Szerencsés véletlen

Szavazás átlaga: 6.93 pont (30 szavazat)
Megjelenés: 2003. június 4.
Hossz: 6 675 karakter
Elolvasva: 2 450 alkalommal
Az események kezdete szeptember! Másod éves réven, úgy költöztem be a kollégiumba, hogy már szinte mindenkit ismertem. Tudtam már, hogy némi tanulás, rengeteg bulizás, erről fog szólni ez az év is! Amint megérkeztem, igaz hogy két napja találkoztam a többiekkel, máris leültem közéjük. Akkor mutattak be egy lánynak, aki miatt gyökeresen megváltozott az életem. A neve lényegtelen, első pillanattól fogva tudtam, hogy nagyon jól kijövünk majd egymással. Szerintem velem amúgy is könnyű kijönni. Kimondta azt, amire én gondoltam, tökéletes kapcsolat. Nem is tudom mikor fordult komolyabbra, talán két hét múlva. Elkezdtem féltékenykedni, és nem ismertem magamra. Rosszkedvű lettem és visszahúzódó. A barátaim tudták, hogy valami nagy gáz lehet, mert mind faggatott. Majd miután bevallottam, a lánynak, hogy beleszerettem, finoman szólva elküldött. Nem tudott, mit szólni, ezt mondjuk meg is értem. Volt időm gondolkodni, mi is történt, nem hittem el! Aztán leesett, mindig azzal magyaráztam azt, hogyha megnézzek egy lányt, hogy bátyámnak, vagy a srácoknak tetszik, vagy nem! Gondolkodás közben rengeteg időt töltöttem chateléssel, egy leszbi szobában. Bizonyságot akartam szerezni, hogy én nem vagyok MÁS.
Ez természetesen nem jött össze, sőt minden egyes beszélgetésből tisztább lett a kép, hogy KI vagyok én. Mindennapos éjszakázások, állandó dumcsipartyk, egyre jobban élveztem.
Egyik éjszak elkezdtem beszélgetni egy csajjal, Cat28-al. Nem tudom mennyit beszélgettünk, de már világosodott. Nem a megszokott unalmas beszélj csak, majd pötyögök valamit párbeszéd volt. Élveztem minden egyes mondatát, és csüngtem minden egyes szaván. Másnap, vagyis még aznap, megint bejelentkeztem, Őt kerestem! Meg is találtam.
De abban a pillanatban ahogy megláttam a nevét, már nyílt is az ablak, azzal az üzenettel, "hogy akkor nem hiába vártalak". Mondanom se kell, hogy odáig meg vissza voltam a boldogságtól. Ugyanannál az "a" betűnél folytattuk a beszélgetést ahol, hajnalban abbahagytuk. Minden egyes leírt szó után egyre bátrabbak, és őszintébbek voltunk. Korábbi előéletemről elmeséltem mindent, és ő is nekem, szexet is beleértve. Egyre jobban felizgultam, már nem beszélgetés zajlott közöttünk, hanem egymás kölcsönös kielégítése! Két izgató szó közé beütemezett egy kijelentést, "ezt jobban menne szemtől, szembe".
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.93 pont (30 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. május 14. 09:55
#7
Engem az zavar, hogy miért baj ha egy történet kitalált. 
1
Andreas6
2020. december 26. 19:25
#6
Nem fogott meg igazán.
1
l
listike
2014. november 28. 11:05
#5
Tetszett.
1
a
A57L
2014. április 22. 05:50
#4
Nekem is tetszett.
1
THC
2003. november 11. 18:46
#3
Ez az elsö történet amiröl eltudom képzelni, hogy igaz !
1
TheChronic
2003. június 5. 16:53
#2
Nekem tetszett,bár a párbeszéd-rész kifejezetten siralmas.Amiért érdemes volt elolvasni: "Mikor először megcsókoltam, mintha édes almába haraptam volna, az ajkai selymesek voltak" ezt a mondatot imádtam,nagyon szép szerintem :)
Egyáltalán nem szar egyébként,a rövidsége ellenére megfelel.
1
T
Törté-Net
2003. június 4. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1