Csapatépítő vállalati tréning 2. rész

A témához tartozó történet:
Éva596
40 191 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

t
tibee72
2025. március 19. 15:23
Rendesen meg lett csinálva a csaj! 🙂
1
i
init3
2025. március 13. 16:16
Nem úgy értetted, úgy értetted, hogy el sem olvastam, de mint már korábban kifejtettem csak nem olvastam el minden betűt, attól még tudom miről szól. Nem gyanúsítalak én semmivel. Jó, fejezzük be. 🙂
1
Ez egy válasz Erika43 2025. március 13. 15:50-kor írt üzenetére.
E
Erika43
2025. március 13. 15:50
Úgy értettem, ahogy írtad. És mi az, hogy nem véletlen, hogy a szívemre vettem. Nem ismersz, de gyanúsítgatsz? Fejezzük ezt be!
1
Ez egy válasz init3 2025. március 13. 15:40-kor írt üzenetére.
i
init3
2025. március 13. 15:40
Óhh, tőled miért kérnék bocsánatot, simán csak félreértetted amit írtam, az, hogy a szívedre vetted, hogy beteg/gusztustalan gondolom nem véletlen, de így van ez ennyi volt.
1
Ez egy válasz Erika43 2025. március 13. 15:03-kor írt üzenetére.
E
Erika43
2025. március 13. 15:03
Bocsánat azt hittem nekem írtál, csak most láttam, hogy Éva596-nak. De rá is pont úgy vonatkozhat amit írtam neked.
1
Ez egy válasz init3 2025. március 12. 18:09-kor írt üzenetére.
E
Erika43
2025. március 13. 14:56
Miért haragudnék? Neked is pont olyan jogod van megírni a véleményedet, mint bárki másnak. Lesz aki gusztustalannak tartja, lesz, aki nem. Írtál, válaszoltam, beszélgettünk. Ennyi.
1
Ez egy válasz init3 2025. március 13. 14:24-kor írt üzenetére.
Ulysses
2025. március 13. 12:24
Az micsoda? A "hup"?
1
Ez egy válasz init3 2025. március 12. 18:31-kor írt üzenetére.
Éva596
2025. március 13. 10:47
Már nem tartozom! Lepontoztam a hozzászólásodat, hogy törlesszem az adósságomat.
1
Ez egy válasz init3 2025. március 12. 21:34-kor írt üzenetére.
veteran
2025. március 13. 09:05
Sokféle vélemény, rengeteg féle házasság, mindenki csinálja kedve szerint.
Remélem folytatod a hasonló írásokat, várom.
1
i
init3
2025. március 12. 21:34
Aha, szóval akkor te elősegíted a válásokat az országban hiszen ilyen történeteket írsz, ezek kifacsartan, de a te gondolataid, ugyan már ne adj olyat a számba amit nem mondtam. Igen a gyermekek molesztálása elítélendő, sőt akasztanám az ilyen embert.
Mellesleg te voltál az első eddig egyetlen akinek hozzászóltam az írásához, szóval vedd úgy, hogy sikerült érzelmeket kiváltanod, csak most nem olyat mint amire itt a legtöbben számítanak egy ilyen írástól.
Ha nem tetszik a kommentem akkor csak görgess tovább, ahogy én is tenni fogok a jövőben, jobban megválogatom milyen címkéket fogok elolvasni, ennyi. Azon kívül ne érdekeljen, hogy miért fizetek, az az én dolgom. Azért látom legalább olyan indulatot sikerült kiváltanom mint neked belőlem. Azt hiszem, hogy kvittek vagyunk, azaz, hogy majdnem, még tartozol egy lepontozással. 🙂
1
Ez egy válasz Éva596 2025. március 12. 21:00-kor írt üzenetére.
Éva596
2025. március 12. 21:00
Igen sok dolgot félreértelmezel, a saját elfogultságod alapján. Én sehol nem mondtam azt, hogy a megcsalás a normális. Pusztán írtam egy történetet, amiben volt ilyen. Ebből nem következik, hogy nálam ez természetes folyamat, vagy hogy én megcsalom a párom, vagy ő engem. De tegyük fel, hogy sokam megcsalják a párjukat. Mi történik? Kiderül, szétmennek és új életet kezdenek mással.
Igen ám! De nem olvastam sehol tőled olyat, hogy gusztustalanok az incest történetek, azok a történetek, amiknek ezen az oldalon semmihez sem mérhető sikere van. Pedig ott gyerekeket tesznek tönkre, szülők szexelnek a gyermekeikkel, és ezek a történetek még ha fantáziák is, csak erősítik a nem kevés valódi eset elkövetőinek szándékait. Ezeket miért nem tartod gusztustalannak? Tetszik neked az ilyen történet? Ha a te fejeddel gondolkozom, akkor igen, mert nem emelted fel a szavaid ellenük. Úgyhogy azt hiszem a nagy baj az nálad van, mert nem teszel különbséget bűn, bűncselekmény és egy félrelépés között. Ha meg ennyire zavar a félrelépés, akkor iratkozz ki az oldalról, mert a történetek igen magas százalékában erről van szó, a többi incest sztori. Marad még pár történet, ami külön kategória. Ezért a pár sztoriért érdemes befizetned?
1
Ez egy válasz init3 2025. március 12. 20:26-kor írt üzenetére.
kivancsigi
2025. március 12. 20:37
Gondoltam, hogy érdemes megírnod a folytatást. Láthatod, hogy az olvasóközönség is jól fogadta. Legalábbis a többség.
1
i
init3
2025. március 12. 20:26
Elég nagy baj, hogy ilyen sokan megcsalják egymást, nem mondtam ilyet, hogy nem létezik, csak azt, hogy gusztustalan, ha te úgy gondolod, hogy ez normális... akkor azt hiszem baj van veled is. Képzeld azért még vannak normális kapcsolatok ahol nem így mennek a dolgok. Na mindegy, erre több időt nem pocsékolok. Üdv!
1
Ez egy válasz Éva596 2025. március 12. 18:44-kor írt üzenetére.
i
init3
2025. március 12. 19:32
Lolamacko, az a helyzet, hogy soha nem csaltak meg és én sem mást, a helyzet csak annyi, hogy utálom az ilyen embereket és  azt hiszem, csak érzékenyebb pillanatomban kezdtem bele és ezért zaklatott így fel, sajnos nem tudtam elvonatkoztatni a tartalomtól és így a pontozáson is látszik.
Viszont az írónőt valamikor felvettem a kedvenceim közé, bár nem tudom miért, valamikor csak olvastam tőle valamit ami nagyon tetszett. Mondjuk a többségében a címkéi szerint biztos, hogy nem egy az ízlésünk, sem az anál sem a gruppen sem a megcsalás, de még a mélytorok sem jön be. ¯\_(ツ)_/¯
3
Ez egy válasz Lolamacko 2025. március 12. 19:02-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2025. március 12. 19:02
Látom a sebeidet, ami miatt nem tetszik ennek a történetnek a tartalma. Sajnálom, hogy megsebeztek és ez ilyen mély nyomot hagyott benned. Akkor most elmondom, hogy én azért szurkoltam, hogy a férj -aki titokban félre lépett az előző részben - koppanjon egy nagyot.
A személyes tapasztalásaink irányítanak a pontozásban. Volt olyan történetem, ami egy szemét pasiról szólt és mindenki lepontozta, mert utálták a főszereplőmet.
Éva jó történetet írt. Én az írást pontoztam és nem a szereplőket.
1
Ez egy válasz init3 2025. március 12. 18:31-kor írt üzenetére.
Éva596
2025. március 12. 18:44
Köszönöm a támogatást! Tudom írásaim alapján ismersz már annyira, hogy a felrakott név nélkül tudd, én vagyok a szerző.

