A+ A-

Apám, Eszti és Én 1. rész

Lehet mondani hogy történetem már kis koromban kb.12-13 évesen elkezdődött. Édesapám mindig nagy örömmel és izgalommal vett szemügyre, ha kaptam valamilyen ruhadarabot ami egy kis bugyitól egy kabátig is kiterjedt. Ha netán kaptam valamit Ő mindig nagyon megnézte hogyanáll rajtam és meg is tapogatott miközben nézegetett. Ha esetleg valamiért megölelt mindig szorosan tette és kezével elkalandozott rajtam. Persze én nem gondoltam semmi rosszra mert nem történt semmivel sem több. Az egészet csak apai féltésnek, ragaszkodásnak fogtam fel.
Anyám és apám kapcsolata 15 éves koromban megromlott, Ahogy kiderült azért mert apám már nem tartotta vonzónak kívánatosnak anyámat. A válásuk után anyám újból férjhez ment de apám élvezte az életet. Fiatalabbnál fiatalabb barátnője volt, és amikor ott voltam nála hétvégén ahogy hallottam és láttam nem is kímélte őket.
Jó anyagi helyzete miatt haraptak rá a lányok és Ő kihasználta ezt, mert kiélte rajtuk minden perverzióját.
Elmúltam 19 mikor valamin nagyon összekaptam anyámmal és átköltöztem apámhoz.
Mikor átmentem apám bemutatott az új barátnőjének Esztinek, aki csak egy évvel volt nálam idősebb. Hozzám hasonlóan vékony testalkatú nagyon csinos lány volt. Amiben különböztünk az a hajunk színe, mert nekem fekete míg neki szőkésbarnás haja volt, ami nagyon jól állt neki mert egy ártatlan, kislányos kinézete volt tőle.
Mikor aludni mentünk este hallottam, hogy apám keményen ápolta Esztit mert síró nyüszítő hangját szerintem még a szomszéd utcában is hallották.
Már majdnem 3 hete voltam apámnál mikor újra kezdte a régi szokását hogy mikor aludni mentem megölelt és belemarkolt a fenekembe. Ez engem egy picit fel is izgatott.
Épp hogy kimentem a szobából hallottam hogy rögtön odahívta magához Esztit hogy szopja le. Eszti pedig készségesen megtette. Mikor beértem a szobámba gondoltam meglesem őket és kimentem a folyosóra, és a falhoz simulva elkezdtem nézni őket.
Apám a fotelba ült és Eszti előtte térdelt.
Meglepetten néztem apám, mert még soha nem láttam meztelenül főleg nem álló farokkal. Láttam már apámat fürdőgatyába és láttam hogy elég jól dudorodott a szerszáma de nem gondoltam hogy állva 20cm felett van.
Eszti nagyon ügyesen szopott és ami meglepett tövig leengedte a torkán, de nem ettől állt el a lélegzetem hanem attól mikor apa hörögve mondta neki "szopjad apucit".
Fura volt hallani hogy apám erre gerjed és akkor leesett hogy valószínűen rám gondol Eszti szoptatása közben.
Tovább néztem őket és éreztem, hogy egyre jobban benedvesedek, és izgalmamat fokozta hogy apám elkezdte sorozni Eszti száját és az utolsó cseppig lenyelte.
Mikor végeztek akkor kérlelni kezdte Eszti hogy most menjenek aludni.
Erre apa a homlokára adott egy puszit és mondta neki, hogy menjünk. Én ekkor berohantam a szobámba.
Próbáltam elaludni de folyton apám szerszáma és az arca járt a fejembe. Már körülbelül 2 órája forgolódtam mikor Esztit hallottam felsikítani.
Kíváncsi lettem hogy miért sikongat. Így kimentem az erkélyre és elkezdtem lesni őket az erkélyajtón keresztül. Mivel elég sötét volt nem féltem attól hogy meglátnak, de amit én láttam az magáért beszélt.
Eszti négykézláb volt és apám meg hátulról döfködte. Észre sem vettem, hogy míg néztem őket elkezdtem magam ujjazni.
