A+ A-

Névnapi ajándék

István vagyok, 16 éves és egy történetem szeretném veletek megosztani.
Szüleimmel és a nővéremmel élek egy kisvárosban. A lányokkal eléggé nehezen tudok kapcsolatot teremteni a félénkségem miatt. A nővérem 19 éves nagyon csinos lány, aki után az utcán megfordulnak a férfiak. Nekem is nagyon tetszik és sokat maszturbálok, miközben őrá gondolok. Tavaly karácsony előtt pár nappal, már nem bírtam magammal és szokásomhoz híven a nővérem (Rita) egyik használt bugyijába masztiztam. Szeretem érezni az illatát, a farkamra tekerem a kis bugyit és úgy verem ki. Amikor elélveztem elaludtam és meztelenül feküdtem az ágyon a gecis farkammal. A kezemben ott volt Rita bugyija, miből csöpögött szinte a nedvem. Egyszer egy ajtó csapódásra riadtam és csak azt láttam, hogy becsukódik a szobám ajtaja.
Azt hittem nincs senki a házban rajtam kívül, de tévedtem. Nem tudtam mit tegyek, de legyőztem a félelmem és kimentem a nappaliba. Ott ült Rita és lapozgatott egy újságot.
Zavarban voltam, de ő nem sokat teketóriázott, egyből rám támadt, hogy mit csinálok én a bugyijával? Nagyon lehordott és én megszégyenülve kullogtam a szobámba. Amikor hallottam, hogy anya megjött, már hallottam is, ahogy a nővérkém elújságolja neki az esetet.
Csak a vacsorához mentem ki, de nem volt semmi következmény. Eltelt pár nap és jött a karácsony és a névnapom. Apa külföldön volt, úgyhogy hármasban ünnepeltünk.
Az ajándék átadása után a nővérem rám mosolygott és nem tudtam ezt mire vélni, mert az eset óta nem is állt velem szóba. Amikor mindenki elment a saját szobájába, egyszer csak kopogtak az ajtómon és Rita jött be. Azt mondta, hogy van neki a számomra még egy ajándéka és átadott egy kis dobozt. Nem tudtam mi lehet benne és felbontottam. Egy gyönyörű piros csipke tanga volt benne. Nem is tudtam megszólalni, de Rita azt mondta, hogy csak akkor kapom meg, ha előtte csinálom azt, amit két napja csináltam. Nagyon zavarban voltam és csak annyit tudtam kinyögni, hogy csak használtba tudom. Erre ő levette a melegítőjét és kilépett a bugyijából. Az arcomra dobta a falatnyi kis bugyit és várakozva nézett. Ott állt előttem meztelenül. Tetszett eddig is nagyon, de ahogy előttem állt egyből felállt a farkam.
Szétnyitott combokkal leült elém és rám szólt. Csináld már, látni akarom hogyan csinálod!
Éreztem a bugyija finom illatát, letoltam a nadrágom és a merev farkamra rácsavartam a bugyit, ahogy szoktam. Mereven bámultam Ritát, aki elkezdte magát simogatni közben. Vertem a farkam és egyre jobban tűzbe jöttünk mind a ketten. Szétnyíltak a nagyajkai és a csiklója kikandikált, amit erősen dörzsölt magának. Én sem voltam rest és nagy lendülettel vertem a farkam. Rita egyre jobban nyögött és teljesen elvesztette a fejét. Gyere ide, nyögte és maga elé állított. Levette a bugyiját a farkamról és a nedves punciját dörzsölte vele, miközben a farkam kezdte húzogatni. Isteni volt, eddig csak egyszer voltam lánnyal, de nem volt igazán nagy élmény. Most tudtam, hogy fantasztikus lesz. Akartam, hogy több is legyen és közelebb léptem hozzá. Mint a filmekben láttam, megfogtam a fejét és finoman a farkam felé húztam. Engedelmesen ráhajolt a farkamra. Leszopjalak? Kérdezte és én csak bólintani tudtam. Forró volt a szája és nagyon jól szopta a farkam. Amikor a nedves bugyiját a kezembe adta, akkor volt teljes a gyönyöröm. Szagolgattam és szinte nem is tudtam mi történik velem. Éreztem a forróságot, amit szoktam, de most sokkal erőssebben és egy hatalmas adag spermát spicceltem a szájába. Nem lepődött meg, hanem szépen lenyelte él kiszívta a farkamból az összes gecit. A nyakára és a szája szélére is jutott, amit a bugyijával letörölt.
Amikor lenyalt rólam mindent, hanyatt dőlt és felhúzta a lábait. Láttam a filmekben hogyan kell csinálni, és csináltam. Tudtam, hogy azt akarja, hogy a nyelvemmel izgassam és meg is tettem neki. A fejem az ölébe hajtottam és puszilgatni kezdtem. Nyaljál! Kiáltott rám és a fejem a puncijára szorította. Nyaltam a gyönyörű csiklóját és egyre hangosabban élvezett. Amikor elélvezett egy olyan hangosat sikoltott, hogy anya is meghallotta. Hallottuk, hogy jön a szoba felé, de nem tudtunk hirtelen semmit sem csinálni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.12 pont (103 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2014. 12. 6. szombat 06:40
Egynek elmegy.
#10 listike 2014. 01. 28. kedd 15:55
Ez így kevés.
#9 dot 2007. 09. 28. péntek 01:01
Kár, hogy sok jónak induló, izgató történet folytatás nélkűl marad...
#8 fiest 2007. 05. 2. szerda 18:31
folytatást !!!szerintem jóóóóóóóó
#7 én 2005. 06. 11. szombat 18:33
Elég gáz
#6 david 2005. 06. 8. szerda 07:23
Szar, sémákra épül."Apa külföldön van.." A legtöbb családi igy kezdődik.
#5 chad 2005. 06. 5. vasárnap 23:05
túl egyszerű, túl kamu
#4 Anonymus 2005. 06. 5. vasárnap 15:53
szar egysikú unalmas
#3 Dragon 2005. 06. 4. szombat 22:01
Kissé befejezetlen
#2 Nagy János 2005. 06. 4. szombat 14:02
Ez jó !
#1 Törté-Net 2005. 06. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?