Írók/fordítók

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

T
Törté-Net
2023. december 23. 12:03
#392
Kedves írók, olvasók!

Szeretnénk megkérni mindenkit, aki érint, hogy a másokkal való kötözködést és a (jobb esetben...) polgárpukkasztást fejezze be. Ellenkező esetben kénytelenek leszünk aktívabb moderálást bevezetni, pedig alapvetően jobban hiszünk az alapértelmezetten is normális beszélgetésekben.

Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
2
Lolamacko
2023. december 23. 09:40
#391
Mi ez az ovis mód ami most itt uralkodik? Miért kellene bárkinek is törölnie magát? 
Kommunikálunk, eszmét cserélünk. Nyugi! Gyerekek béküljetek ki. Légyszives kérj bocsánatot, és ne szökj meg, ha már konfliktusos kavarógép vagy. Ez is egy jó dolog, fölkavarni az állóvizet, de érzék kell hozzá kitalálni kibe köss bele. Itt vagyok én, aki éhezem a párbeszédekre. Kezdd velem!
0
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2023. december 23. 08:05-kor írt üzenetére.
ikkjejzjiuiiii
2023. december 23. 08:05
#390
Természetesen most törlöm a regisztrációm, hiszen számomra alapszabály h ott nem írok ahol nem látnak szívesen. Én senkinek sem szóltam be ezen az oldalon, viszont én sok mocskolást kaptam.
0
Lolamacko
2023. december 22. 21:52
#388
Mi ez a kilépek az oldalról dolog? Miért? Miért kellene neked kilépni? Itt vagyunk, kommunikálunk, van aki beszól, valakibe beleáll, de akkor vagy válszolunk neki, vagy figyelmen kívül hagyjuk és ennyi, nem kell kilépni! Na és mi van akkor, ha több van belőled? Legyen is még több, mert Tittiből sok kell!  Arya is megsokszorozódhat. Az, hogy hasonlóan írtok az nem érv. Amikor téged olvaslak, ezerszer megfordult már a fejemben, hogy olyan, mintha magamat olvasnám, hogy ez nekem is ugyanígy eszembe jutott. Tudom, hogy te is szoktál így érezni, amikor valamit olvasol tőlem. Na és? Ilyenek vagyunk. Ilyen ez a világ, és mi ennek a kis szubkultúrának a színei vagyunk. MIND azok vagyunk.
Ikejásnak meg most úgy adnék egy barackot a fejére, amiért provokál. Mikor unatkozik, vagy nem is tudom milyen hangulatban van, akkor valakit kipécéz és elkezdi provokálni. Beszól neki. Őt ismerjük, ilyen, én el is fogadtam ilyennek, de elmenni, kiszállni miatta?! Na nem, ezt ő sem szeretné! Ugye megbántad már te buta fiú, hogy beszóltál?
Na, szólaljatok már meg végre, és béküljetek ki gyerekek!
1
Ez egy válasz Titti 2023. december 22. 18:54-kor írt üzenetére.
salsa
2023. december 22. 19:26
#387
Ne tedd!!!
Akkor most megint a rosszindulatú senkik győznek?
Elég estére bebaszni és kipécézni valakit - lehetőleg azokat, akik még szóba állnak vele - aztán kipiszkálni innen? Én se voltam normális amikor megtettem, meg is bántam.
Ennyi az ember? Igen, ennyi.
És mindenki behúzza fülét-farkát ha őfelsége megszólal? Egy színvonal altti rosszindulatú senki, és erre nem mentség az sem, hogy magányos.
Egy megoldás van, amit sokan alkalmaznak: nem szabad tudomásul venni a létezését és mostantól beszélgessen magával.
Ikejásnak pedig erre felesleges bármit reagálni, teszek rá hogy mi a véleménye. Legyen olyan a karácsonya amilyet másoknak okoz.
4
Ez egy válasz Titti 2023. december 22. 18:54-kor írt üzenetére.
Titti
2023. december 22. 18:54
#385
Ide is írom, mert valamiért nem enged simán törölni:
Helló!
ikejás szerint több van belőlem, pedig szerinte egy is elég. 
Kérlek töröljétek ezt az accouintot, hogy boldog legyen!
Köszönöm.
Titti
1
ikkjejzjiuiiii
2023. december 22. 18:09
#383
Nekem az  a furcsa h Titti és Ayra full ugyanúgy ír, kommentel
-1
Lolamacko
2023. december 22. 12:56
#381
0
Ez egy válasz Titti 2023. december 22. 00:24-kor írt üzenetére.
Titti
2023. december 22. 08:38
#380
Felhívtam így reggel egy szerelőt, és elmondtam neki, amit alább írtál. Ő azt mondta, hogy a szerszámát nem hagyhatja otthon, mert akkor már nem szerelőként kéne jönnie, de neki most dolgoznia kell, mert meg kell valamiből élnie. Belegondoltam és... Tényleg? Milyen szerelő lenne egy szerelő szerszám nélkül? Ha pedig hozza a szerszámát, akkor azt használnia is kell, ugye? Na, most itt a dilemma! Javíttassak avagy sem? 
Eldöntendő kérdések sora, és csak ezt követően kerülhet sor a szerszám(ok) felállítására. Szerinted szükséges egyáltalán? 

