Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Kedves v-ir-a! Köszönöm, hogy elolvastad. Gondolom, az itteni novellhoz tartozó regényt is megismerted már. Nem tudom, sikerült-e azt a képet, amit abban megrajzoltam, kicsit színesebbé tenni ezzel a két kikacsintással. Üdv! Remete.
Kedves Olvasó! Az őrségváltás talán itt is közlésre kerül. Én egy rövid technikai jellegő közlésre várok csak, aztán elküldöm; de azt nem tudom, mikor kerül elétek, mert a témája nem erotikus. A szerkesztők azt ígérték, talán lesz olyan szájtja is a honlapnak, amelyik elviseli a nem erotikus írásokat. Ha türelmetlen vagy, akkor a Google talán segít. Üdv. Remete.
1
Olvasó
2009. október 26. 19:15
Jól indult a hét!:) László! A bevezetőben említett "Az őrségváltás" regény publikálva van valahol,valamilyen formában?
1
pisti47
2009. október 26. 16:39
Élnek ezek a szereplők, megmondtam. Persze, hogy tizes.
Köszönöm, hogy elolvastad. Gondolom, az itteni novellhoz tartozó regényt is megismerted már. Nem tudom, sikerült-e azt a képet, amit abban megrajzoltam, kicsit színesebbé tenni ezzel a két kikacsintással.
Üdv!
Remete.
Az őrségváltás talán itt is közlésre kerül. Én egy rövid technikai jellegő közlésre várok csak, aztán elküldöm; de azt nem tudom, mikor kerül elétek, mert a témája nem erotikus. A szerkesztők azt ígérték, talán lesz olyan szájtja is a honlapnak, amelyik elviseli a nem erotikus írásokat.
Ha türelmetlen vagy, akkor a Google talán segít.
Üdv. Remete.
László! A bevezetőben említett "Az őrségváltás" regény publikálva van valahol,valamilyen formában?