Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Csak fordítgatok itt csendesen. Az való nekem. Magamtól sose tudtam normálisan leírni egyetlen ide való történetet sem. Az olvasók nyugalmának egyik fontos feltétele, hogy többé meg se próbáljam. 🙂
Én is azt hittem, hogy a szerző azzal fejezi be. De az már 4 nő+3 férfi felállás. Egy káosz lenne az akciók leírása. Lehet, hogy folytatni akarta de emiatt letett róla. Az elmúlt két évben nem folytatódott. Időnként majd ránézek, hátha...
Ha megkeresed az eredetijét láthatod, hogy az első pár fejezetet grafikus illusztrációkkal tették fel. Sajnos a többit nem, ezért nem pakoltam bele. Nagyon örülök, hogy tetszett.
Én nem mondom, hogy soha nem játszanék egy pasas farkával! De üdv újra itt a fedélzeten. Nagyon hiányoltunk. Ma feltettem egy sztorit, nem tudom mikor jelenik meg, de nyugodtan vesézd ki. "Tudom nálad mindig túl sok a vessző!"
Kedves Salsa papa! tetszetős fordítás, de én most Andrásnak örülök, hogy ismét köreinkbe üdvözlöm, így tudjuk jól van és marad is mostmár. Ostorozz továbbra is legalább is az én írásaim, oktass, magyarázz, javító szándékod ozd meg velem. Üdv újra a fedélzeten.
De üdv újra itt a fedélzeten. Nagyon hiányoltunk. Ma feltettem egy sztorit, nem tudom mikor jelenik meg, de nyugodtan vesézd ki.
"Tudom nálad mindig túl sok a vessző!"