Anyák és fiúk

A témához tartozó történet:
Killem K
11 636 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

eunuch
2010. június 14. 13:06
A történet néha eltér az eredeti vonalvezetéstől,némileg átlett írva hogy alkalmazkodjék az oldal sajátságos milliőjéhez. Viszont a valóságban megtörtént elemek is fellelhetőek benne.
1
eunuch
2010. június 14. 12:50
Párszor már megígérte hogy megfoszt a férfiasságomtól.Mindig agresszívan viselkedtem otthon,de nem hittem hogy bármikor is lesz következménye.Egyszer nagyon csúnyán viselkedtem,és erre azt mondta hogy a kandisznókat is kiszokták herélni hogy ne legyenek agresszívak,velem is ezt kéne.tovább folytattam a hülyeségeimet,erre azt mondta hogy most már kivágja a tökeimet,de nem hittem el.Meleg nyári nap volt,félmeztelenül voltam otthon így is még izzadtam,ő meg otthonkában volt,alatta bugyi meg melltartó,az otthonkáról hiányzott pár gomb,így sokat sejtetett hogy mi van alatta.90-100 kg körül volt a testsúlya akkor,és írtóra feszült rajta a ruha,főleg amikor leült az otthonkában,vastag lábai közül kivillant a bugyi is.Ezután az incidens után mondta,hogy akkor előkészül és kivágja a kincseimet.
Hozott egy lavorban forró vizet,majd az egyik éles kést belerakta(felhevíteni a pengét).Ekkor már elkezdett állni a farkam,egyre jobban,ő is észrevette,majd mondta hogy nemsokáig leszek már kanos.Kihúzott a szoba közepére egy széket,a szék elé tett egy sámlit erre rárakta a lavort.Mikor elkészült mondta hogy vetkőzzek le,letoltam a gatyát és már azt hittem hogy mindjárt folyik a farkamból a geci.Mielőtt leült volna a székre,ellőtem lehúzta a bugyiját az otthonka alól,láttam a hatalmas szőrös pináját,leült a székre, az otthonka felcsúszott rajta,vastag lábai között kivillant a punci.ekkor mondta hogy álljak a sámli és a lavor fölé.A tökeim pont a lavor felett voltak,ö meg széttett lábakkal ült előttem,és csak azt mondta,hogy most már nem vagyok olyan nagy fiú Mi?ezután megfogta a tojásaimat,és írtóra megtörte őket.A végén akkorát élveztem,hogy a vastag combja,az otthonkája,de még a lavor meleg víz is tiszta geci lett.azt mondta nem baj, többet már úgysem fog előfordulni.Ekkor kivette a kést a lavorból,és megfogta a tojásaimat.A forró pengét hozzányomta a tökeimhez,és tudtam hogy kifogja vágni.Mondtam neki hogy utoljára még hadd nyaljam ki a punciját,és hadd verjem rá,megengette,de előtte úgy tökönrúgott a meztelen lábfejével,hogy szinte a hasamba szívtam vissza a golyóimat.Lehajoltam kinyaltam neki,majd felállva kivertem a belső combjára és a puncijára.Ekkor kiméletlenül megfogta a tökeimet,majd mindkét goyló alatt kivágta a zacskót kinyomta rajta a tojásokat, és egyenként levágta őket.Beledobta a tökeimet a forró vízbe,én meg ott álltam fölötte és már tudtam hogy nem vagyok férfi a szemében.A végén még azt mondta hogyha ez hiányzott,akkor megkaptam.A kést elmosta és elcsomagolta,a tökeimet pedig a kutya ette meg az udvaron.Azóta nem veszekedtünk soha.De barátnőm sem volt!
1
egy hozzánemértő
2010. június 13. 15:32
