Anyák és fiúk

A témához tartozó történet:
Killem K
11 636 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Sasha
2008. március 2. 08:38
#84
Lőránt ezt miért itt írod, kommentben? Írd meg nem elkapkodva, odafigyelve, jó helyesírással és küldd el egyben ide! A kommment nem erre való.
1
.
2008. március 1. 23:32
#83
Peti! Mi van már veletek?
1
zoli
2008. február 26. 16:11
#82
mehet
1
.
2008. február 24. 23:46
#81
Miki! nyugodtan bevallhatod, h te is kívántad vagy ha itt jársz még mindig kívánod az anyádat.
1
Miki
2008. február 24. 22:57
#80
Mosmár tök undorito ez az egesz hogy lehetek ijjen köcsögök hogy az anyátokat dugjátok. Tudjátok mi ez szerintem? Nem akarlak titeket megsérteni, de ez:PARASZCSÁG!!
1
.
2008. február 21. 23:08
#79
Én már régen anyám miatt. 24 évesen nem tudom, hogy nem e késő már ez. Amit leírtatok, hogy fogjam le, hát nem is tom. Ez lehez ijesztő is számára. Senki se tudta vhogy finoman elcsábítani, h ő is nagyon akarja?
1
pölös
2008. február 5. 15:06
#78
Én már 16 éves korom óta kefélem anyámat, mert szüleim elváltak és egyedül nevel engem. Gyakran megkívánjuk egymást!
1
lac
2008. január 13. 13:45
#77
magaganyos csinos anyukák kor nem számit írjatok én szivesen lennék a szeretötök.csinos sportos joképü srac.Üzeneted itt megtalálom ide írj.Ha kell telefonszám szolj.csak szex de a legjobbfata.késöbb lehet többis.
1
Bronz
2008. január 11. 11:36
#76
loránt, inkább fejezd be, ez rettenetes... iszonytos a stítul és a helyesírás...Miután a melleit fogdostad, leültél filmet nézni??? Szegény anyukád meg csak sírt, és sírt, és sírt... és még most is sír.... szegény...
1
loránt
2008. január 10. 21:33
#75
Megvacsoráztun,ö neki fogott mosogatni ,én pedig elmentem zuhanyozni.Mire ö végzett én is elkészűltem a fürdéssel,és bementem tv-t nézni.Anyám szolt,hogy ö is megy fürdeni,fürdés után ö is bejött tv-t nézni,oda ült mellém,és én elébe álltam,és mondtam neki,hogy mit döntöttél.Ö rám nézett,és sirt.A fotel hátamögé mentem bejultam a pizsamában,és megfogtam a mellét,és simogattam,csokoltam a nyakát,ö nem szólt semmit csak sirt.Leültem mellé,és néztem a filmet.Ö mondta,hogy megy lefeküdni mert éleg fáradt napja volt,én a filmet végig néztem,és mentem lefeküdni mielött bementem volna a szobámba benyitottam anyám szobályába,és láttam hogy ugy tesz mintha aludna.Odamentem az ágyához
és lefeküdtem mellé.A farkam azonnal kökemény lett,és anyámat átöleltem,és magam felé forditottam,nem akart
felém fordulni,megfogtam a kezét,és a felálló farkamhoz huztam,ö megfogta a farkamat,és azt mondta,hogy nagyobb,és vastagabb mint apádé volt.Oda hajoltam hozzá,és megcsókoltam,meglepetésemre viszonozta.Istenien tudott csokolni,megfogtam a melleit ,simogattam,dörzsöltem a bimbokat kezdett tüzes lenni,közben tovább csókoloztunk éreztem,hogy kezd feloldodni,kezemmel simogattam a hasát,majd halad-
tam lejebb elértem a csiklóját simogattam,majd behatoltam a punciában,és két ujjalizgattam aninek meg is lett az eredménye,mert észrevettem,hogy mindjárt élvezni fog velem együtt,mert ö is huzigálta a bört a farkamon.mind a ketten elélveztünk.Folytatás!!
1
loránt
2008. január 10. 10:27
#74
Délután tanultam,mivel anám bevásárólni ment.mikor észrevettem,hogy hazaért segitettem neki behordani a kocsiból a vásárólt árut.Anyám bement a konyhába vacsorát késziteni,de én már nagyon kivántam,a farkam már kőkeményen állt,odamentem a háta mőgé átfogtam és megöleltem,megfogtam a mellét,és simogattam.Ő a meglepetéstől szólni sem tudott.mikor éreztem hogy a mellbimbói megkeményedtek felém forditottam,és szájon csokoltam.Mikor reám mézett láttam rajta a meglepetést.Mi történt veled fiam,ezt nem szabad velem tenned,tudod anyukám,én nagyon szeretlek téged,szép vagy a férfiak az utcán utánnad fordulnak,és ezt látva én féltékeny vagyok reád,mert kivánlak és nagyon szeretlek.Láttam rajta az arcán a meglepetést,ekkor magamhoz öleltem,és az ágaskódo farkamat észrevette,és csak annyit mondott,hogy ezt nem szabad csinálni,ez örűltség.Nézd anya ha elutasitó akkor én elmegyek tölled,és soha nem térek vissza hozzád.Láttam az arcán,hogy nagyon meglepódótt,átólelt és szájon csókolt,és sirt.Folytatás.
