Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Minden eddigi részt elolvastam és értékeltem . A színvonal marad és a cselekmény gyönyörüen bonyolódik , csak gratulálni tudok és alig várom a következő részt . Szép lassan összejön egy kiadandó kisregényre való . Még egyszer gratulálok sok szeretettel .
Bocsánat , hogy elöző 11részbe nem olvastam bele , mert ebből ki nem derül (mármint a 12. rész elejéből ) , hogy Debrecenből indul (mondjuk ott meg M3 nincs , csak M35 , igaz , hogy arról az M3-ason lehet menni Budapest és Nyíregyháza felé) de ez már szőrszálhasogatás , tudom .
Nagyon egyetértek laja. jl-el. Nálam pontosan ugyanez a kedvencek sorrendje. Remete, naiv1966, Android. Fenotrin és Kilián Wanda fordításai. És most nagy lendülettel csatlakozott Kékég is. Pazar történet. 10+ pont.
Egy ilyen történetet nem lehet kapásból, egyszuszra összehozni. Érződik a végiggondolt témavezetés, a finomságok csiszolgatása - ami persze ugyancsak időigényes folyamat. Viszont megérte.
Nem a lehajtók az érdekesek, hanem a történet egésze. Elvétve olvasni olyan folytatásos történetet, amelyben az erotika ilyen elegánsan van becsomagolva. A történetek többsége azonos sablonra készül, maga a történet nem is érdekes, csak maga az aktus. Persze erre is van igény, de úgy eljutni az aktusig, hogy fenntartás nélkül elfogadható, átélhető a történet - az minőségileg többet ér. Ezért jó ez a sorozat. (most vettem észre, másnak is voltak hasonló gondolatai - örülök, hogy meglátásommal nem vagyok egyedül.)
Köszönöm a biztatást! Legalább egy ember van az olvasók között aki tartalom mögé is lát, és nem csak a tömör szex jeleneteket értékeli. Nekem már megérte csak ezért publikálni.
Egy történethez már írtam: a kommenteket/ komment párbajokat élvezetesebb olvasni, mint magát a történetet! 🙂 A történet él, már nem a szex jelenetek miatt olvasom, ha lesz időm egyszer egybeolvasom az összes részt. Azután újra, a regényeket is ily módon olvastam/olvasom, és sokszor így veszek észre finom részleteket, ami felett elsiklik az elme elsőre. Ezen az oldalon még csak Remete, naiv1966, AnDrOiD, laci bácsi írásaiban találtam meg ezt a stílust: a szex, erotika mellett bőven van mondanivalója - története. Kékég csak gratulálni tudok, írj tovább!
Gyuri! Erre mondják bölcsebb maradt volna ha csendbe maradt volna. Nem kioktatni hanem felvilágosítani szeretném. A történetben Debrecenből halad az M3 autópályán Budapestre. Kérem az ön tudatát felfrissítve nézze végig a térképen a lehajtókat. Gyöngyös felé két lehajtó van, Gyöngyös kelet és Gyöngyös nyugat majd egy pihenő étteremmel és panzióban. Utána viszont jön Hatvan-Jászberény lehajtó. Mellesleg a gyökereim Hatvaniak....
Kedves Andreas6! Köszönöm dicséretet és én is érzem, tudom jogos felvetése, de azt is bel kell látni csak erotikus dolgokat írva ismételnémt önmagam. Tudom a következőkben is lesznek sok szöveg szex nélkül.... ez majd nézze el kérem.
rég megvolt a következő rész.
A történet él, már nem a szex jelenetek miatt olvasom, ha lesz időm egyszer egybeolvasom az összes részt. Azután újra, a regényeket is ily módon olvastam/olvasom, és sokszor így veszek észre finom részleteket, ami felett elsiklik az elme elsőre.
Ezen az oldalon még csak Remete, naiv1966, AnDrOiD, laci bácsi írásaiban találtam meg ezt a stílust: a szex, erotika mellett bőven van mondanivalója - története.
Kékég csak gratulálni tudok, írj tovább!