Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Szerintem igazad van, mert én is unalmasnak találom ugyanazt a sorrendet.
1
Hmm
2006. június 10. 03:59
Át hajtott az unokanővérén, mint egy úthenger és azért aggódik, mert talán beleszeretet? Érdekes.
1
incifinci
2003. szeptember 26. 14:30
Lehet, hogy ma már csodagyerekek vannak, de 16 évesen én még nem voltam szexbajnok (szerintem más sem), mert hiányzott a tapasztalat. Ha lehetőségem volt rá, akkor bizony nem a lány fenekébe, hanem az imádott cuncikájába dugtam. Arról nem is beszélve, hogy rendkívül gusztusos, ahogy előbb megujjazza a lány fenekét, majd lenyalogatja az ujjait. Az már csak hab a tortán, hogy az utolsó forduló után a lány kinyalja a gumiból a spermát.
Szóval lehet, hogy maradi vagyok, de rendkívül unom már, hogy szinta minden történet análisan végződik, szinte mindegyikben csupaszra van borotválva a puncus és a lány leszopja-nyalja a fiú farkát, amit épp akkor vett ki a fenekéből! Az írásért 1p.
Szerintem igazad van, mert én is unalmasnak találom ugyanazt a sorrendet.
Szóval lehet, hogy maradi vagyok, de rendkívül unom már, hogy szinta minden történet análisan végződik, szinte mindegyikben csupaszra van borotválva a puncus és a lány leszopja-nyalja a fiú farkát, amit épp akkor vett ki a fenekéből! Az írásért 1p.