A+ A-

Mary McMara háza

Kate először érezte, hogy rosszul döntött, ahogy a gyalogúton megcsapta a rekkenő hőség. Úgy volt, hogy hazaviszi az a fazon, a nagyanyjához a városba, de olyan mocskos módon tett közben ajánlatot, hogy nem mert vele együtt maradni. Az útkereszteződésnél, a stoptáblánál, kilépett az autóból, otthagyva merev farkú sofőrjét. Bár szerette a szexet, általában nem volt ellenére egy kis alkalmi döngetés sem, ebből a pacákból nem sok jót nézett ki, valószínűleg aberrált, gondolta. Így szinte elszaladt és elindult gyalog. Tudta a völgyön keresztül alig egy órával hosszabb az út, mint autóval megkerülni az egész völgyet és egyébként is szeretett sétálni, no meg régen járt már arra. Út közben jött rá, hogy a sofőr a perverz beszédével mégiscsak felizgatta, mert enyhe nyomást érzett altestében és tudta, ha estig nem tud maga - vagy valaki más - magán segíteni, holnapra görcsölni fog a hasa és nagyon ideges lesz.
Amikor a völgy alsó harmadához ért már tudta, hogy nagyon rossz döntést hozott. Akkor bukott át a hegy tetején az a viharfelhő, amitől az a rettenetes, nyomott meleg kínozta. Amikor a felhőket meglátta, meggyorsította lépteit, hogy legalább az erdőbe beérjen, mielőtt kitör a vihar, bár érezte, ezt nehezen ússza meg. Már mélyen bent volt az erdőben, amikor utolérte a vihar előszele, borzasztónak ígérkezett, ítéletidőnek. Azt is tudta nem biztonságos a fák között, hisz egy letört ág, kidőlt fa halálra is zúzhatja. Már szaladt az ösvényen, amikor egy alig járt leágazás került elé. Eszébe jutott nagyanyja tiltása, "a Mary McMara tanyához nem mehettek." Furcsa mesék keringtek a tanya körül, hogy kísértetek lakják, meg, hogy bántják ott a fiatal lányokat, meg, hogy a lakatlan házból néha sikolyokat hallani meg nyögéseket. A száraz tényeket a mama barátnője mondta el. Mary McMara egyedüli lányként örökölte a valamikor hatalmas birtokot és a tanyát, egészen fiatalon. A birtokot eladta, és csak a tanyát tartotta meg az erdőben. Teljesen férfi módjára viselkedett, öltözött és vadászni járt, a pénzét utazásra költötte és körbeutazta a világot. Amikor elfogyott a pénze, hazajött és teljesen visszavonultan élt az erdőben. Csak akkor tört ki a botrány, amikor a város polgármesterének feleségét és lányát is elcsábította. A botrány kapcsán öngyilkos lett, de az is lehet, hogy besegítettek neki, és azóta fordulnak elő különös esetek a ház körül. Örökös nem lévén, elhagyottan áll a ház.
Kate tudta, kísértetek ide vagy oda, ha nem megy a házhoz, és nem keres biztonságos helyet, nagy baj lehet, így a tanya felé vette az irányt. A félig kidőlt kerítéshez ért amikor leszakadt az ég. Hatalmasat dördült és kopogni kezdett a jég. Erejét megfeszítve szaladt a tornácra. Szerencséje volt, mikor már a tojás nagyságú jegek kezdtek el esni, fedél alatt volt. A vihar rettenetes szelet is hozott, és Kate nagyon fázott, félig átázott, vékony karton ruhájában. Úgy gondolta védettebb helyet keres és lenyomta a bejárati ajtó zöldre oxidálódott rézkilincsét.
Nyitva volt. Belépett, tágas helységben találta magát. A villámok átvilágítottak a félig zárt zsalugáterek között, így körül tudott nézni a helységben. Mindenütt trófeák, bőrök, fegyverek és kitömött állatok borították a falakat és még a bútorokon is sorakoztak különféle ismeretlen eredetű tárgyak társaságában. Nagyot sóhajtott, de ebben a pillanatban, egy dörgéstől megrázkódott a ház, és a feje felett díszelgő jávorszarvas agancs megbillent, átfordulva zuhanni kezdett. Kate az utolsó pillanatban ugrott a falhoz, hogy ne nyársalják fel az agancsok. Közben megbotlott valami kitömött állatban és, hogy ne üsse be a fejét a kezével megtámaszkodott. A zuhanó agancs körülötte csapódott bele a fal faborításába, úgy hogy Kate-et odaszögezte a falhoz. Ott állt arccal a fal felé, és a nyaka, válla, karja egy szarvasagancs szorításában. Megpróbálta magát kiszabadítani, de meg sem mozdult. Az erőlködéstől és a félelemtől izzadni kezdett, amikor kicsapódott egy ablak és a szél keresztülvágott a szobán, felkapta a lány félig kigombolt ruháját és a nyakába fújta. Ugyanakkor a szemközti falról két hosszúpengéjű lándzsa vált le surranó hangot hallatva, nagy koppanással odaszögezve Kate fellebbentett ruháját. A fejét hátrakapva, meglátta, hogy a lándzsák mellől egy nagy, görbepengéjű tőr is lerepül, és egyenesen felé tart. Már szinte érezte a kés okozta fájdalmat, ami szerencséjére elmaradt, de helyette a vas hidegét, a feneke körül érezte meg. Először nem jött rá mi történik, de amikor a következő szélroham egyszerűen lefújta róla a bugyit, rájött hogy a tőrkés levagdalta. Alig ért a tudatáig alfele meztelensége, amikor valami szőrős megragadta mindkét lábát és határozottan szétrántotta. A tornacipő a puha medvebőrön könnyen csúszott, így védekezni sem tudott. Ott állt terpeszben, amikor megérezte, hogy a tigrisbőr, aminek az agancs nekiszorítja, megmozdul. Először a mellei nyomták be a bőrt, a fal síkjánál is mélyebbre, majd a tigrisbőr kezdte el szinte masszírozni a melleit.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.17 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2017. 03. 15. szerda 04:58
Furcsa.
#7 zsuzsika 2015. 02. 1. vasárnap 08:23
Érdekes sztori.
#6 papi 2013. 11. 17. vasárnap 19:42
Egész jó
#5 x124 2013. 03. 16. szombat 20:03
Jó.
#4 Rinaldo 2012. 07. 10. kedd 07:16
A sétából jó kis baszás lett.
#3 tiborg 2010. 06. 5. szombat 02:45
Jol megirt,szellemes sztori!
#2 wlui 2005. 01. 2. vasárnap 18:36
Nagyon jó, folytatást várunk!
#1 Törté-Net 2004. 12. 30. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?