A+ A-

Kalózok között 2. rész

Másnap hajnalban Bob ébredt fel hamarabb és nézte lánya nyugodt arcát, aki mellette karján fekve aludt. Az előző estén elmélkedett, hogy mekkora részt játszott a történtekben a helyzet megoldásának szükségessége és mekkorát a bennük levő vágy. Egy kicsit meglepődött a lánya ügyességén, tudomása szerint a lánya körül bár forgolódtak már a fiúk, eddig nem jutottak semeddig.
A történteket tekintve ez most pillanatnyilag mindegy is. A lehetőségek közül Bob szerint még ez volt a lehető legjobb. Nem tekintik a lányának, akivel zsarolni lehetne, és esetleg odavetnék a bűnözőknek, hogy szórakozzanak vele. Ami történt, kettőjük titka marad. Szerencsére nem léptünk át minden határt, próbálta magát megnyugtatni.
Nikol megmozdult és a hátára feküdt. Kőkemény mellei ágaskodtak és hajnali derengés a sima, hibátlan bőrének csodálatos szint adott. Lapos hasa szabályosan emelkedett és süllyedt, ahogy nyugodtan lélegzett álmában. Az apja által nyújtott kéj utáni nyugodt kimerültség még mindig álomban tartotta. Apja csendben nézte gyönyörű fiatal testét és a bőréből áradó virágillatot mélyen beszívta. Közelebb hajolt az ágyon szétterülő hajához, hogy még intenzívebben érezhesse ezt az édes illatot. Megbabonázva szívta magába és egyre közelebb hajolt, el akart veszni a sűrű hajzuhatagban. Eközben a lánya füléhez ért, aki ettől egy pillanatra megrázkódott, majd rögtön közelebb is húzódott apja szájához. Mindezt öntudatlanul, hiszen továbbra is csukott szemmel egyenletesen szuszogott tovább. Apját ekkor elkapta a játékos hangulat és bekapta a kicsiny fület. Szájával óvatosan fogta és nyelvével a kagylócska járatait kezdte felderíteni. Az ötlet kellemes fogadtatásra talált, hiszen lánya ahelyett, hogy elugrott volna, egy nagyot sóhajtott és a hátát megfeszítve, mellkasát megemelve élvezte apja száját. Bob elengedte a lánya fülét és nyakát csókolta végig. Nikol az ingerlés hatására, mint egy kismacska, szinte dorombolva bújt apja csókokat osztó szájához. Kezével közben meztelen melleit kezdte masszírozni.
Bob egy pillanatig meglepődött és már nem tudta eldönteni, lánya álmában teszi ezeket, vagy már felébredt. Kíváncsiságból egyik kezével végigsimogatta a köldökétől indulva lánya hasát. Mielőtt a melleihez ért volna Nikol megfogta a kezét és türelmetlenül rátette a mellére. Kétszer-háromszor apja kezével együtt összenyomta a melleit, majd a felszabadult kezével punciját kezdte simogatni.
A levegőt hangos nyögések közepette préselte ki magából, miközben kezével játszott a puncijával. Apja megbabonázottan folyamatosan simogatta a kőkemény melleket és néha ujjai közé véve finoman megdörzsölte a piciny bimbókat. A látottak nem hagyták hidegen, hiszen farka már nem csak éledezett, hanem kőkeményen ágaskodott.
- Csókolj meg! – hangzott a felszólítás lányától, aki máris, kiéhezetten kereste apja száját. Bob nem állt ellen és követelőző szájnak engedve, megcsókolta lányát. A nyelvük forró táncba kezdett, vágyaikat tovább korbácsolva. Nikol megfogta apja falloszát és anélkül, hogy szájuk egy pillanatra is szétvált volna, átlendült egyik lábával Bob teste felett. A farkat továbbra is fejte, de közben kezdett elhelyezkedni, hogy magába fogadhassa a kőkemény dorongot.
