A+ A-

Nyaralás után 1. rész

Véget ért a nyaralás, hazaérkeztünk. Felhordtuk a táskáinkat a szobába, kipakoltunk, elinditottok a mosógépet. Kicsit szomorú voltam, és furcsa érzések keringtek bennem. Lesz folytatás? És egyáltalán mi lesz, és hogyan tovább? Anyu jókedvűnek látszott, vidáman hivta fel a barátnőit, cseverészett velük. Én visszavonultam a szobámba. Könnyű vacsorát készitettünk, szótlanul ettem, és néztem magam elé. Elmentem zuhanyozni, és visszavonultam a szobámba, szótlanul bámultam a plafont. Hallottam hogy anya is zuhanyozik. Kis idő mulva kopogott az ajtómon, és bejött egy fehér, combközépig érő köntösben, melyet átvilágított az előszobából beszűrődő fény. Odaült az ágyam szélére, és megsimogatta a fejem. És megpuszilta az arcom.
- Szeretnék veled beszélni kicsim. Kérlek gyere át hozzám!
Eleget tettem kérésének. A szobájában kellemes félhomály, gyertyák, kellemes illat, az asztalon két pohár, és egy üveg bor. És az ágy szépen megvetve két személyre.
- Gyere ülj ide mellém!
Öntött a borból, odaadta a poharamat, koccintottunk, és lágyan megpuszilta az arcom. Megütötte az orrom a finom parfümjének az illata.
- Egészségünkre kicsim!- és nagyot kortyolt a finom borból. Én is követtem a példáját.
Megfogta a kezem, és lágyan az ágyhoz húzott. Leültünk egymás mellé. Kissé szembefordult velem, és keresztbe tette a lábát. A köntöse felcsúszott, és majdnem a combja tövéig szabadon hagyta szép barna izmos combját.
- Kicsim, látom szomorú vagy! Ne légy! Látod én sem vagyok az! Csodás dolog történt velünk! Én is akartam már régen. Tudod mennyit ábrándoztam rólad? Ne mond azt hogy te nem! Tudok sok mindenről, de direkt nem szóltam érte neked!
- De anya most mi lesz tovább?
- Először is ha kettesben vagyunk nem szólítasz többet anyának! Jó?
- Jól van anya!
- Na, csak nem jó! Tehát?
- Jól van Anikó!
- Na Tibi, így már sokkal jobb! Én sehol soha nem mondom neked azt hogy fiam, gyerekem, Maximum kicsim! Jó?
- Jó Anikó!
- És senkinek nem beszélünk róla! Én megállom hogy nem mondom el, és erre kérlek téged is!
- De mostmár hogyan tovább?
- Te szeretnéd folytatni? Mert én igen! De ha te nem akarod, akkor bár nehéz, de ...
- Igen szeretném! - és elpirultam.
- Akkor jó!- És szájon csókolt. Hosszan, érzékien, miközben átölelt, és én is átöleltem. Testünk összefonódott, és ledőltünk az ágyra. Kezdtem merevedni. Simogatta az arcom, a fejem, az én kezem is felfedező útra indult, a nyakáról szétnyitva a köntösét a hátát kezdtem el simogatni. Hanyatt feküdt, feljebb húzódva az ágyon, és követtem. Majd elkezdtem simogatni a mellét, a bimbóját, ami nagyon hamar megkeményedett. Elkezdtem puszilgatni a nyakát, és haladtam lefele centiről centire, míg elértem a mellét. Simogattam, és nyelvem hegyével körbenyaltam az udvarát, majd kis idő múlva a keményedő bimbót. Amikor hozzáért a nyelvem felnyögött. Eddig szorított magához, most az egyik kezével elengedett, benyúlt a nadrágomba, és megfogta a kemény farkam. Finoman szabaddá tette a makkom, elkente rajta az izgalmi váladékom, és elkezdte simogatni. Mikor a nyakához ért, és körbejárt rajta az ujja, felnyögtem.
- Szopjad a cicim Tibikém! Kérlek!
Eleget tettem a kérésének, és szoptam, szívtam a bimbóját.
- Jajj, ez nagyon jóóó!
