Pálinka-Fesztivál előtt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 A57L 2014. 01. 4. szombat 04:37
Elég jó.
#13 papi 2013. 08. 13. kedd 05:16
Nem rossz
#12 zsuzsika 2013. 07. 9. kedd 10:19
Most Niki,vagy Anikó? Nekem nem tetszett,de ízlések és pofonok különbözőek.
#11 e.n. 2010. 12. 3. péntek 11:31
Kedves Olvasóim!
Köszönöm a kis történetemre leadott szavazatokat!
(Sajnos most nem volt elég a dobogóhoz)

Ez volt az első megjelent írásom, de van még jó néhány hasonló a fiókomban. Szóval, ha valaki szeretne hasonlókat olvasni, akkor kérem, jelezze, és akkor feltöltök majd újabbakat is.

Köszönettel,
e.n.
#10 Remete D. László 2010. 11. 28. vasárnap 22:17
Kedves e.n.!
Aha!
Csökevényes férfi agyammal felfogtam, mire utalsz.
Az a helyzet, tudod, hogy azoknak, akik ismerik a Wordot (és nem tekintik érdemnek azt, hogy ezt sem tudják meg azt sem) azok megtalálják az egyszerű kis szót a Word legfelső sorában, ami egyetlen kattintással hajszál pontosan elárulja bármekkora szövegről, hogy hány szó, hány karakter a szóközökkel vagy anélkül, de még mindig arra kérlek ne légy annyira mérges.
Üdv. Remete
#9 Remete D. László 2010. 11. 28. vasárnap 22:13
Kedves e.n.!
Kicsit indulatos vagy, és tüntetsz azzal hogy ezt sem tudod, meg azt sem, aztán rébuszokban beszélsz. Úgy teszel, mintha én szavaztalak volna le, pedig tudhatnád, nem volt rá módom, és éppen az én kezdeményezésem volt az, hogy ne szavazhassunk egymás ellen.
Nem tudlak követni a női praktikák közé. Lehet, hogy elém kerülsz, lehet, hogy nem, én akkor sem fogok haragudni Rád, te se haragudj senkire, aki nem ártott neked.
Üdv.
Remete.
#8 e.n. 2010. 11. 28. vasárnap 22:05
Tőlem aztán nem kell elnézést kérned!
Ez egy demokratikus oldal.
Akkor, ott, és azt írsz be a fórumokba, amikor, ahol, és amit csak akarsz.
Továbbá akkor és ott utalsz a (számomra ismeretlen) jóslatodra, amikor és ahol csak akarsz!

És/De biztosan jól számoltál? Nem csak 128?
Vagy 132?
#7 Remete D. László 2010. 11. 27. szombat 22:26
Kedves e.n.!
Bocsánat, hogy újra szót kérek, de átfutottam még egyszer az írásodat.
Idemásoltam az egészet, ami a panorámára vonatkozik:
Éppen a Lánchídhoz közeledünk.
Szóval, a Vár felé vesszük az irányt. Hangulatos, keskeny, meredek kis utcácskákon hajtunk felfelé.
Mit mondjak? Nem színezted túl csicsásra a helyszínt.
Ha valami elkerülte a figyelmemet, esetleg hívd fel rá itt, de ha csak ennyi, hát ez a szóközökkel együtt 130 karakter. Majdnem ennyit vesztegettél a kis piros cabriódra.
Üdv. Remete
#6 Remete D. László 2010. 11. 27. szombat 22:18
Kedves e.n.
Nem akartalak megbántani, és valószínűleg nem olvastad, amit a közös topicnál írtam. Én is tudom, hogy a végeredményt még nem hirdették ki.
Továbbá nyilván nem olvastad azokat a hozzászólásaimat, amelyekben tényleg leminősítettem az írót.
Az nem egy dicséretes gondolat, hogy nem olvastad a többi leírást, én megtettem, mert kíváncsi voltam a más munkáira, és abból is tanulhatok, ha elolvasom a többi versenyművet meg abból is, ha elolvasom a hozzászólásokat. Szeretek tanulni, mert érdemes.
A halászbástyás történethez fűzött mondataimból nem annyira az derül ki, hogy túlságosan preferálnám, inkább az, hogy elfogadom, hogy az élen végezhetett.
A helyezésekről pedig: Éppen most ért véget az X Faktor, ahol a közönség kiejtette a legjobbat, tehát a helyezésre hivatkozni - nem vezet sehová. Lehet, hogy további reklamációk után megelőzöl, akkor az én jóslatom teljesül be. Minden esetre kevesebb dühöt kell felmutatni a többi versenyző ellen. Én sem haragudtam az előttem végezőkre, Te se tedd. Rád sem fogok haragudni, ha megelőzöl.
A véleményemet fenntartom, mint ahogy azt a véleményemet sem változtatom meg, amit a többi íráshoz fűztem pl. a göcseji zöldségeskert, vagy a Duna-parti randevú vonatkozásában. Ezek az enyémnél is jobb írások, meg az előttem végző munkáknál is jobbak.
Mellesleg az összesített toplista élén az én írásaim is álltak már, és ettől még nem öntött el a méreg, ha más is odakerült, még akkor sem amikor letaszítottak onnan. Az élet ilyen.
Üdvözöllek.
Remete.
#5 e.n. 2010. 11. 27. szombat 21:34
Egyrészt:
Ez a történet egy hét után az ÖSSZESÍTETT TOPLISTA első helyén állt, 20 szavazattal, 9,3-es átlaggal.
Tehát a több mint 5600 történet közül volt az első!!
(Az már más kérdés, hogy ezt követően jöttek egymás után az 1 pontos szavazatok)