A másik: mindketten tudjuk, hogy alkalmasak lennénk arra, hogy bérben írjunk, kommenteljünk. A feltételes mód pedig csak azért, mert abban az esetben elértéktelenednénk, tehát inkább hagyjuk. Ráadásul az nem is szórakoztató!
A tesztelés viszont az. Feszegetjük a határainkat és néha mások idegeit is ezzel. Ameddig nagyon nem tiltakoznak addig nincs ezzel semmi baj, és következménye sem. 😇😀
1
Ez egy válasz Lolamacko 2023. december 22. 00:28-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2023. december 22. 00:28
#379
Most már csak azt kellene megtudni, hogy hol lehet jelentkezni arra a bérkommentelésre. Egyedül az zavar, hogy attól tartok, akkor nem a saját gondolataimat mondhatom, mert azt nem tudom elképzelni, hogy más mondja meg mit írjak. Szerintem te sem vagy alkalmas. Könyörgöm ne javíttasd meg magad! Így vagy jó, ahogy vagy. Szerelőt azt ízért hívhatsz 😀
0
Ez egy válasz Titti 2023. december 22. 00:15-kor írt üzenetére.
Titti
2023. december 22. 00:24
#378
Na, de ha ilyen szerencsém van, hogy szakértőkkel hozott össze a sors szeretném megtudni a véleményeteket, hogy az Orchideák bolygója című könyvet ugyanaz írta-e, mint a Dűne címűt? 
(1) Az orchideák bolygója · Herbert W. Franke · Könyv · Moly
(1) Dune (angol) · Frank Herbert · Könyv · Moly
Csak mert az író nevek nagyon hasonlítanak. Igaz, hogy egyik sem poresz, még csak nem is erotikus, de mindenképpen irodalom. Legalábbis ez az általános nézet. Tévedek?
0
Titti
2023. december 22. 00:15
#377
Ó, a csudába! Én meg egészen idáig csupán ingyen tettem olyat. 
Ezen az oldalon legalábbis mindig, mindent ingyen tettem. Ha nem számítjuk azt a pici spórolást – az olvasási jogot –, amiért nem kellett fizetnem, bár egyesek szerint azért megdolgoztam. Másoknak az ilyen „irka-firka" az munka. Nekem meg szórakozás. Biztosan hibás konstrukció vagyok. Hívok is holnap egyszerelőt, hogy megnézessem magam. Vagy talán kettőt, ha egy nem boldogulna. 😇 Talán nekik se lesz az munka. 😊
1
Ez egy válasz Lolamacko 2023. december 21. 18:23-kor írt üzenetére.