A tördelés. Sajnos szerintem legtöbb esetben nem a szerző a hibás. Teljesen mindegy hogy van tördelve az általam beküldött anyag, ami ráadásul world formátumú, ilyen egybefolytan jelenik meg. Próbáltam már nagyobb sorkihagyásokkal,  bekezdésekkel, ugyanez volt az eredmény. Elküldöm neked az eredetit, amit beküldtem, és akkor pontosan fogod látni a különbségeket.

Én nem foglalkozom init3-al, aki szerint ebben az országban a házas felek nem csalják meg egymást, élnek mint két galamb. Csak tudnám akkor miért van az a sok válóper.
3
Ez egy válasz Ulysses 2025. március 12. 15:54-kor írt üzenetére.
i
init3
2025. március 12. 18:31
Elfogadom, hogy nem vagyunk egyformák, nem ezzel volt problémám. Azt hiszem 3 csillagra értékeltem, szimplán csak azért mert nekem nem tetszett, nem az írás minősége miatt hanem csak szimplán mert gusztustalannak tartom, már a férj is kiakasztott de az asszony még inkább. Nem iszom alkoholt ettől függetlenül tudok szórakozni azzal aki igen, szimplán ez nem tetszett. Persze legközelebb bele sem kezdek olyanba amin ott a megcsalás címke. Egyébként te véletlenül nem vagy hup tag?
1
Ez egy válasz Ulysses 2025. március 12. 15:54-kor írt üzenetére.