Régóta húzódik egy erotikus kacérkodás 2 között.Mindig bugyiban és melltartóban mászkál előttem,volt amikor le is hajult,izgató puncija és kerekded segge csak úgy domborodott.Múltkor megkért hogy tusolás után húzzam le a melltartóját a hátán(pántos volt és össze volt tekeredve).elhúztam a hátától a melltartót,kicsit oldalazva álltam neki így teljesen láttam a hatalmas melleit,ráadásul alul is kilógott neki,szóltam hogy igazítsa meg,erre előttem elhúzta a mellétől a melltartót,és visszarakta bele.mikor kiment a szóbámból azonnal kivertem,alig értem magamhoz máris elélveztem az átélt gyönyörtől.Pár napra rá megint bugyiban és melltartóban ült a kanapén,egyik lábát direkt felrakta,így nagyon bevágott a pinába a bugyi.2 szer elmentem előtte de már nem bírtam magammal.Megkérdeztem tőle hogy megmaszírozzam -e a lábát.Azt mondta igen,elé térdeltem, először a vádliját maszíroztam majd a belső combját,majd óvatosan a bugyin keresztül a puncijához értem.azt mondta ne hagyjam abba,lehúztam a bugyiját,és kinyaltam neki,majd felállított lehúzta a gatyámat,és 3-at rántott a farkamon,erre úgy elélveztem hogy a falra spricceltem.Ezután mondta hogy folytassuk az ágyban,és írtó jót szeretkeztünk.Ezt a gyönyört kívánom minden hasonló gondolkodású vágyakozónak!
1
horvath.istvan
2010. május 15. 19:47
valaki segicsen hogy csabicsamel anyamat tippeket kerek
1
horvath.istvan
2010. május 15. 19:45
szeretnem tudni hogy aljakneki elcsabitani anyut
1
horvath.istvan
2010. május 15. 19:43
segits hogy tudom elcsabitani anyam
1
Bobesz
2009. május 7. 13:46
Sajnos nem hiszem, hogy a nővérem örülne ha megadnám az elérhetőségét :)
1
Bobesz
2009. május 7. 13:46
Sajnos nem hiszem, hogy a nővérem örülne ha megadnám az elérhetőségét :)
1
Szabó Kata
2009. május 7. 13:38
Én az öcsémmel kefélek. Olyan lányokkal, nőkkel ismerkednék akiket izgat a családi szex.
1
szabó lászló
2009. április 1. 13:55
szeretné tudni mijenanya fiu kapcsolat
1
loránt
2009. február 16. 08:36
Én negyven éve vagyok jóban anyámmal,amit ö nyujt a
feleségem se tudja nyujtani.A családban senki sem
sejti a mi kapcsolatunkat.Még ma is olyan élvezeteket nyujt,amit csak megköszönni lehet neki.
1
biribidi
2008. december 18. 14:03
biztos én vok korlátolt, de én a családira azt hittem, h házastársak, vagy max anyós és a férj, ilyesmi.
nehogy már itt osszatok tanácsokat szegény fiatal kiéhezett fiúknak arról, h hogyan dugják meg a saját anyjukat! ez kurva gáz és beteg dolog. annyi jó nő mászkál az utcán, aki könnyen kapható bármire, tessék, egy haverom taktikája, csak keressetek magatoknak normális szexpartnerokat:
szórakozóhelyen táncikál, itat csajokat, majd fülükbe súgja: 'hozzád menjünk vagy hozzám'. nagyon durva, de eddig max 7 csajt kellett megkérdeznie, valaki mindig elment vele! és nem annyira jó pasi, csak magabiztos. és ne az anyátokat vegyétek rá zsarolással a szexre, mert egyszer, mikor hazaérsz, majd arra leszel figyelmes, hogy a fregolin lóg felakasztva, mert nem bír tovább azzal a tudattal élni, hogy a fiacskája bassza... na nem ragozom tovább...
1
pölös
2008. október 24. 23:49
Szuper a történet! Én már 17 éve kefélem anyámat!
1
sihupapa
2008. szeptember 27. 04:11
nem tudom mért nem lehet oda figyelni szereplök nveire.
1
imi
2008. június 13. 12:09
megnezem,
1
vidraa
2008. június 12. 19:37
ez a családi katagória egyik hátulütöje
a sok kiéhezett, azt hiszi, hogy a valóságban is renszeresen kefélik az emberek az anyjukat, hugukat, nővérüket..
aztán a már fájóan tragikus kiéhezettségében bepróbálkozik...
aztán füles lesz a vége!
gyerekek! ez mese! arra jó, hogy kiverd rá! aztán felejtsd el...
1
Anonimus
2008. június 11. 15:20
Király!!!!!!

bárcsak nekem ilyen anyám lene!
1
Anonimus
2008. június 11. 13:42
Király!!!!!!

bárcsak nekem ilyen anyám lene!
1
.
2008. április 24. 22:04
Thomas! Elég jóba lehetsz anyáddal, ha már ilyenekről is beszéltetek. Szerintem van esélyed, ha anyád kielégületlen.
1
szemesp
2008. március 4. 11:44
nagyonjoazoldal.
1