A+ A-

Rioi történet

Egyik évben, barátaimmal úgy döntöttünk, unva a telet, hogy melegebb vidék után nézünk. Sok vita után, végül Brazília mellett döntöttünk, azon belül is Rio.
Nyár, meleg, napfény, tengerpart, és gyönyörű lányok! Kellhet ennél több? No, ha már így eldöntöttük, akkor indulás!
Összeszedtünk minden szükséges iratot, előszedtük az összekuporgatott pénzünket, s elindultunk.
Utazásunkról, és az első pár napról nem írnék, hisz az unalmas repülésről, a városnézésről, a kínálat feltérképezéséről nem nagyon tudnék mit írni. Inkább a továbbiakról...
Egyik este sokat vitatkoztunk, hogy hová is menjünk szórakozni, és természetesen lányokat felcsípni.
Vitánk odáig fajult, hogy a végén mindenki ment a maga útjára.
Dühömben, hogy milyen kis problémán is össze tudunk veszni, órákig jártam a várost, végül megpillantottam egy csillogó-villogó, zenétől hangos szórakozóhelyet. Hogy hol járhattam, arról fogalmam sem volt, de azt azért sejtettem, hogy gazdagabb környéken járhattam.
Gondoltam, ha már itt vagyok, bemegyek, lesz ami lesz. Megvettem a belépőt, s bementem. Kértem egy italt, s leültem egy boxba, s néztem a parketten táncoló embereket, a pultnál álldogálókat.
Kicsit, vagy inkább nagyon is fura helynek tűnt. Itt mindenki mindenkivel tácolt, ölelkezett, és a kezek is bátran kalandoztak mindenfelé, és ráadásul inkább férfinak, mint nőnek tűnő emberek énekeltek, táncoltak a színpadon.
Csak később esett le, hogy hol is vagyok... Egy melegbárban... Nagyszerű, -gondoltam- majd felhörpintettem poharam tartalmát, és indultam volna kifelé.
Indultam volna... Mikor felálltam, egy gyönyörű teremtés állt elém.
Hosszú, göndör vörös haja volt, hófehér bőre, méregzöld szemei. Arcvonásai kicsit élesek voltak, ugyanakkor ez adta meg a szépségét. Ajkai csillgóan csokra hivogattak. Ruházata egy aprócska toppból, egy falatnyi szoknyából és egy pár tűsarkú cipőből állt.
Ahogy az első döbbenet után jobban szemügyre tudtam venni, észrevettem, hogy tökéletes alakja van. Kebleit sejteni engedte némileg áttetsző felsője, és mivel melltartót nem viselt, még jobban elképzelhettem. Vékony dereka, formás, és számomra oly kedves, kerek, feszes popsija volt. Mmm, ha a kezeim között érezhettem volna...
Mikor megszólalt, egy szót sem értettem abból, amit mondott... Sajnos, bár több nyelvet is ismerek, a portugál nincs köztük. Megpróbáltam angolul bemutatkozni, s megkérdezni a nevét, melyre, bár erősen tört angollal így válaszolt: Monique.
- Gyönyörű, egy gyönyörű lánynak! - mondatam.
- Köszönöm! - válaszolta, majd így folytatta: Táncolunk?
- Persze! - válaszoltam azonnal, majd felkínáltam neki kezem, és elindultunk.
Tánc közben megpróbáltam minél több dolgot megtudni, de vagy nem értette, vagy nem akart a kérdéseimmel foglalkozni. Annyit azért megtudtam, apróbb filmekben szerepel, és táncosnőként dolgozik. Gondolhatjátok, milyen filmekre gondoltam először, de aztán elhessegettem a gondolatot magamtól.
Nem tudom mióta táncoltunk, mikor elkezdett kicsit felforrósodni a levegő! Kicsit lassab számokat játszott a már előkerült dj, s Ő erre elkezdett egyre jobban hozzám simulni. Hozzámbújt, a mellkasom, a fenekem simogatta, megfordult, és a popsiját egyre agresszívebben dörzsölte lágyékomhoz.
Kapva kaptam az alkalmon, és megmarkoltam. Erre Ő megfordult, átölelt, és valamit mondott, majd eszébe jutott, hogy nem értem, és angolul folytatta: Mindent a maga idejében!
Erre megfogta kezem és engem maga után rángatva elindult kifelé. Ott leintett egy taxit, beszálltunk, bemondta a címet, és elindutunk.
A kocsiban vad csókolózásba kezdtünk. Hú, de hogy csókolt... Fantasztikus volt, ahogy szavta az ajkaim. Nyelve keményen benyomult a számba, mely először nem nagyon tetszett, de később, miután teljesen magával ragadott a hév, inkább élveztem. Teljesen felizgatott, alig fértem már el a nadrágomban. Megmarkoltam a melleit. Éreztem a ruháján keresztül, hogy keblei már megkeményedtek, és bimbói is feszesen álltak.
Mikor megpróbáltam kezem lentebb vinni, nem engedte, és újra ezt súgta a fülembe:
- Mindent a maga idejében!
Ő persze közben már a farkamat markolászta a nadrágon keresztül, igaz, én nem tiltakoztam ellene.
Megérkeztünk. Próbáltam fizetni, de nem engedte. Valamennyit odadobott a taxisnak, s kirángatott az autóból. Helyes kis házban lakott, de nem nagyon volt időm ezzel foglalkozni. Berángatott, berúgta az ajtót, majd hevesn megcsókolt. Elkezdett kihámozni a ruhámból, és a szobája felé terelt közben.
Ott lelökött az ágyra, majd lehúzta rólam a nadrágot, és a boxert is.
- Szép farkad van. - mondta, majd rögtön a szájába vette.
Hevesen szopni kezdett. Feje fel, s alá járt, szívta, szopta a farkam. Kezeivel közben a golyóim masszírozta, és én éreztem, hogy azonnal eldurranok...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.58 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 08. 21. hétfő 14:53
Miért nem jelölték ezt homonak? Akkor el sem kezdem olvasni...
#5 listike 2014. 10. 30. csütörtök 07:29
Jó.
#4 A57L 2014. 03. 5. szerda 09:17
Nem rossz.
#3 firstex 2005. 02. 23. szerda 09:45
Gratula bizony! A kidolgozás sajnos nem igazán részletes, de végre a legjobb téma! Lettem volna a helyedben!A legjobbbb!!!
#2 Sanya 2004. 08. 17. kedd 17:34
Gratula! Ez igen csak közepesre sikeredett Öcsi. Talán lányokkal is fantáziálhatnál és hagyd a "bánatba" a Net-et, inkább a strandon kuksolj, mint a számítógép előtt!
#1 Törté-Net 2004. 08. 15. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?