Tíz körül ébredtem de Eszti még mindig ágyban volt és mikor bekopogtam benyitva rögtön megkérdeztem hogy nincs e kedve vásárolni menni.
Ő persze rögtön igent mondott. Sorba jártuk a boltokat és találtunk egy olyan szívdöglesztő vörös ruhát amibe rögtön beleszerettem. Ez egy egybe részes testhez simuló enyhén kivágott dekoltázsú darab volt ami ép hogy a fenekemet takarta.
Ha egy kicsit mélyebbet hajoltam volna benne simán látszott mindenem.
Esztinek is tetszett és mivel volt kékben így megvettük mindkettőt.
Késő délután értünk haza de rögtön ruhapróbát tartottunk és nézegettük mi állna jó hozzá.
Esztin szívdöglesztőn nézett ki ahogy rajtam is.
Épp levettük mikor hallottuk hogy megérkezett az apám. Mikor megvacsoráztunk mondtam apámnak, hogy voltunk vásárolni és ha akarja tartunk egy divat bemutatót.
Örömmel fogadta az ötletet.
Kimentünk átöltözni és mikor Esztire néztem eszembe jutott a tegnap este, és elöntött a forróság.
Előre küldtem Esztit hogy Ő menjen először.
Apám ujjongásából hallottam hogy tetszett neki.
Mikor én is kifelé vettem az irányt Eszti az apám mellett ült és simogatta a combját, de amikor meglátott látszott rajta hogy tetszik neki a látvány. Teljesen eléléptem, és szép lassan forogtam egyet, lenézve láttam hogy dagadni kezd a nadrágja.
Mondta hogy had adjon egy puszit, mert gyönyörű vagyok.
Én odahajoltam a pusziért és Ő szokása szerint megsimogatta a fenekem.
Még magamat is meglepve hátra nyúlva megfogtam a kezét és odaraktam a puncimhoz.
Apám ekkor nyelt egy nagyot és beletúrt puncimba.
Esztire néztem aki tágra nyílt szemekkel figyelte az eseményeket, megnyalva szája szélét elkezdte simogatni a mellemet.
Ekkor apám belenézett a szemembe és mondta, hogy forduljak meg és hajoljak be előtte.
Mikor megtettem mindkét kezével marokra fogta a fenekemet, és gyúrogatni kezdte.
Egy ideig dögönyözte míg nem felhúzta a derekamra ruhám és megint elkezdte dögönyözni a farpofáimat míg nem szétfeszítette. Éreztem heves lélegzetét és nyelve érintését.
Apám elkezdett nyalni bugyin keresztül.
Mikor hátra néztem Eszti már meztelen volt és épp letérdelt mellém. Éreztem ujjai matatását és hogy félrehúzta a tangám pántját. Apám egyre hevesebben kezdett nyalni és ujjazni már teljesen a hatása alatt voltam mikor megkérdezte hogy tényleg akarom e.
Remegő hangon mondtam neki hogy vágja belém végre.
Erre éreztem hogy elkezdi beilleszteni a puncim bejáratához és megtette.
Egyre hevesebben rakta, alig bírtam magam megtartani, de elcsukló hangom nem azért könyörögtem, hogy finomabban csinálja hanem azért hogy még erősebben.
Testünk remegni kezdett és apám állatias ordítással belém élvezett.
Csodálatos volt még soha nem éltem ekkora élvezetet át senkivel, pedig már volt kapcsolatom bőven.
Mikor kihúzta belőlem apám, hármasba mentünk apám szobájába és folytattuk az éjszakát.
Azóta a nap óta együtt fekszünk és együtt kelünk.
A nevezetes este óta több mint négy év telt el és kapcsolatunkba talán csak annyi változás történt hogy apám elvette feleségül Esztit és én végleg apámhoz költöztem.
Szavazz Te is!

Átlag: 7.67 pont (257 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#35 Andreas6 2017. 10. 16. hétfő 07:37
Remélem, a javított verzió sokkal jobb lesz.
#34 t.555 2017. 08. 30. szerda 04:09
Nagyon tetszett!
