Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Egyetértek az előttem hozzászólókkal, nemcsak szívesen olvassuk, hanem igényeljük is , hogy ilyen történetet is olvashassunk. Köszönöm, hogy megajándékoztál vele.
Szerintem az itteni olvasók is megérdemlik ezt a magasabb színvonalú történetet, ahol nem csak a szex dominál, hanem az érzések, az emberi sorsok. Nagyon jól megírt történet. Köszönöm, hogy olvashattam.
Szenzációsan megírt kemény történet két lelkileg sérült (ráadásul egyikük fizikailag is) ember egymásra találásáról lélekben, majd testileg is. Megérne egy folytatást, mert a jövő még nem megoldás, csak lehetőség! Nekem 3 x 10 pont!