Közben simogatta a farkam. Abbahagytam a cicije szopását, elkezdtem megfordulva a hasát puszilgatni. Már teljesen megfordultam, mellette feküdtem, megszabadított a nadrágomtól. Én simogattam a combját, a popsiját, először kívül, majd belül. Ahogy haladtam a simogatással felfele, kissé széttette combjait. Beletúrtam a nyírt punciszőrébe, végigsimogatva a nagyajkait. Éreztem hogy nedves, és apró remegések futnak át rajta. Lágyan végig simítottam a kisajkait, a bejáratot, ujjam bőven benedvesítve, majd elkezdtem megkeresni a csiklóját, amit hamar megtaláltam. Körbesimogattam, ő halkan felnyögött. Éreztem hogy ahogy körözök rajta úgy keményedik a csiklója. Odahajoltam a puncijához, élvezettel beszíva a bódító parfüm illattal keveredő frissen felizgult punci illatát. Végignyaltam a kisajkait, majd a csiklóját kezdtem el nyalni. Megmozdult alattam oldalra fordult kissé, húzta a farkam magához. Éreztem forró leheletét a farkamon, majd finom nyelve simogatását a galléromon, minek hatására felnyögtem a gyönyörtől. Majd eltűnt a farkam egy meleg, barlangban, mely teljesen körülölelt, ajka gyűrűként zárult a makkom gallérja alá, nyelve táncolt rajta, enyhén szívta.
- Jaj nem bírom! Lassíts! Kérlek! Anikó!
Csak mormogott és szopott tovább. Én is folytattam a nyalását egyre intenzívebben. Egy kis idő múlva éreztem, hogy remegni kezd, elengedi a farkam, felsikolt, combjai összerándulnak, csípője felemelkedik, és a hasa ütemesen rángatózni kezd, majd aléltan zuhan vissza. Megfordultam, és láttam hogy a szeme be van hunyva, kapkodva veszi a levegőt, a nyakán láttam hogy szíve hevesen dobog. Odahúzódtam mellé, átöleltem, puszilgattam. Erőtlenül ölelt át, és puszilt meg.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.68 pont (139 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 A57L 2016. 07. 5. kedd 07:59
Remek kis írás.
#16 fingerlis 2015. 06. 27. szombat 18:10
..és a sok szöveg helyett : Jó !+10*
#15 csaba1949 2015. 02. 6. péntek 04:59
megegyeztek egymással
#14 admiral 2014. 03. 7. péntek 17:14
jo
#13 Tivadar 2014. 01. 12. vasárnap 23:48
De korrigálva lett! Köszönöm!
#12 Tivadar 2014. 01. 8. szerda 20:22
Köszönöm a visszajelzéseteket! Van a történetnek előzménye is "Nyaralás" címen olvashatjátok. Azt is én irtam, csak a technika meg a saját bénázásom miatt ezt a történetet nem tudtam az akkori nevem alatt feltenni. Kész a folytatás is, rövidesen jelentkezem vele! (Remélem nem harmadik néven. )
#11 zoltan611230 2014. 01. 4. szombat 15:17
Jo...csak elozmenyek nelkul?
#10 genius33 2014. 01. 4. szombat 04:40
Kissé esetlen itt-ott, de azért kellemes. 8 p. Folytasd.
#9 veteran 2014. 01. 2. csütörtök 20:42
Folytasd!!!
#8 rockycellar 2014. 01. 2. csütörtök 14:19
Kicsit furcsa, hogy semmi előzménye nincs
#7 sanyi0227 2014. 01. 2. csütörtök 13:30
10-p. remélem nem hagyod abba és folytatod.
#6 mif23 2014. 01. 2. csütörtök 12:22
Várom a folytatást.
#5 papi 2014. 01. 2. csütörtök 09:59
Tetszik.
#4 feherfabia 2014. 01. 2. csütörtök 07:20
Nagyon jó!
#3 listike 2014. 01. 2. csütörtök 06:14
Tetszett. Ha lehet, folytatsd.
#2 Rinaldo 2014. 01. 2. csütörtök 06:11
Nagyon jó történet.
#1 Törté-Net 2014. 01. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?