#33 cscsu50 2017. 08. 8. kedd 08:58
jó jezdet
#32 feherkalman1 2017. 01. 5. csütörtök 10:40
Huhhhhh , jól indul.
#31 papi 2014. 06. 6. péntek 22:09
Tetszik
#30 listike 2014. 01. 22. szerda 13:23
Tetszett.
#29 boy75 2013. 08. 8. csütörtök 21:30
Nekem nagyon tetszett és nagy hatással is volt rám !Részletesebben kérném a következőt!
#28 genius33 2013. 03. 13. szerda 12:28
Érdekes nyes
#27 fiesta14 2009. 09. 25. péntek 13:49
picit lehett volna részletezni,de a folytatást már várom ,remélem lessz!
#26 Anita 2009. 09. 24. csütörtök 14:41
Kedves Hétpettyes bogár!

Én egyáltalán nem írtam, hogy elégedett vagyok önmagammal, vagyis az írásommal.
Remélem majd jobban, elnyeri tetszésed a tényleges sztori, mert ez csak egy piszkozat, amit véletlenül töltöttem fel. A teljes sztorit még a megjelenése napján feltöltöttem. Remélem hamar, felkerül az oldalra, mert bevallom ez így tényleg szörnyű.
Másik verziót sem tartom egy remekműnek, de még mindég jobb ennél.
#25 Hétpettyes bogár 2009. 09. 24. csütörtök 01:09
Hát bocsi, hogy hozzászólok, de intaki írása úgy viszonyul az itt olvashatóhoz mint mercédesz a trabanthoz. Nem akartalak megsérteni kedves Anita, de remélem nem ezt tartod te sem a csúcsművednek.
#24 Anita 2009. 09. 24. csütörtök 00:12
Kedves intaki!
Köszönöm a jó tanácsokat és igyekszem megfogadni.
Ha szabadna egy megjegyzést tenni? : Lebecsülöd magad, mert történeted tényleg jó, és remélem, hamarosan folytatod.
#23 intaki 2009. 09. 23. szerda 18:11
Kedves Anita!
Szerintem mindenki volt kezdő, én máig az vagyok, viszont veszem a bátorságot, és azt kritizálom benned, ami a saját írásaimnak is gyengéje tud lenni: túl tömör, nincs kibontva a történet. Én a helyedben erre figyelnék. Ha már a sajátomban nem teszem :).
#22 cink 2009. 09. 22. kedd 20:50
Kedves Anita!
Ha valóban lány rejtőzik az író neve mögött akkor az olvasók örülhetnek, hogy nem csak a férfiak fantáziája indul be és írják le titkos gondolataikat. Már többször leirták, hogyha valakit taszít a családi történet, az ne olvassa azokat.Nehéz férfi aggyal a női fantáziát követni, de én arra gondolok, hogy sokkal érzékenyebb és izgalmasabb, mint a minenk. Én nagyon szeretném, ha minnél több hölgy vállalná fel és irná le az erotikus gondolatait, sőt a megtörtént eseményeket.
#21 sihupapa 2009. 09. 22. kedd 18:42
Kedves REMETE tölled mikor olvashatunk valami újjat?
üdv.
sihupapa
#20 sihupapa 2009. 09. 22. kedd 18:38
tisztelt #8 elöbb irj és utána fikáz.
#19 Remete D. László 2009. 09. 22. kedd 17:55
Kedves Biohazard2000!
Szerinted húsz sorban egyetlen elütés ugyanannyi, mint egy mondatban hat helyesírási hiba?
Persze csak arra hivatkozol, amire akarsz. Azt észre sem vetted, hogy éppen azt említettem, hogy egy-két, a billentyűre mért mellé ütésen nem múlik semmi. Azt azonban már nem nagyon lehet megbocsátani, ha valaki minősíthetetlen pongyolasággal fogalmaz. Az a fajta slendriánság, amivel a szerző védte önmagát, mer nem elhanyagolható. Ebből a szempontból nézve közömbös, hogy kitalált történetről van szó, vagy valódi események leírásáról.
Azt mondod, hogy itt nincs senkinek joga a kritizálásra.
