A+ A-

A futballista feleség

Nemrég töltöttem be a negyvenharmadik életévemet, amikor ez az esett megtörtént velem, bárcsak sose mentem volna bele abba az alkuba, amely végleg romba döntötte az életemet. Tudni kell rólam, hogy tíz éve házasodtam meg, harminchárom évesen erőm teljében voltam. Első osztályú focista révén olvadtak utánam a nők, ezért is sikerült egy nálam tíz évvel fiatalabb bombázót összeszednem. Mindig is jóképű voltam, de tudtam, hogy hírnevem és pénzem is közrejátszott, hogy összejött velem. Persze ez kevés lett volna, hogy ennyi ideig együtt maradjunk. Megszeretett, ahogy én is őt. A házasságunk idilli volt, megértés, tisztelet és jó szex, mindaddig, míg autóbalesetet nem szenvedtem két éve. Rendesen összetört a testem, medencecsont-, lábszárcsonttöréseket szenvedtem, amelyeket a mai napig nem hevertem ki. Ez a lelki dolgaimra is komoly hatással voltak.
De a feleségem kitartott végig mellettem, még úgyis, hogy lelkileg nem tudtam olyan társ lenni a baleset után, mint korábban. Mióta abbahagytam a focit, egy építkezési vállalkozásnál dolgozok. Hozzámálló munka, nagyon szerettem ezt a fajta munkát. Plusz öröm volt mindig is számomra, hogy sok fiatallal dolgozhattam együtt. Persze a korkülönbségek miatt, számos alkalommal vitatkoztam velük az élet nagy dolgairól, de ezek csak ártatlan zrikáknak találtam. Ők még a bulizást, a csajozást tartották szem előtt, én már akkora komolyabb dolgokban fedeztem fel a boldogságot. Az egyik nap a hűségen vitatkoztunk. Természetesen ellentétes véleményen voltunk, s kérdezték tőlem, hogy milyen nőért érdemes hűséget fogadni. Én ekkor hoztam fel feleségemet példának. A srácok rá is kerestek gyorsan iwiwen, s láttam rajtuk, hogy csorgatják a nyálukat.
- Húúú, ez a kép a legjobb - kiáltott fel István. Odamentem hozzájuk, s azt a képet mondták, amin egy extra rövid szoknya, világos kék, kigombolt blúz viselt, miközben egy szekrénynek támaszkodva pózolt. Elmosolyodtam és ismét szerelmes lettem, asszonyom hosszú szőke fürtjeibe.
- Nagyon feszesek a mellei - szólt István.
- Az egész teste bomba - erre Károly. - Hogy lehet egy ilyen vénembernek ilyen fiatal pipije?
- Nem fog megharagudni, ha elmondom a korát. Nemrég múlt harminchárom.
Erre még jobban kikerekedett a szemük, s irigykedésbe kezdtek, közben hangosan nevettem rajtuk. Visszaültem az asztalhoz, s folytattam a munkámat. A nap végeztével elmentem velük sörözni, de a srácokat nem hagyta nyugodni a téma. Miután három-négy korsóval megittunk, akkor hozakodtak elő vele megint.
- Azzal a fájós derekaddal, hogyan tudsz megfelelni neki? - kérdezte István.
- Nem minden a szex srácok - mosolyogtam miközben legurítottam az utolsó cseppet is a korsómból.
- Nem félsz, hogy félrelépne? - így Károly. Ekkor ült le az asztalhoz, Gyuri, aki arról volt híres, hogy habzsolja az életet, s a nők odavoltak érte.
- Miről van szó? - kérdezte. A srácok elmondták neki a szituációt, szépen végig hallgatta, majd így szólt.
- Természetesen vannak hűséges nők, de sosem lehet tudni, egyikben sem lehet megbízni.
Erre mérges lettem, váltig bizonygattam az igazamat, erre egy fogadással válaszoltak. Talán a pia hatására, talán a feleségemben való töretlen hit miatt belementem a dologba. Két hét volt a fogadás időtartama, de arra a furfangra nem számítottam, amelyet a srácok bevetettek. A történetet teljes egészét csak elmondásokból, következtetésekből tudom megismertetni, na és persze abból, amit saját szememmel láttam. Még annyit, hogy a fogadás tétje egy heti munkámat a srácok vállalták volna, ha nem sikerült nekik befűzni a feleségemet.
Előző héten kezdődött a világbajnokság, s Gyurinál néztük az egyik meccset. Köztünk volt a házigazda szemrevaló húga, az alig húszéves Bianka. Gyönyörű teremtés volt, s bár lenyűgözött, a látvány, sosem gondoltam rá, mint nőre. Furcsának tűnt számomra, mikor akkor este sokszor közeledett hozzám, nyakamba ugrott, puszikat adott, s jó sok fotó készült rólunk. Ennek akkor nem adtam mélyebb jelentőséget, de ez volt az első lépés a feleségem elcsábításához. Ha jól tudom, Gyuri iwiwen vette fel a kapcsolatot a feleségemmel, Bianka pasijának adta ki magát, aki miután megmutatta a kínos fotókat a nejemnek, úgy adta be a sztorit, mintha én el akarnám csábítani barátnőjét. Ezután msnen beszélgettek tovább, elején a téma a fotók voltak, de Gyuri megtalálta a megfelelő szavakat, hogy más irányba terelje a beszélgetést. Hamar egymásra hangolódtak, feleségem annyira bizalmába fogadta a munkatársamat, hogy a webcamerát is bekapcsolta neki. Kati lezser kis rózsaszín blúzt viselt, hófehér forró nacival, s a reflexszerűen is úgy mozgott, hogy a domborodó melleit láthassa Gyuri. A férfi sem maradt rest, a magáról küldött képeket, amiken az izmos felsőtestével virított a strandod. Állítólag feleségemet a látvány annyira felizgatta, hogy maga hozta fel a szex témát. Nem tudom, hogy így volt-e, de ha igen, akkor csakis a csalódottság miatt tehette.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.31 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2013. 07. 7. vasárnap 07:17
Ez borzasztó gusztustalan
#2 gyuri0926 2010. 09. 27. hétfő 11:23
Ez egy hülyeség
#1 Törté-Net 2010. 09. 24. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?