Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
picit lehett volna részletezni,de a folytatást már várom ,remélem lessz!
1
Anita
2009. szeptember 24. 14:41
Kedves Hétpettyes bogár!
Én egyáltalán nem írtam, hogy elégedett vagyok önmagammal, vagyis az írásommal. Remélem majd jobban, elnyeri tetszésed a tényleges sztori, mert ez csak egy piszkozat, amit véletlenül töltöttem fel. A teljes sztorit még a megjelenése napján feltöltöttem. Remélem hamar, felkerül az oldalra, mert bevallom ez így tényleg szörnyű. Másik verziót sem tartom egy remekműnek, de még mindég jobb ennél.
1
Hétpettyes bogár
2009. szeptember 24. 01:09
Hát bocsi, hogy hozzászólok, de intaki írása úgy viszonyul az itt olvashatóhoz mint mercédesz a trabanthoz. Nem akartalak megsérteni kedves Anita, de remélem nem ezt tartod te sem a csúcsművednek.
1
Anita
2009. szeptember 24. 00:12
Kedves intaki! Köszönöm a jó tanácsokat és igyekszem megfogadni. Ha szabadna egy megjegyzést tenni? : Lebecsülöd magad, mert történeted tényleg jó, és remélem, hamarosan folytatod.
1
intaki
2009. szeptember 23. 18:11
Kedves Anita! Szerintem mindenki volt kezdő, én máig az vagyok, viszont veszem a bátorságot, és azt kritizálom benned, ami a saját írásaimnak is gyengéje tud lenni: túl tömör, nincs kibontva a történet. Én a helyedben erre figyelnék. Ha már a sajátomban nem teszem :).
1
cink
2009. szeptember 22. 20:50
Kedves Anita! Ha valóban lány rejtőzik az író neve mögött akkor az olvasók örülhetnek, hogy nem csak a férfiak fantáziája indul be és írják le titkos gondolataikat. Már többször leirták, hogyha valakit taszít a családi történet, az ne olvassa azokat.Nehéz férfi aggyal a női fantáziát követni, de én arra gondolok, hogy sokkal érzékenyebb és izgalmasabb, mint a minenk. Én nagyon szeretném, ha minnél több hölgy vállalná fel és irná le az erotikus gondolatait, sőt a megtörtént eseményeket.
1
sihupapa
2009. szeptember 22. 18:42
Kedves REMETE tölled mikor olvashatunk valami újjat? üdv. sihupapa
Én egyáltalán nem írtam, hogy elégedett vagyok önmagammal, vagyis az írásommal.
Remélem majd jobban, elnyeri tetszésed a tényleges sztori, mert ez csak egy piszkozat, amit véletlenül töltöttem fel. A teljes sztorit még a megjelenése napján feltöltöttem. Remélem hamar, felkerül az oldalra, mert bevallom ez így tényleg szörnyű.
Másik verziót sem tartom egy remekműnek, de még mindég jobb ennél.
Köszönöm a jó tanácsokat és igyekszem megfogadni.
Ha szabadna egy megjegyzést tenni? : Lebecsülöd magad, mert történeted tényleg jó, és remélem, hamarosan folytatod.
Szerintem mindenki volt kezdő, én máig az vagyok, viszont veszem a bátorságot, és azt kritizálom benned, ami a saját írásaimnak is gyengéje tud lenni: túl tömör, nincs kibontva a történet. Én a helyedben erre figyelnék. Ha már a sajátomban nem teszem :).
Ha valóban lány rejtőzik az író neve mögött akkor az olvasók örülhetnek, hogy nem csak a férfiak fantáziája indul be és írják le titkos gondolataikat. Már többször leirták, hogyha valakit taszít a családi történet, az ne olvassa azokat.Nehéz férfi aggyal a női fantáziát követni, de én arra gondolok, hogy sokkal érzékenyebb és izgalmasabb, mint a minenk. Én nagyon szeretném, ha minnél több hölgy vállalná fel és irná le az erotikus gondolatait, sőt a megtörtént eseményeket.
üdv.
sihupapa