Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Ez elég tömény volt ott, ahol részletesnek kellett volna lennie és fordítva. Nagyjából úgy, mint ahogy a csókolózás viszonyul egy dugáshoz. De a csókolózást sem írjuk két órányi jelenetként úgy, hogy utána a dugást elintézzük egy mondattal. Valami ilyesmire gondolok, amikor: Azt akarja érezni, amit én, akkor, amikor én, ott, ahol én. Megtettem. Ha a többit is elolvasom, akkor érthető, de lehetett volna részletesebb. Ha az izgalom fokozását szeretted volna elérni ezzel, az nálam nem ért célba. Inkább megakasztja az olvasás menetét. A beöntéses rész egy előkészítés több más akció jelenethez. Persze élvezhető önmagában is néha. De ez maximum extrém lenne, nem bizarr. Hogy mi a különbség a kettő között? Hm. Egy példa: ha egy sífelvonó alatt szeretkezek a párommal, az extrém. Ha ugyanezt egy jegesmacival tenném, az bizarr. Bár nem tudom, hogy van-e ezekre itt külön címke. Egy elbeszélő történetnek nem rossz egyébként. De az ilyenek miatt nálam 8 pontot ér.
Valami ilyesmire gondolok, amikor: Azt akarja érezni, amit én, akkor, amikor én, ott, ahol én. Megtettem. Ha a többit is elolvasom, akkor érthető, de lehetett volna részletesebb. Ha az izgalom fokozását szeretted volna elérni ezzel, az nálam nem ért célba. Inkább megakasztja az olvasás menetét.
A beöntéses rész egy előkészítés több más akció jelenethez. Persze élvezhető önmagában is néha. De ez maximum extrém lenne, nem bizarr. Hogy mi a különbség a kettő között? Hm. Egy példa: ha egy sífelvonó alatt szeretkezek a párommal, az extrém. Ha ugyanezt egy jegesmacival tenném, az bizarr. Bár nem tudom, hogy van-e ezekre itt külön címke.
Egy elbeszélő történetnek nem rossz egyébként. De az ilyenek miatt nálam 8 pontot ér.