- Kislányom nee. – próbált finoman ellenállni apja, de Nikol egy kis mosollyal a száján már is kezdett ráereszkedni farkára.
Bob nem tudott ellenállni. Egy pillanatra villant fel a józanság szikrája, ami azt mondatta vele, hogy nem szabad. Ez azonban a csábítás mellett kevés volt, és amikor megérezte lánya lucskos szeméremajkait, majd a hüvelyének finom szorítását, nem volt megállás. Hirtelen teljes lendülettel tövig döfte lányába farkát miközben ő is és Nikol is feljajdultak. nem a fájdalom volt ami kicsikarta belőlük a hangokat, hanem a beteljesült vágy okozta élvezet.
Néhányszor ezután Nikol finoman felemelkedett és visszaereszkedett apjára, lassan hozzáigazodva annak méreteihez. Ahogy csúszkált rajta, hüvelye egyre síkosabb lett összekeveredett nedveiktől. Gyorsította az ütemet és egyre jobban belemelegedett. Érezte a kemény forró rudat, ahogy újra és újra utat tör a testében. Figyelte, ahogy mozog és minden idegszálával összpontosított a mozgására. Nem tudta, hogy ilyen élvezet, ahogy egy férfi szerszáma benne van. A teste is furcsa dolgokat művelt, hol forróság öntötte el, hol pedig megremegett és hideg futkározott a hátán. Azonban mindezek nem voltak kellemetlenek, sőt új élvezeteket mutattak.
Bob nézte a lányát, ahogy önfeledten élvezi a megszerzett falloszt. Figyelte a lány mozgását, arca rángásait, ahogy az élvezet megmutatkozik rajta. Benne is növekedett a feszültség, amit majd a mindent elsöprő nyugodt beteljesülés zár le.
– Nem élvezhetek bele! – gondolta és a megoldáson kezdett gondolkodni. Nem védekezünk, még teherbe ejtem. Nem lehet elmennem benne, de annyira kiéhezett vagyok, nem tudom meddig bírom visszatartani. Mi lesz ha elkezd élvezni?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.71 pont (112 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 vakon53 2016. 05. 29. vasárnap 17:12
Kérjük feleségemmel a harmadik résztis!
#15 joozsi 2016. 04. 25. hétfő 04:06
Folytatod? Jó lenne.
#14 papi2007 2016. 01. 26. kedd 07:54
Maximális 10 pont én is elélveztem
#13 Bal01 2015. 12. 4. péntek 11:50
Jó lett ez is! (Az action részt még egy kicsit azért részletezhetted volna.)
Várjuk a folytatást!
#12 deajk2008 2015. 12. 4. péntek 10:00
nekem nagyon tetszett az análszexes rész is, mert én is bi vok pasi létemre és szeretem a faszt is ... folytasd
#11 papi 2015. 11. 27. péntek 20:52
Nagyon jó, remélem jön a folytatás.
#10 cscsu50 2015. 11. 27. péntek 20:34
jöhet a harmadik rész
#9 hd4350 2015. 11. 27. péntek 17:23
Továbbra is érdekes! Nem hallották meg amiről beszéltek? Ezzel elárulva ,hogy kik is ők egymásnak? Kíváncsian várom a folytatást smile
#8 sportyman (alttpg) 2015. 11. 27. péntek 09:52
Nagyon kellemes családi történet, az anális szex pluszban sokat emelt az izgalmi indexen! Várom a történet folytatását!
#7 Rinaldo 2015. 11. 27. péntek 09:52
Szuper.
#6 veteran 2015. 11. 27. péntek 08:37
Nagyon jó. 10p.
#5 listike 2015. 11. 27. péntek 07:05
Nagyon élvezetes, várom a folytatást.
#4 feherfabia 2015. 11. 27. péntek 06:28
Egész jó!
#3 A57L 2015. 11. 27. péntek 05:41
Élveztem az írást,nagyon jó lett.10P
#2 genius33 2015. 11. 27. péntek 05:19
Cuki smile
#1 Törté-Net 2015. 11. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?