1
loránt
2008. január 9. 15:22
#73
Én csak jö émlekekkel gondolok anyámra.Édesapám 16-éves koromban meghalt.Nagyon szép csinos édesnyám volt,nekem nagyon tetszett.Gimnáziumban jártam,és ő
ebédre mindig haza várt.leűltünk ebédelni,és az asztal
alatt véletlenűl össz ért a lábunk,édesanyám nem huzta
el a lábát,én bátorságot érezve lábammal simogattam
a combja féle a lábát.Néztem anyámra ö is nézett engem.
Abba hagytam az ebédelést felkeltem a székről,odamen-
tem hozzá,és a fülébe súgtam,hogy te minde nap kivánatos voltál nekem,mert én téged imádlak.jó kisfiam
ezt majd este megbeszéljük Folytatása következik!
1
Bronz
2008. január 9. 11:03
#72
Kokó, hálás köszönet a tanácsokért!!!! Tegnap este az sikerült megbasznom imádott anyámat!!! Nagyon meglepett, hogy alig-alig ellenkezett, mikor elkezdtem simogatni, még próbálta eltolni a kezemet, de a csókot már visszaadta. Markolásztam a melleit, még egy gyenge "ezt nem szabad" mondata volt, aztán csak lihegett.Aztán volt minden ami egy igazi kiadós szexhez kell, szóval mégegyszer köszi!!!
1
peti
2007. december 27. 16:07
#71
Bebe én az este mikor meg fürdöt és háló inget vett akkor háturol meg fogtam a segét. Mi egy szobában lakun két külőn agyon alszunk.
1
bebe
2007. december 27. 15:42
#70
Kokó már leirta világosan hogyan kell csinálni de én meg kérdezem tölled és világos választ várok a kérdéseimre.Egyáltalán meg emlitetted neki hogy mi a szándékod vele? Közeledtél feléje az utasitások szerint, amit itt le irtunk,Tettél neki szerelmi vallomást?Tulajdon képpen hány éves vagy te?Talán te nem is akarod az anyudat meg dugni csak az itt leirtakon izgulsz fel,és igy végzel önkielégitést, esetleg az anyud bugyijával simogatod magadat, és ugy élvezel el,és kilesed mikor vetkőzik mesztelenre és szeretkezik az apuval,és akkor teis kivered menetközben a farkadat.Ismétlem a levelemre egyértelmü választ várok mert ha nem akkor kár az időt rád pazarolni.Ide figyelj amikor meg csókolod, akkor a szátokban a nyelvetek érjen össze és veszi a lapot hogy mi a szándékod vele és szoritsad magadhoz és erőssen smároljad le és fogdossad tiszta erőből a combját és haladjál fölfelé a pinája felé.Akarlak akarlak mondjad a fülébe és erőssen szoritsad, és fogdossaad a melleit is nyojad le az ágyra és utána jön aminek jönnie kell, mert fel fog izgulni rád. bátorság kisöreg.. a választ várom oké???
1
peti
2007. december 27. 14:50
#69
na irjon már valaki
1
peti
2007. december 27. 14:45
#68
Segicse valaki hogy tudnám megduni anyámat ha nem akkarja
1
qqqwww
2007. december 27. 11:56
#67
uuh bakker miért nem keresel magadnak egy barátnőd
1
koko
2007. december 26. 19:02
#66
Na Petike... Hogyha a fater nem tudja kielégiteni a mamát, akkor van esélyed hogy te vedd át ezt a szerepkört.Csak óvatosan fogjál neki a mamát behálózni keressed az alkalmat,amikor csak kettesben vagytok, erőssen nézzél a szemében és szoritsad magadhoz és halkan sugjad a fülébe hogy kivánod és halálosan szereted.Közben simogatod az erogén zónákat,a fenekét,combját, majd mindig szép lassan haladsz befelé a jobb kezeddel a puncija felé.Ne engedd hogy a szoritásodból kiszabaduljon, mert ösztön szerüen ezt fogja tenni.A nyakát a fülénél elkezded csókolgatni és,csak suttogod a fülében azt akarom hogy az enyém légy, csak az enyém.Különben meg fogok halni mert nem birom tovább nélküled, végezni fogok magammal.Nincs olyan anya aki ellen áljon ennek a kisértésnek.A halált csak fegyvernek dobjad be, de ne tedd meg hogy eldobod az életedet.Jegyezzed meg minden anyának a gyermeke élete a legfontosabb és meg is tesz érte mindent ha szereti a gyerekét, még ezt is ha komolyan akarod.
1
bebe
2007. december 25. 23:06
#65
A nevelő anyámat minden reggel kikellett elégiteni, mivel özvegy asszony volt.Az volt a szokása hogy egy fehér átlátszó köntösben jött át a szobámba minden reggel pontban 6.30.-kor.Hozta a kávét, köntös le és mindig mesztelen kávéztunk meg.És utána egy leszopás következett,alapos pina kinyalással, és egy hatalmas lovaglással,közben a fülemet harabdosta mig el nem ment.Majd a cerkát fel tuningolta és segbe kellett kurni.volt olyan is mikor napközben a konyhába szeretkeztünk a mosogatón.
1