Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Lola drágám, miért kell minden titkunk kifecsegni 🙂 Még rossz lányoknak néznek minket. Kérlek Éváról már ne fecsegj a nyeles vágódeszkával történtekről 🙂
Érdekes, hogy rettegnek a férfiak a homo szótól is. Számomra nem ijesztő a leszbi 😄.Nincs is annál szebb, mikor két gyönyörű férfi áll előttem ruhátlanul...😄 vagy mikor egy nőtől kapja az ember lánya azt a kényeztetést, amit csak egy nő tud adni. Kinyitottam a határaimat és meg szeretném ismerni az ismeretlent. Legyünk nyitottak és semmit se ítéljünk el, ami másnak jó lehet.
Tudod Éva Lolának pont azt írtam a homora, hogy amelyik kutya ugat nem harap, átfogalmazva amelyik férfi leginkább ágál ellene lehet az műveli leginkább? Tudom magamra húztam a haragot, lehet nyeles vágódeszkával csépelni, de akinek nem inge nem veszi magára 🙂 .
Uraim! Akkor a nőknek is méla undorral kellene a leszbitől elfordulni? És ha így lenne, akkor mire csorgatnátok a nyálatokat? Senki nem kérte, hogy szeressétek, hogy csináljátok! Csak egyszerűen tudomásul kellene venni, hogy vannak leszbikusok, meg homoszexuálisok, meg biszexuálisok. A nemi identitásától még nem lesz kevésbé okos, kevésbé szorgalmas. Ha másokat nem zavar, akkor békén kell hagyni őket.
5
t
tibee72
2024. március 11. 11:08
Nekem is tetszett. Kár, hogy a szendvics kimaradt.
Nagyon jó a szövegezés, pörgős-lendületes. A végén a pasi-pasi dolog nagyon távol áll tőlem, de szerencsére nem volt túl ragozva... írói szabadság... nagyon életszerű történet.
Tetszik!