Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Tisztelt Törté-Net! A ma felkerült Fizettem a feleségemnek a szexért című történet fő kategóriája hetero a családi helyett és a mélytorok címke hiányzik.
Tisztelt Törté-Net! A ma felkerült Szilveszteri cuckold 2. rész című történetnél a MILF címke felesleges. A történet fő kazegóriája pedig gruppen a hetero helyett.
Tisztelt Törté-Net! A na felkerült Az én sztorim 5. rész című történetnél a hetero, leszbi és a vibrátor címke hiányzik; valamint a bizar és a verseny/(társas-)játék felesleges.
Tisztelt Törté-Net! A ma felkerült Második fiatalság 1. rész című törtönetnél a katona és a középkorú vagy idős címke hiányzik. Utóbbit nem igazán tudom eldönteni.
A ma felkerült A hármas tánc című történetnél a vibrátor és a dp/szendvics címke hiányzik.
A ma felkerült Elvtársnő farokvégen 3. rész című történet fő kategóriája hetero a gruppen helyett.
A ma felkerült Fizettem a feleségemnek a szexért című történet fő kategóriája hetero a családi helyett és a mélytorok címke hiányzik.
A ma felkerült Az én sztorim 6. rész című történetnél a buli címke felesleges.
A ma felkerült Játék Tündivel 1. rész fő kategóriája pedig családi a hetero helyett.
A ma felkerült Szilveszteri cuckold 2. rész című történetnél a MILF címke felesleges. A történet fő kazegóriája pedig gruppen a hetero helyett.
Ennél a történetnél az iroda címke hiányzik.
https://www.torte-net.hu/tortenet/3042-Az-iroda
A na felkerült Az én sztorim 5. rész című történetnél a hetero, leszbi és a vibrátor címke hiányzik; valamint a bizar és a verseny/(társas-)játék felesleges.
A Nikolett 2-3. rész cimű törtáneteknél a néger címke hiányzik.
A ma felkerült Családi program extrákkal 3. rész - Szalagavató a fiaimmal című történetnél a MILF és a testvérek címke felesleges.
A ma felkerült Szilveszteri cuckold 1. rész című történetnél a néger és a dp/szendvics címke felesleges.
A ma felkerült Hogyan csábítottam el a nagyapámat? című történetnél az unoka címke hiányzik.
A ma felkerült Második fiatalság 1. rész című törtönetnél a katona és a középkorú vagy idős címke hiányzik. Utóbbit nem igazán tudom eldönteni.
A ma felkerült Karácsonyi cuckold 2. rész című törtönetnél a hermafrodita/transznemű címke felesleges.
Az összes címkejavítást megejtettük, köszönjük a segítséget!
Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
Ennél a történetnél a fürdőszoba címke hiányzik.
https://www.torte-net.hu/tortenet/9937-Szeretem-az-egyetemet
A ma felkerült Domina a szomszédban 2. rész című történetnél a szomszéd, maszturbáció és leskelődés címke hiányzik.
A ma felkerült Karácsonyok - Első szenteste című történetnél a férj-feleség és a buli címke felesleges.
A ma felkerült Az én sztorim 4. rész című történetnél az anál és a dp/szendvics címke hiányzik.
A ma megjelent: Az én sztorim 4. rész írásnál a "Szendvics" címke kimaradt.
"Álmoska5"