Hétvége Charlotte-nál 2. rész

A témához tartozó történet:
Éva596
44 933 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Ulysses
2025. április 4. 13:50
Érdekes, sőt izgalmas felvetés a sztori folytatása. Mindenképpen megérdemelné. Viszont az eredeti alapján nehéz megjósolni, mi volt a szerző szándéka, több irányba lehet indulni. A történet lényege, hogy az egyébként visszafogott személyekből összeverődött társaság rendkívül felszabadultan, szinte korlátok nélkül élvezte a testi örömöket. Ha egy megismételt hétvége lenne a folytatás ugyanezekkel a szereplőkkel, azt erőltetettnek érezném, nehezen tudom elképzelni, miféle újdonsággal tudná fenntartani az olvasó érdeklődését a valóságtól való elrugaszkodás nélkül. A szereplők elmondásából, viselkedéséből az derül ki, a hétköznapokon nem engednének efféle csábításoknak. Talán-talán Amandánál lenne esélye Michaelnek. Ha Kira egyszerűen lecserélné a férjét Michaelre, az kifejezetten unalmas, egysíkú megoldás lenne, elvesztve egy remek feszültség teremtő lehetőséget a történetből. Ha más helyszínre vinnénk a társaságot, vagy egy részét - esetleg újabb karakterekkel - abban látnék lehetőséget, de az komoly kihívás szerintem. Egy hétvége viszont szerintem kevés, hogy komoly kötődések,érzelmek alakuljanak ki a szereplők között, amiket szükségesnek érzek a további cselekmény, a bonyodalmak, az izgalom fenntartásához. Több karakterben van még bőven felfedeznivaló.
Sajnos kevés esélyt látok arra, hogy az eredeti szerzője ennyi idő után - mindenféle életjel nélkül - előálljon egy folytatással. Pedig az lenne az igazi érdekesség, ha valaki folytatná a történetet, majd az író is bedobná az ő verzióját. Bár ugyanolyan izgalmas megoldás, ha többen próbálnátok meg folytatást írni hozzá. Csak várjátok meg ennek a Charlotte-nál töltött hétvégének a kimenetelét!
3
kivancsigi
2025. április 3. 14:42
Megértelek, de sajnálom. Én általában megkedvelem a szimpatikus szereplőket és sajnálom őket elereszteni az ismeretlen jövőbe. Én műszaki területen dolgoztam és ott természetes, ha látok egy jó ötletet, és úgy gondolom, hogy továbbfejlesztésre érdemes, akkor folytatom a gondolatmenetet. Az eredeti szerzőt elég a forrásmegjelöléssel megemlíteni.
De tudok irodalmi példát is. Asimov Alapítvány sorozatában vannak nagy időugrások és néhány írótársa, barátja az átugrott időszakokra írt kiegészítéseket, vagy a végére folytatásokat. A legutóbbi Asimov összesben az eredeti részekkel együtt jelent meg.
2
Éva596
2025. április 2. 21:51
Lehet, hogy tudnám folytatni, sőt biztos vagyok benne, de azt nem tehetem, hogy valakinek a megírt és felrakott írását a tudta és beleegyezése nélkül folytassam, ugyanazon szereplőkkel. Nem lenne tisztességes az eredeti szerzővel szemben, és én szeretek tiszta lappal játszani.
3
Ez egy válasz kivancsigi 2025. április 2. 21:29-kor írt üzenetére.
kivancsigi
2025. április 2. 21:29
Érezhető volt, hogy csak egy további rész lesz, a másik 3 produkció, és vége  a hétvégének. Persze én is örülnék a folytatásnak, különösen, ha ugyanilyen jó színvonalú.
Kedves Éva! Nem érzel magadban elég késztetést arra, hogy folytasd ennek a társaságnak a történetét, ha már az eredeti szerző nem írta meg? Eddigi írásaid alapján úgy érzem, megvan benned az ehhez szükséges fantázia és tehetség. És talán a szereplők is örülnének, ha folytatódnának a kalandjaik. 🙂
2
Ez egy válasz Éva596 2025. április 2. 17:14-kor írt üzenetére.
Ulysses
2025. április 2. 19:09
Utána fogok keresni, mi a helyzet az eredeti folytatásával, mert a szerző ezzel zárta a sztorit: To be continued... Azaz folytatást ígért. Az olvasói elismeréssel fogadták, a literoticán is soknak számító 77 hozzászólást kapott. Többen kérdezték a folytatásról, de a megjelenés óta eltelt másfél év alatt semmilyen újabb történetet vagy hozzászólást nem írt. Az adatlapja sajnos nem tartalmaz semmi más elérhetőség web oldalt, blogot.
2
Ez egy válasz Éva596 2025. április 2. 17:14-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2025. április 2. 15:11
Tetszett. Ez Éva új oldala, amit megismerhettünk. Azért volt jó, mert egy percig sem éreztem, hogy ez fordítás, nagyon szép, gördülékeny szöveget kaptunk. Gratulálok.
1
T
Törté-Net
2025. április 2. 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1