Szeretném felhívni arra a figyelmed, hogy ez nem egy zártkörű klub, még akkor sem, ha tagsági kell ahhoz, hogy az írókhoz üzenetet intézzünk. Márpedig, ha ez egy nyilvános fórum, akkor éppen ellenkezőképpen van, mint azt vélelmezed. Bárkinek joga van a kritikára, még Neked is, bár Te ezt a jogot szeretnéd tőlünk elvonni. Azért van a Fórum.
Teszel még célzást a jelenlévők egyéb dolgaira, és abból azt a sejtetést érzem, hogy szerinted ezt az oldalt, csupa aberrált, beteg és erkölcstelen ember olvassa, és szerinted ezért tartsuk a szánkat. Az Internet éppen nem az a világ, ahol ezek az elvek alkalmazhatók, légy oly kedves, ne bíztass senkit a sértődésre azért, mert véleményezzük a munkáját. Mellesleg ha ez igaz, Te vagy a kivétel aki egészséges aggyal és tiszta erkölccsel olvasol, aztán ítélkezhetsz?
Üdv.
Remete

#18 Biohazard2000 2009. 09. 22. kedd 12:26
Kedves Remete, kedves hozzászólók!

Érdekes, hogy a portálon mindenki milyen okosnak és műveltnek tartja magát...és osztja az igét bőszen! Nem igazán lehet eldönteni a történetekről, hogy melyik igaz és melyik nem, mivel a szerzők írói vénáján nagyon sok múlik. Egy igaz történetet is elő lehet úgy adni, hogy kamunak tűnjön. Nem hiszem, hogy itt valakinek is joga, vagy erkölcsi alapja lenne embertársát irásaiért vagy sexuális tetteiért, beállítottságáért, képzelgéseiért elítélni, mert ezek mindig valaminek a következtében alakulnak ki. Egyébként Remete: ha kritizálsz, akkor legalább vedd a fárdtságot, hogy a saját kommentárodat is többször átolvasod!Zátojásról ugyanis még nem hallottam...
Még egy megjegyzés: Ha a jelenlévők közül mindenki lelkiismeretesen dolgozna, közösségi életet élne, szabad idejét a családjával, gyerekneveléssel töltené, ezen kívül pedig egészséges szexuális életet folytatna, akkor nem igen jutna ideje az eszetlenkedésre, sőtt az erejéből sem futná...örülne, hogy egy kicsit megpihenhet hétvégenként...
#17 Remete D. László 2009. 09. 19. szombat 19:27
Kedves Anita!
Persze, hogy nem sértettél meg. A Tiednél durvább sorok sem elég karcosak ahhoz, hogy megsértődjem, Te pedig egyáltalán nem voltál sértő. Én sem akartam az lenni, és igazából nem Te bosszantottál fel, hanem a másik, általam említett hozzászóló.
Éppen a Te védelmedben írtam arról, hogy néha elvéti az ember, de az még nem tragédia.
A másik hozzászóló azonban mérhetetlenül elveti a sulykot akkor, amikor másokat kioktat, hiszen okulásra bőven van szüksége neki magának is. Az ő esetében nem figyelmetlenségből elnagyolt szövegről van szó, hanem arró, hogy fogalma sincs arról, mit akar írni. Ha mégis összeszedett és követhető gondolatai lennének, akkor képes lenne rá, hogy leírja azokat. Ilyen körülmények között azonban nem illik mást elszámoltatni az írásairól.
Sajnálom, hogy nem volt látható első pillanatban mi vonatkozik Rád, és mi nem. Kérlek, ami nem inged, ne vedd magadra, én pedig elnézést kérek azért, mert a címzésben nem határoltam el külön a nem közös kritika részeit.
Üdv:
Remete.
#16 Amandabi 2009. 09. 19. szombat 17:07
Kedves Anita!
Én 39 éves anyuka vagyok – egy 16 éves lányt és egy 14 éves fiút nevelgetek a férjemmel. Valamennyiünket érdekelnek az ilyen izgalmas történetek, ezért ha van kedved privátban levelezni erről a témáról, kérlek, írjál párt sort Magadról.
Puszi:
Amanda
amandamellei@gmail.com