A+ A-

Szerencsés véletlen

Az események kezdete szeptember! Másod éves réven, úgy költöztem be a kollégiumba, hogy már szinte mindenkit ismertem. Tudtam már, hogy némi tanulás, rengeteg bulizás, erről fog szólni ez az év is! Amint megérkeztem, igaz hogy két napja találkoztam a többiekkel, máris leültem közéjük. Akkor mutattak be egy lánynak, aki miatt gyökeresen megváltozott az életem. A neve lényegtelen, első pillanattól fogva tudtam, hogy nagyon jól kijövünk majd egymással. Szerintem velem amúgy is könnyű kijönni. Kimondta azt, amire én gondoltam, tökéletes kapcsolat. Nem is tudom mikor fordult komolyabbra, talán két hét múlva. Elkezdtem féltékenykedni, és nem ismertem magamra. Rosszkedvű lettem és visszahúzódó. A barátaim tudták, hogy valami nagy gáz lehet, mert mind faggatott. Majd miután bevallottam, a lánynak, hogy beleszerettem, finoman szólva elküldött. Nem tudott, mit szólni, ezt mondjuk meg is értem. Volt időm gondolkodni, mi is történt, nem hittem el! Aztán leesett, mindig azzal magyaráztam azt, hogyha megnézzek egy lányt, hogy bátyámnak, vagy a srácoknak tetszik, vagy nem! Gondolkodás közben rengeteg időt töltöttem chateléssel, egy leszbi szobában. Bizonyságot akartam szerezni, hogy én nem vagyok MÁS.
Ez természetesen nem jött össze, sőt minden egyes beszélgetésből tisztább lett a kép, hogy KI vagyok én. Mindennapos éjszakázások, állandó dumcsipartyk, egyre jobban élveztem.
Egyik éjszak elkezdtem beszélgetni egy csajjal, Cat28-al. Nem tudom mennyit beszélgettünk, de már világosodott. Nem a megszokott unalmas beszélj csak, majd pötyögök valamit párbeszéd volt. Élveztem minden egyes mondatát, és csüngtem minden egyes szaván. Másnap, vagyis még aznap, megint bejelentkeztem, Őt kerestem! Meg is találtam.
De abban a pillanatban ahogy megláttam a nevét, már nyílt is az ablak, azzal az üzenettel, "hogy akkor nem hiába vártalak". Mondanom se kell, hogy odáig meg vissza voltam a boldogságtól. Ugyanannál az "a" betűnél folytattuk a beszélgetést ahol, hajnalban abbahagytuk. Minden egyes leírt szó után egyre bátrabbak, és őszintébbek voltunk. Korábbi előéletemről elmeséltem mindent, és ő is nekem, szexet is beleértve. Egyre jobban felizgultam, már nem beszélgetés zajlott közöttünk, hanem egymás kölcsönös kielégítése! Két izgató szó közé beütemezett egy kijelentést, "ezt jobban menne szemtől, szembe". Féltem de megbíztam benne, és azt mondtam, akkor miért nem találkozunk? Kicsit meglepődtem, amikor megmondta, hol lakik. Eddig erről sohasem volt szó. Megkérdezte, mikor tudnék menni? Hát lehet, hogy ő még jobban meglepődött a válaszomon. 20 perc, és ott vagyok. Azt hitte viccelek, és én se szó, se pá, kiléptem a chatből. Gyors zuhany, felkaptam a ruhámat magamra és már rohantam is!
Öt perc múlva, már a kapucsengő gombján tartottam a kezem, de megnyomni, már nem mertem. Közben eleredt az eső, én meg még mindig ott álltam. Nem tudom mitől féltem, talán attól, hogy valaki nagyon meg akar szívatni. Ez nálunk szokás a koleszban. Egy kósza lendülettel, ránehezkedtem a gombra, késő lett volna elengedni, hát tartottam. Egy bájos hang szólt bele, IGEN, TESSÉK?
Köpni, nyelni nem tudtam, aztán megszólaltam 20 perc már letelt, de itt most már itt vagyok!
Nyílik a kapu, 2. emelet 8-as ajtó. Ott álltam az ajtóban, éppen kopogni akartam, de már nyílt az ajtó. Megláttam. Csodálatos látvány, nem tudtam levenni róla a szememet. Rövid fekete haj, 170 cm magas, kb 58 kg. Ideális, sőt gyönyörű formás test. Az arca huncut, pajkos, ugyanakkor a szeménél már láthatók voltak az apróbb nevető ráncok. Megbabonázott, nem igazán léptem be a lakásba! Pár pillanat után megszólalt, most akkor nem akarsz bejönni, nem szóltam rá semmit csak beléptem.
Idegen volt a helyzet, de a segítségével gyorsan feloldódtam. Csak mivel minden ruhám átázott nagyon fáztam, ezt ő is észrevette, és adott egy fürdőköpenyt, hogy vegyem le a vizes ruhámat, és dobjam be a szárítógépbe. A társalgást forralt borral kisérve, folytattuk tovább. Teljesen meg volt lepve, hogy ott voltam, 30 perc alatt. De amikor kiléptem már biztos volt abban, hogy ott leszek, és nem vicceltem. A válaszom csak annyi volt:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.96 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 11. 28. péntek 11:05
Tetszett.
#4 A57L 2014. 04. 22. kedd 05:50
Nekem is tetszett.
#3 THC 2003. 11. 11. kedd 18:46
Ez az elsö történet amiröl eltudom képzelni, hogy igaz !
#2 TheChronic 2003. 06. 5. csütörtök 16:53
Nekem tetszett,bár a párbeszéd-rész kifejezetten siralmas.Amiért érdemes volt elolvasni: "Mikor először megcsókoltam, mintha édes almába haraptam volna, az ajkai selymesek voltak" ezt a mondatot imádtam,nagyon szép szerintem :)
Egyáltalán nem szar egyébként,a rövidsége ellenére megfelel.
#1 Törté-Net 2003. 06. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?