Kedves Remete! A te történetednek mi volt a legjobb helyezése az összesítettben?

Másrészt:
(a többi észrevételedhez)
Nem tudom, hogy kezdődik "minden második leírás", mert nem olvastam minden második leírást.

Igazad van: a Pálinka-fesztivál bárhol a világon játszódhatott volna, egy sötét szobában, ahol - egy biztonsági őrök által őrzött - színpad van felállítva, háttérben a pesti panorámával.

Ahogyan az általad preferált halászbástyás történet is játszódhatna bárhol a világon, ahol található "egy kis bokros park", közepén egy fával, aminek neki dőlve egy "dögös csaj" maszturbál fényes nappal.
(és a stílusa (az egy-két bekezdésben általános iskolás szintű fogalmazás, tőmondatok sorozata stb.) abszolút "semmi javításra nem szorul" wink


Harmadrészt:
Ha jól tudom, a Szerkesztőség még nem hirdette ki a hivatalos végeredményt...

Ennek tükrében egy kicsit visszás, hogy a harmadik helyen álló történet írója ilyen nagy mértékben leminősíti az utána következő - minimális különbséggel lemaradt -, negyedik helyezett írást.
#4 Remete D. László 2010. 11. 27. szombat 08:56
A kezdet igen sablonos, hosszú bemutatkozás a szokásos leírásban, ecsetelgetve saját magunk testét, ez nem túl eredeti bevezetés. (Találj ki egy párbeszédet, ahol más mondja el ugyanezt, mindjárt jobb lesz!)
Később jön sok-sok párbeszéd, amelyik tényleg életszerű(nek tűnik), de nem ad semmiféle érdekes információt. A szex indokolatlanul lassan bontakozik ki, és szinte semmi köze sincs a helyszínhez. Egy ablaktalan szobában is játszódhatna a világ bármely részén.
A mondatok stílusa, alapos javításra szorul. A sok De, És, Mert meg Hogy vagy Hmmm kezdetű mondat bennem a szexet is lelohasztja, a kerek feszes fenék emlegetése sem mozgatja meg a fantáziámat, mert minden második leírás így kezdődik: Melleim kicsik, de feszesek, lábam hosszú, feszes – mintha a jelzők között csak a feszes létezne az írók egy részénél.
Nem gondoltam volna, hogy az élmezőnyben végez, néha az első helyre is feljutott.
#3 _Tim_ 2010. 11. 24. szerda 12:45
"Kicsit" erőltetett nekem, de maga a szex része jó.
#2 tiborg 2010. 11. 24. szerda 04:45
Ez mar dofi!!Szerintem ez az legjobb 10 -ben van.
#1 Törté-Net 2010. 11. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?