Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Az első végigolvastam már ott dühített, belekezdtem a másodikba de ezt már nem bírtam végig kis részletekbe olvastam csak bele. Ezért ugyan nem olvastam rendesen végig mert mint írtam számomra gusztustalan, de tudom miről szól, nem a levegőbe beszélek. Nem maga az írás minősége a gusztustalan csak a történet, ha ezt te neked nem tetszik nyugodtan minuszolhatsz, mást úgysem tehetsz.
Ha név és cím nélkül jelenik meg ez az írás, akkor is megmondtam volna, hogy Éva596 a szerző. Eseménydús, látványos. A tördelést nem kritizálom, mert többen panaszkodtak, hogy nem a beküldött tördeléssel jelenik meg a sztorijuk, pedig ezek a kilométeres bekezdések fárasztóak. Ha valakiből indulatot, érzelmeket vált ki egy szereplő, vagy a történetbeli cselekménye, az arról árulkodik, hogy nagyon jól sikerült a karakter, a meseszövés. Tehát én dicséretnek venném "init3" hozzászólását. (Csak halkan jegyzem meg, egy szót sem ejtett arról, hány pontra értékelte a sztorit.) Valamelyest megértem gondolkodását. A férj helyében nagyon! másképpen! viselkednék. Neki (init3) azt kellene elfogadni, hogy nem vagyunk egyformák, létezhetnek ilyen nők és férfiak is. Van aki a bort kedveli, van aki a sörre esküszik, és van aki rá sem tud nézni az alkoholra. Legfeljebb nem együtt buliznak.
2
E
Erika43
2025. március 12. 14:38
Tudod engem nem dühít az, ha valaki ezt írja:
"Beteg, de szó szerint. Nem tetszett, igazából el sem olvastam..."
Tehát dühít téged, nem tetszik a történet. ÉS EZT HOGY CSINÁLOD, HA EL SEM OLVASTAD??? Ez a tipikus lepontozós stílus, majd én megmutatom, hogy le lehet ezt a történetet húzni. Szíved joga azt írni, amit akarsz, csak ne feledd, hogy amit leírtál és megjelent az RÓLAD ad pontos tükörképet. Magadat ennél jobban bemutatni nem lehetne, mint ahogy te tetted.
Beteg, de szó szerint. Nem tetszett, igazából el sem olvastam mert engem nagyon dühít az ilyen viselkedés, legyen az férfi vagy nő. Tudod ez csak egy "kitalált" sztori, de akkor is.
1
G
Gomes12
2025. március 12. 09:19
Jó lett a folytatás is. Remélem azért még egy befejező részt írsz hozzá.
"Ha így lesz, annak a titkait már megőrzöm magamnak."... Az ilyent nem tudja az ember magában tartani... valakinek el kell mesélnie, ha másnak nem, akkor nekünk... :D
A tördelést nem kritizálom, mert többen panaszkodtak, hogy nem a beküldött tördeléssel jelenik meg a sztorijuk, pedig ezek a kilométeres bekezdések fárasztóak.
Ha valakiből indulatot, érzelmeket vált ki egy szereplő, vagy a történetbeli cselekménye, az arról árulkodik, hogy nagyon jól sikerült a karakter, a meseszövés. Tehát én dicséretnek venném "init3" hozzászólását. (Csak halkan jegyzem meg, egy szót sem ejtett arról, hány pontra értékelte a sztorit.) Valamelyest megértem gondolkodását. A férj helyében nagyon! másképpen! viselkednék. Neki (init3) azt kellene elfogadni, hogy nem vagyunk egyformák, létezhetnek ilyen nők és férfiak is. Van aki a bort kedveli, van aki a sörre esküszik, és van aki rá sem tud nézni az alkoholra. Legfeljebb nem együtt buliznak.
"Beteg, de szó szerint. Nem tetszett, igazából el sem olvastam..."
Tehát dühít téged, nem tetszik a történet. ÉS EZT HOGY CSINÁLOD, HA EL SEM OLVASTAD??? Ez a tipikus lepontozós stílus, majd én megmutatom, hogy le lehet ezt a történetet húzni. Szíved joga azt írni, amit akarsz, csak ne feledd, hogy amit leírtál és megjelent az RÓLAD ad pontos tükörképet. Magadat ennél jobban bemutatni nem lehetne, mint ahogy te tetted.