Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Hatvan nem Gyöngyös után van !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tudom ez nem földrajz óra , de aki ennyire nem ismeri a hazáját , az ne irjon település neveket . Tovább nem is olvastam .
Megfogadtam, hogy nem várok senkire. Legyen így mindig, mig élek! Utána bánom is én, hogy ki miket írogat.
Néha az az érzésem, hogy az általam Nagyrabecsült Írónő, az én "egyéni vágyaimat", elképzeléseimet kivánja történetébe foglalni!
Meg kell hagynom vannak nagyon komoly fordulatok a történetben, ami a következő részek történései fogják - e mostani gubancokat - kisimítani: - Álmos nagyon nézi Anyja szerelmének gyönyörű melletit, picit hozzá is ér egyszer, - Bőbe előszőr egy komoly nyelves puszit ad jövendőbeli Anyósának, de ami a legérdekesebb kacérkodik Ildi melleivel és testi érinkezéseket is kezdeményez - Bőbe bejelenti, hogy szeretne egy hármast Álmossal egy nővel, akit előszőr Ő akar kiválasztani!
Viszont olyan szépen és fordulatosan van megoldva Éva- Ildi közötti leszbi kapcsolat, amiben Bőbe a "vastag újjával" újjazza Évát, Ildi markolássza Böbe dinnyenagyságú óriás melleit, mig Éva csúcsrajutását követően Ildi is felszállt a kéjel vonatára!
Olyan érdekessé kezd alakulni a történet, hogy itt bekever Ildi volt férje Évánál és mielött történne ott valami: folytatásra még ki kell tolnom életbenmaradásom végső időpontját, vagy örök életű maradok-e szép mindenféle izgalmakkal kecsegtető történetecske folyamatos, újabb és újabb részeinek megélésére!
Természetesen 10 P. az jár, legyen továbbra is kedbe jól kombinálnia KÉKÉG- nek!
Köszönöm Neki, hogy ilyen bonyodalmak kilátásainak megvárására, életben kíván tartani.
Néha az az érzésem, hogy az általam Nagyrabecsült Írónő, az én "egyéni vágyaimat", elképzeléseimet kivánja történetébe foglalni!
Meg kell hagynom vannak nagyon komoly fordulatok a történetben, ami a következő részek történései fogják - e mostani gubancokat - kisimítani:
- Álmos nagyon nézi Anyja szerelmének gyönyörű melletit, picit hozzá is ér egyszer,
- Bőbe előszőr egy komoly nyelves puszit ad jövendőbeli Anyósának, de ami a legérdekesebb kacérkodik Ildi melleivel és testi érinkezéseket is kezdeményez
- Bőbe bejelenti, hogy szeretne egy hármast Álmossal egy nővel, akit előszőr Ő akar kiválasztani!
Viszont olyan szépen és fordulatosan van megoldva Éva- Ildi közötti leszbi kapcsolat, amiben Bőbe a "vastag újjával" újjazza Évát, Ildi markolássza Böbe dinnyenagyságú óriás melleit, mig Éva csúcsrajutását követően Ildi is felszállt a kéjel vonatára!
Olyan érdekessé kezd alakulni a történet, hogy itt bekever Ildi volt férje Évánál és mielött történne ott valami: folytatásra még ki kell tolnom életbenmaradásom végső időpontját, vagy örök életű maradok-e szép mindenféle izgalmakkal kecsegtető történetecske folyamatos, újabb és újabb részeinek megélésére!
Természetesen 10 P. az jár, legyen továbbra is kedbe jól kombinálnia KÉKÉG- nek!
Köszönöm Neki, hogy ilyen bonyodalmak kilátásainak megvárására, életben kíván tartani.