Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Kedves Kékég! A rajongásom nem csökkent, éppen ezért érzem szükségesnek elmondani, hogy mi nem tetszett. 1. A szado-mazo, mint már előttem többeknek sem, pedig, lájtos volt. 2. A fiú kábítása az autókkal. Én értem a fiúgyerekek rajongását a gyors autók iránt, de ez itt csak a pénzzel való felvágás, amit nem szeretek.
Kedves Kékég! Ez egy hozzád illő színvonalú történet, amelyben a szado - mazo rész is nagyon izgatóan, érzelmesen van megírva. Gratulálok! 3 x 10 pont!
1
O
Oliver
2025. augusztus 26. 08:01
A szabo-mazo a végén nem tetszett, így csak 9 pont. De különben nagyon jó.
1. A szado-mazo, mint már előttem többeknek sem, pedig, lájtos volt.
2. A fiú kábítása az autókkal. Én értem a fiúgyerekek rajongását a gyors autók iránt, de ez itt csak a pénzzel való felvágás, amit nem szeretek.
De különben nagyon jó.