Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Hetpettyes bogarnak van igaza, ez a tortenet valoban pocsek. Undorito maszopos perverzio. Ez az idezet onmagaert beszel: "Jó anyagi helyzete miatt haraptak rá a lányok." Igy batoritja a maszopos Torte-Net a kurvalkodast.
1
lofasz
2010. július 8. 15:26
Kedves Anita2.Te az az Anita vagy aki a -Szolgáltatás- sorozatot leközölte?
1
Hétpettyes bogár
2009. október 8. 17:33
Kedves Anita! Félreértettél! Nem azt akartam jelezni, hogy te vagy sportszerűtlen! Te tisztességesen leírtad, hogy ez egy javítás. Olvasd el újra! Ez a megjegyzés a szerkesztőknek szólt. Az egyébként mindegy, hogy te ezt "szabadra" tetted, akkor is "elvitt" egy plusz frissítést. A helyesírással kapcsolatban sem felháborodtam, hanem próbáltam felhívni a figyelmedet a nagyobb igényességre - mert mint írtam is - tőled "jobbhoz voltam szokva" az első három írásod alapján. Kár lerontani a képet. Azok ugyanis szépen, MAGYARUL, kitűnő fogalmazással és jó helyesírással készültek!
1
Anita
2009. október 8. 16:57
Kedves Hétpettyes bogár! Nem kívántam senkit sem átvágni, félrevezetni, azzal hogy második részként jelöltem, de amit első hozzászólásomban is megírtam, véletlenül került fel az első résznek értelmezett rész. Második részként pedig azért jelöltem, mert nem tudom minek lehetett, volna jelölni egy javítást. Nem terveztem második részt csak egyszerűen könnyebb megoldásnak véltem, ha így teszem fel. Történetem ezzel a kiegészítéssel lett teljes és szerintem, akkor lehetne mindenki felháborodva, ha nem tettem volna. „Sportszerűséggel” pedig ne vádolj kérlek mert megírtam előszóként mire számíthat az olvasó. Megjegyezném még, hogy a történethez ingyenesen is hozzáférhet mindenki nem, kell előfizetőnek lenni hozzá. A helyesírásra nincs mentségem és nem is, kívánok hozzászólni semmit, mert igazat adok felháborodásodnak.
Az egyébként mindegy, hogy te ezt "szabadra" tetted, akkor is "elvitt" egy plusz frissítést.
A helyesírással kapcsolatban sem felháborodtam, hanem próbáltam felhívni a figyelmedet a nagyobb igényességre - mert mint írtam is - tőled "jobbhoz voltam szokva" az első három írásod alapján. Kár lerontani a képet. Azok ugyanis szépen, MAGYARUL, kitűnő fogalmazással és jó helyesírással készültek!
Nem kívántam senkit sem átvágni, félrevezetni, azzal hogy második részként jelöltem, de amit első hozzászólásomban is megírtam, véletlenül került fel az első résznek értelmezett rész. Második részként pedig azért jelöltem, mert nem tudom minek lehetett, volna jelölni egy javítást. Nem terveztem második részt csak egyszerűen könnyebb megoldásnak véltem, ha így teszem fel. Történetem ezzel a kiegészítéssel lett teljes és szerintem, akkor lehetne mindenki felháborodva, ha nem tettem volna. „Sportszerűséggel” pedig ne vádolj kérlek mert megírtam előszóként mire számíthat az olvasó. Megjegyezném még, hogy a történethez ingyenesen is hozzáférhet mindenki nem, kell előfizetőnek lenni hozzá. A helyesírásra nincs mentségem és nem is, kívánok hozzászólni semmit, mert igazat adok felháborodásodnak.