A+ A-

Életem legszebb élménye

Az eset kb. 2 éve történt meg velem. Az akkori barátnőmmel már nagyban űztük a szex minden csínját-bínját, különböző helyszíneken, különböző pozitúrákban. Egyetlen egyre nem sikerült egész addig rávennem, arra hogy lenyelje a végterméket, amit úgy gondoltam, hogy nekem nagyon tetszene. 20. születésnapom elérkeztekor épp a barátnőmékhez tartottunk, miután otthon már föl lettem köszöntve. Mivel tél volt már, így teljes sötétségben vonultunk végig az utcán, és én az esti bulira gondoltam a haverokkal, ami a anyós-após pofavizit utánra lett tervezve. Mikor bekanyarodtunk a házukhoz a barátnőm a fülembe súgta sejtelmesen, hogy jóval nagyobb meglepetés vár mint amire számítok.
Ettől a pillanattól kezdve sexmániás beállítottságom miatt másra nem is tudtam gondolni, mint hogy végre megtörténik az amire oly régóta várok. Kicsit talán nem is volt illemtudó a viselkedésem a szülei előtt, hisz alig vártam már, hogy bezárkózzunk barátnőm emeleti szobájába, míg a szülei mit sem sejtve tv-t néznek a nappaliban. A szüleitől kaptam egy parfümöt, aminek szintén nagyon örültem, de már nagyon fel voltam csigázva.
És elérkezett a pillanat. Elfordult a kulcs a barátnőm szobája ajtaján, és már attól a nézéstől felizgultam, ami egy felajzott vadmacskára annyira jellemző. Mondta, hogy látta rajtam, hogy ráéreztem arra, amire ő is gondolt, de ismét kihangsúlyozta, hogy gondolni sem merném, mi vár még rám. És sose fogom elfelejteni, azt ami most velem fog történni.
Ekkor átadta születésnapi ajándékomat, ami legnagyobb meglepetésemre négy kipárnázott bilincset tartalmazott. Erre azt mondta, hogy áldozatot is kell hoznom, hogy teljesítse, amire annyira vágyom. Erre természetesen gondolkodás nélkül rábólintottam. A gyanakvásom az keltette fel, hogy amikor immár teljesen meztelenül ráfeküdtem a gondosan előkészített ágyra, olyan érzésem volt, mintha a lepedő alatt egy nejlon lenne, mielőtt végiggondolhattam volna az eseményeket, a barátnőm már rég kibilincselt az ágy négy sarkához. Ekkor körbenéztem és láttam, hogy a barátnőm a cd-lejátszóval babrál. Betette az egyik kedvenc lemezemet, és lekapcsolta az összes lámpát, így csak a szoba négy sarkában pislákoló illatosított gyertyák fénye világított, és elkezdett szép lassan vetkőzni. Először a blúzát, majd a nadrágját vette le, aztán melltartóban és bugyiban dörgölte testét felfokozott izgalmi állapotú testemhez és égbe meredő farkamhoz. Ismét az ágy végéhez ment, és levetette bugyiját és melltartóját, ami tovább fokozta izgalmamat. Elkezdett felmászni az ágyra, és csókolgatta lábamat, majd a combom belsejét, miközben mellével csiklandozta szájától 20 centivel lejjebb eső testrészeimet. Mikor elért meredező hímtagomhoz, Óriási vehemenciával bukott rá, és iszonyú gyorsan kezdte kényeztetni, amiről jól tudta, hogy azonnal kész vagyok tőle. Már majdnem célba értem, mikor abbahagyta áldásos tevékenységét, és folytatta kényeztető munkáját a felsőtestemen, szívni kezdte mellbimbómat, amit szintén hihetetlenül imádok. Mikor elérte a számat heves csókolózásba kezdtünk, de legnagyobb meglepetésemre leugrott rólam és a szoba egyik sarkába kikészített fél literes vízből jó nagyot húzott, majd nem sokkal később elfogyasztotta az egészet. Azonnal visszamászott rám, és mondta:- Ne haragudj Drágám, de nagyon megszomjaztam.- Hogy is haragudhatnék rád szerelemem, ez csak természetes. A folytatást ismét vad csókolózások töltötték ki, majd fülembe sutyorogta:
-Te nem is sejtenéd milyen perverz egy barátnőd van.
-Miért? - kérdeztem gyermeteg naivsággal.
-Képzeld most le foglak pisilni.
-Hogy, hogy miíí?
-Jól hallottad, le foglak pisilni.
Nagyon hirtelen kezdtem kapálózni, de tudtam már semmi esélyem a menekülésre, és ráadásképp valami furcsa érzés dolgozott bennem, ami azt súgta, hogy élvezni fogom, és ezért nem is igazából haragudtam rá. Továbbgondolni viszont nem volt lehetőségem, mert éreztem a hasamon már vizeletének simogató melegét, amit nem sokkal később már farkincámra irányított, és ez legnagyobb meglepetésemre, valami földöntúli örömet szerzett nekem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.27 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2014. 03. 4. kedd 05:14
Nem nagy durranás.
#5 A57L 2014. 02. 16. vasárnap 06:25
Nem rossz.
#4 jozsi 2007. 09. 24. hétfő 14:33
nem nagy szám
#3 Andi 2005. 11. 6. vasárnap 02:16
Ez szuper kis történet, remélem lesz folytatása!
#2 Mr. Gold 2005. 11. 4. péntek 11:52
Szerintem szuper! Bár nem csípem a bizarr sztorikat általában! Nekem is volt egy hasonlóan bevállalós barátnőm, pár hónapja ért véget. Nem is hiszem, hogy találok valaha még hozzá hasonlót!
#1 Törté-Net 2005. 11. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?