala a lényeges! Pont hogy nem az állati! Hiszen az állat nem keresi a fájdalmat, pont ellenkezőleg. Míg az ember meg pont hogy keresi alkalom adtán.
1
Ez egy válasz Titti 2024. március 22. 20:08-kor írt üzenetére.
Titti
2024. március 22. 20:12
#982
Most látszólag magamnak válaszolok, pedig csak lehagytam azt, hogy annak a lényege ugyanaz lett volna, amiről te írtál, amire az előbbi kommentem ment.
1
Ez egy válasz Titti 2024. március 22. 20:11-kor írt üzenetére.
Titti
2024. március 22. 20:11
#981
Ez így érthető és egyszer írtam is valami ilyesmit, de sokan hülyének neveztek, emiatt ide már nem is tettem fel. 
Egy öngerjesztő folyamatban néha muszáj szünetet tartani, vagy: visszaállítani alapra mindent.  Mindenkit másképp lehet visszaállítani. De legalábbis sokféleképpen. Ez miatt nem hitték el, amit írtam.
2
Ez egy válasz Waderlaci 2024. március 22. 20:02-kor írt üzenetére.
Titti
2024. március 22. 20:08
#980
Bölcs vagy 🙂 Én a helyedben kilépnék a facebookról és kikapcsolnék minden oldalfrissítésre vonatkozó sütit, akkor talán megmaradnak a hosszabb légvételű írások is. 
Az az idézet pontatlan. Bár ki tudja azt megítélni? Az eredeti Bibliát ugyanis ma már senki sem ismeri. Elveszett és emiatt a Vatikán ki is adta annak felkutatását. Szent Grálnak keresztelték el, de arra gondoltak. Nem hinném, hogy a nyomára akadtak. Persze ez csak összeesküvés elmélet, mert sose ismerné el egyetlen pápa sem, hogy ez így van. Nem tehetnék.

Egy időben az emberek azt tartották, hogy a lélek uralkodik midig a test felett. Azt, aki elismerte, hogy neki létezik „állatias" oldala is lenézték. Mert hát az ember, az ember, az állat meg nem az. Abban az időben volt az asszony-állat is. A feministák ezt a tévhitet eloszlatták mára. Az utóbbiért küzdöttek csupán, de sikerült némelyik férfiból előhozni az „állati" dolgokat. Nem hinném, hogy csak a férfiakra kéne vonatkoztatni. Szerintem régen nagyon erőltették ezt az: ember az nem állat dolgot. Ugyanis ma már megtalálták az agynak azt a részét, ami felelős „állati" mivoltunkért. A DNS-spirálisokról már nem is beszélve, mert abban még régebbi ösztöneink találhatók, amik talán még inkább tükrözik az állati mivoltunkat. De érdemes lenne levetkőznünk mindet? Lehetséges az egyáltalán? Ha igen, akkor le kéne mondani a fájdalomról is. Pedig az nem rossz. Ha fájdalom nem létezne sokkal gyorsabban kihalna a világ. Valahol ezt is taglalták már kommentben. 
Szóval a fájdalom állati dolog, de nem rossz. Vagy csak egy szükséges rossz? Nézőpont kérdése. Én az s/m vonatkozásában szeretném, megismerni az nézőpontodat. Ha megismerem biztosan megértem? Fel tudom fogni ilyen elvek mellett, amikről fentebb írtam?
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. március 22. 19:44-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. március 22. 20:02
#979
Szexuális vonatkozásban ott van a témában az is, amit salsa vetett fel: van egy határ egyseknél. Egy határ, amíg kellemes a fájdalom, de onnan már negatívba megy . Ez is egy jelenség. 
De van egy alapvető fizikai válaszreakciója is a testnek: pont a megfeleó helyen növeli a vérellátást, és ez szexuális izgalmat vált ki önkéntelenül is. De ugyan ez megfordítva is mködik: a megélt és kielégített szexuális igények növelik a fájdalom érzetének mértékét. És itt kialakulhat egy ördögi kör: egyre erősebb behatás váltja ki ugyan azt az ingert, de emiatt egyre jobban növelni kell az ingert, ami egy idő után már nem váltja ki ugyan azt a hatást, és ezért még jobban növelni kell az ingert. VAGY! Be kell iktatni egy ingerszegényebb időszakot.
1
Waderlaci
2024. március 22. 19:52
#978
És itt jönnek a képbe a különféle lelki hatások. Például az, hogy a fizikai fájdalom elviselése eltörli a hibákat mind fizikai mind lelki oldalon. És ez sokak számára sokat segíthet(ne). Magyarán: megszünteti a bűntudatot. És ennek a másik oldala, hogy valakinek meg kell szüntetnie ezt a bntudatot, vagyis fájdalmat kell okoznia. 
Lehetne mág egyéb példákat is felhozni, de talán nincs többre szükség, a lényeg talán érthető. Ezt az alapvető mazochista/szadista felállásra mondom. Szexuális vonatkozásban több minden is belejön a képbe.
1