Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Szia tetszett ez a sztori sok dolog velem is megtörtént hasonló módon szinte. Emiatt könnyen éreztem magaménak ahogy olvastam. Remélem jön a folytatás és részemről ez most 10 pont köszi
Történet hossza és stilusa egy tapasztaltt, e témában jártas, nem kezdő író írta, csak új nevet választott magának a közléshez.
Én a bevett szokásom miatt, minden új írónak ( még ha e történet írój nem tünik kezdőnek) ösztönzésként magas pontszámmal kívánok kedvet csinálni. Mielőtt pontoztam volna, három pontozó közül, valaki nagyon lepontozta ezt a tartalmas, kidolgozott, remekül megírt, i z g i történetet. Az én 10.P -mal is csak 6. pontig tudtam felhozni.
/Ilyen remekműre szándékosan alacsony pontot, csak írigységből, rosszindulatból, szoktak adni!/
"Álmoska5"
Én a bevett szokásom miatt, minden új írónak ( még ha e történet írój nem tünik kezdőnek) ösztönzésként magas pontszámmal kívánok kedvet csinálni.
Mielőtt pontoztam volna, három pontozó közül, valaki nagyon lepontozta ezt a tartalmas, kidolgozott, remekül megírt, i z g i történetet.
Az én 10.P -mal is csak 6. pontig tudtam felhozni.
/Ilyen remekműre szándékosan alacsony pontot, csak írigységből, rosszindulatból, szoktak adni!/
"Álmoska5"